2020-09-25
因為疫情關係, 只可以2人聚餐. 同bff兩個女仔 afternoon tea 傾下計食下野就啱晒. 👯♀️Book位時request要window seats. 雖然佢哋未能guarantee安排到, 最後都有張4人window seat.Tiffin其實唔洗點介紹, 5 stars hotel service好係基本. 環境舒服而且window seat有自然光,仲要有live music!食物方面, 我個人比較鍾意鹹點, 最愛係三文魚魚子醬三文治同埋鵝肝撻.甜品方面全部都好精緻Scone有兩隻味 - earl grey同原味.其實佢仲有個buffet bar, 包括雪糕, 生果, 窩夫同埋pancake. 不過同bff傾得太忘形就冇去到拎啦.呢個係佢個menu, 如果平日去某啲信用卡會有discount.
甜品方面全部都好精緻
Scone有兩隻味 - earl grey同原味.