2016-04-10
講真啦,其實而家間間放題食嘅野都差唔多,款式必定係多嘅,但係服務質素同食物質素就有好大分別~今次食呢間至尊滿屋,帶住戰戰兢兢嘅感覺嚟食,原因係我確實食過好難食嘅放題,亦試過因為味精太重,食完之後要睇醫生~好啦講返正題先~~~入到嚟,飲品好多款呀! 大大個甜品櫃,款式唔少! 刺身,睇落顏色新鮮,食落都唔錯~魚夠肥美,甜蝦大大隻,口感食到新鮮,鮑魚貝類夠鮮甜,好食! 壽司,一啖一件,正!未試過食放題食壽司要re-order,質素真係幾唔錯!牛肉壽司好食呀,半生熟牛肉配上甜醬汁同炸蒜,口感幾好,唔錯! 牛柳粒,用蒜片同黑椒炒,香口,唔錯! 芝麻雞翼同炸蠔炸蠔普通,芝麻雞翼雖然炸得乾身,但入面仲係充滿肉汁,好食! 天婦羅蝦,炸漿厚咗少少 牛肉鍋,即係sukiyaki,大大片肥牛、豆腐、娃娃菜配堆雞蛋,湯底甜甜的,食到尾聲食返個鍋物,滿足! 最後,每人可以揀返1款雪糕或雪條! 整體嚟講放題嘅話,佢哋食物質素都幾高,夠唔夠新鮮同食物嘅溫度都好緊要,佢地都符合到!服務質素都唔錯,眼見當晚好忙,個個做到無停手,幾位店員都好有禮貌,仲要係有笑容!呢點真係
好啦講返正題先~~~
入到嚟,飲品好多款呀!
大大個甜品櫃,款式唔少!
刺身,睇落顏色新鮮,食落都唔錯~
魚夠肥美,甜蝦大大隻,口感食到新鮮,鮑魚貝類夠鮮甜,好食!
壽司,一啖一件,正!
未試過食放題食壽司要re-order,質素真係幾唔錯!
牛柳粒,用蒜片同黑椒炒,香口,唔錯!
芝麻雞翼同炸蠔
炸蠔普通,芝麻雞翼雖然炸得乾身,但入面仲係充滿肉汁,好食!
天婦羅蝦,炸漿厚咗少少
最後,每人可以揀返1款雪糕或雪條!
整體嚟講放題嘅話,佢哋食物質素都幾高,夠唔夠新鮮同食物嘅溫度都好緊要,佢地都符合到!服務質素都唔錯,眼見當晚好忙,個個做到無停手,幾位店員都好有禮貌,仲要係有笑容!呢點真係要贊!
有機會會再約朋友嚟食!