2018-09-23
同朋友喺尖沙咀食完晚飯,大家都唔係幾夠喉,想繼續再吹水,於是就搵到間甜品舖繼續食繼續吹 我地揀左菓甜品......門口擺咗好多蛋糕,好吸引呀內裏嘅環境好光猛,可能我哋太早啦,七點幾食完飯就嚟,店裏面都唔係好多人,咁唔怕我哋吹水太嘈嘈到人,哈哈餐牌有好多甜品,都幾特別喎,喺出面其他甜品店好似冇㗎喎窩夫好大份,不過驚太飽,今次食唔到喇,唯有下次再食啦淨係想飲野都有好多選擇呢我叫呢個係魔鬼朱古力...好大份喔,有一球朱古力同埋甜筒杯。哈哈...我直情將個朱古力雪糕同筒同甜品杯分開嚟食,好似食緊一支朱古力甜筒咁呀 朱古力雪糕係movenpick嚟,超正!!my favorite!!有brownie有水果,又有蛋卷,口感非常豐富呀!朱古力fans一定要食喔朋友叫咗個鮮果菠蘿雪芭...佢勁讚喎!話好好味!個面有好多鮮果...芒果,士多啤梨,藍莓,仲有西瓜...好豐富呀!!下面就係半個菠蘿雪芭菠蘿味好清甜,好香呀!真係幾好味喎!!西瓜薄荷特飲呢個飲品好特別哦,西瓜配薄荷都係第一次試,感覺好fresh薄荷味唔算好濃,夏天飲非常解暑食完飯黎再嘆甜品都唔錯呢,環境舒適,甜品又好味
我地揀左菓甜品......
門口擺咗好多蛋糕,好吸引呀
餐牌有好多甜品,都幾特別喎,喺出面其他甜品店好似冇㗎喎
窩夫好大份,不過驚太飽,今次食唔到喇,唯有下次再食啦
淨係想飲野都有好多選擇呢
我叫呢個係魔鬼朱古力...
西瓜薄荷特飲
食完飯黎再嘆甜品都唔錯呢,環境舒適,甜品又好味