2017-07-07
知道佢係海景邊爐咁巴閉就book 左黎試吓點知3個星期前打去book,都無海景枱坐,有啲失望一行五人Happy Friday night 食6點鐘第一輪,野食質素唔錯首先有兩大鍋湯底,醉雞鍋好足料,起碼有大半隻雞,味道好鮮胡椒豬肚鍋都好夠濃,好有衝動飲哂成鍋到嘢食,掛架牛係正嘅,肥瘦適中,必叫系列之一。而個架下面碟羊係自己放上去,無乜特別七色丸就差啲,味道假,唔彈牙,食其他手打丸仲好蜂巢豆腐好岩索晒湯底啲味其實都唔錯值得一題係,食到最後可以叫個稻庭手打烏冬或者出前一丁去吸吓湯底啲味味粉都唔使落不過,服務態度真係差到負分知道係食到八點半嘅,不過侍應八點十二分先同我地講last order(傾計真係完全唔會留意剩返幾多分鐘),而我地真係仲有嘢食想叫喎,仲要係餃子同烏冬添...嘢食八點十五分送到,開盡個火,都要八點二十分先熟,喺呢個時候有個男侍應就過黎放低左張單,叫我地找數侍應每半分鐘就行黎打開張單睇下找數未,前前後後有三個侍應行過黎做呢個動作,打開過十幾次張單,極無禮貌 隔多陣又有一個類似經理嘅人行過黎,我地就同佢講,應該提早同我地講last order嘅時間,佢就好輕佻咁話「等我認住你哋
點知3個星期前打去book,都無海景枱坐,有啲失望
首先有兩大鍋湯底,
醉雞鍋好足料,起碼有大半隻雞,味道好鮮
胡椒豬肚鍋都好夠濃,好有衝動飲哂成鍋
到嘢食,掛架牛係正嘅,肥瘦適中,必叫系列之一。
而個架下面碟羊係自己放上去,無乜特別
七色丸就差啲,味道假,唔彈牙,食其他手打丸仲好
蜂巢豆腐好岩索晒湯底啲味其實都唔錯
不過,服務態度真係差到負分
隔多陣又有一個類似經理嘅人行過黎,我地就同佢講,應該提早同我地講last order嘅時間,佢就好輕佻咁話「等我認住你哋個樣先個樣先,下次八點就提你地」,態度輕佻差劣
最後我哋放低左張Credit卡,侍應俾張單我地簽嘅時候同講「我比多5分鐘你哋!」之後就拂袖而去。
要客人喺10分鐘內完成last order 的食物及結賬是不可理喻,加上惡劣的態度是完全不能接受!
埋單每人接近$400,食物雖好但食到人一肚氣其實服務差食物幾好都無用