2017-08-19
路德圍出名多野食!米線都有好多選擇!今晚揀間特別啲既黎食!入到鋪頭,環境好舒服,燈光柔和,好有越南既感覺!坐位有足夠空間!生牛肉河,唔好睇佢細細碗,但好有好多粉,牛肉亦好多,湯頭鮮甜,無味精味,加上生洋蔥及牙菜,有唔同層次味!蝦餅撈檬,蝦餅即叫即炸,熱辣辣,彈牙,爽口,佢既配菜亦好多,青瓜絲,酸蘿蔔,生菜,炸蔥,加上佢既醬汁!好夾,口感亦好豐富,撈檬係我既最愛!扎肉蒸粉卷,叫呢個有少少冒險,因為唔係間間都好食!呢間有驚喜,即叫即蒸,好多料係入面,肉碎,粉絲,木耳,口感好豐富,最重要佢個粉皮有岩岩好,有口感,我愛呢個粉卷!蒜蓉牛油雞翼,呢個係好推介,即叫即炸,上台時好香,好熱,就咁睇好肉好熱氣,但食落唔會,咬落去肉汁超多!牛油香同蒜蓉香都好特出!呢個真係好推介!一定要試!薏米水,好清,好健康,甜度岩岩好!椰青沙冰,好解喝,第一次飲好得意,但有少少甜!唔係就完美!呢價cp價都幾高!有下次!
薏米水,好清,好健康,甜度岩岩好!
椰青沙冰,好解喝,第一次飲好得意,但有少少甜!唔係就完美!
呢價cp價都幾高!有下次!