2023-04-02 127 浏览
自疫情以來都好少食海鮮,之前都一直想再食燒海鮮🦞。今晚約朋友嚟燒一燒。可能因為比較早訂咗位,入座嘅時候已經見佢燒緊啲蝦,而且啲客仲幫你剪咗鬚,服務唔錯👍。坐低仲會介紹吓點樣燒扇貝鮑魚蝦等等,例如鮑魚應該起咗出嚟先燒等等。感覺幾細心。出到去食物嘅選擇都幾多,魚都有三四種,亦都有三文魚鮫。無限鮑魚,蠔任添,仲有幾新鮮嘅貴妃蚌花甲同埋海螺。因為我覺得其他小特別下更加好食。小食亦都有d驚喜,有平時肥姐小食/鬼巴士買到嘅生腸八爪魚紅腸牛利嗰啲。都有酒樓嘅炸蟹鉗任食唔嬲。燒肉ok,牛肉羊肉切得有啲大粒,有咬口。勝在佢有唔同味粉俾你自己調校口味。同埋個燒烤爐有兩層,上一層下一層,燒嘢食都幾快。綜合感覺,值得一燒!

綜合感覺,值得一燒!