2020-01-24 77 浏览
最鍾意食放題因為乜都可以食可以飲今日黎到旺角至尊滿屋!都幾大間 環境都幾企理有蘋果酒 又有清酒梅酒🤤至尊自助吧有沙律,小食,熱盤同糖水個小食麻辣雞翼尖夠開胃!刺生新鮮 希靈魚薄啲之外其他都厚切三文魚同帶子好肥美呀!芝士薯波外脆內綿滑 入面係蘑菇芝士汁好得意呀第一次食比目魚叫左三次 好香好滑好嫩蒜片牛柳好香口 燒牛舌都好香脆食物選擇唔係最多既一間但每樣食物都好食 無伏 同埋上碟果陣係熱架,另外職員都好有活力同友善甜品選擇多咖啡奶凍食左3杯好香咖啡味🤤拎甜品太興奮轉身批踭左個女職員仲自己差啲失平衡佢第一時間扶一扶實我先 加哂分!總結呢餐好滿意!
最鍾意食放題因為乜都可以食可以飲
今日黎到旺角至尊滿屋!

都幾大間 環境都幾企理

有蘋果酒 又有清酒梅酒🤤

至尊自助吧有沙律,小食,熱盤同糖水
個小食麻辣雞翼尖夠開胃!

刺生新鮮 希靈魚薄啲之外其他都厚切
三文魚同帶子好肥美呀!

芝士薯波外脆內綿滑 入面係蘑菇芝士汁

甜品選擇多
咖啡奶凍食左3杯
好香咖啡味🤤
甜品太興奮轉身批踭左個女職員仲自己差啲失平衡
佢第一時間扶一扶實我先 加哂分!

總結呢餐好滿意!
  • 鹽燒牛舌
  • 刺身拼盤
2020-01-18 61 浏览
前幾日嚟到旺角瓊華中心食日式放題🇯🇵貪佢呢度地點方便又近旺區所以就大約七點嚟食晚飯啦☺入到去就見到有至尊自助沙律吧🥗 旁邊仲有少量炸物亦都有甜品區 有西瓜🍉豆腐花,細杯裝嘅甜品等等刺身方面嗌咗劍魚腩、甜蝦、鮑魚片、帶子😝Sashimi 全部都好新鮮🤤Sushi種類繁多而且全部都好好食🍣 而且冇溜單情況出現👍🏻熟食方面我哋嗌左燒羊架、天婦羅🍤、燒魚、芝麻雞翼同埋比較少見嘅玉子食得出所有野都係新鮮熱辣整出嚟😋而且上菜速度非常快💨然後我哋每人嗌左限定嘅dreyers紅豆味雪糕同movenpick嘅士多啤梨雪糕作結🍓

前幾日嚟到旺角瓊華中心食日式放題🇯🇵

貪佢呢度地點方便又近旺區

所以就大約七點嚟食晚飯啦☺

入到去就見到有至尊自助沙律吧🥗

旁邊仲有少量炸物

亦都有甜品區 有西瓜🍉豆腐花,

細杯裝嘅甜品等等

刺身方面

嗌咗劍魚腩、甜蝦、鮑魚片、帶子😝

Sashimi 全部都好新鮮🤤

Sushi種類繁多而且全部都好好食🍣

而且冇溜單情況出現👍🏻

熟食方面

我哋嗌左燒羊架、天婦羅🍤、燒魚、

芝麻雞翼同埋比較少見嘅玉子

食得出所有野都係新鮮熱辣整出嚟😋

而且上菜速度非常快💨

2020-01-16
2020-01-18 44 浏览
入到去落單之後,起碼等15鐘先有野食,而且係漏單極嚴重,所以第一樣黎既食物只係幾舊壽司。好啦,食完壽司先,又要再等!你唯一可以做既就係玩手機,一路就不斷睇住啲侍應生行黎行去,就係唔會有野食黎。成晚就係等同不停漏單,最後都唔知食咗啲咩落肚。咁樣做放題,免費都唔再黎,更何況啲野食好一般。總然之,成個體驗就係好差,野食一般,漏單情況極嚴重,每食完一round,等到你肚餓先再黎另一round。所以,呢間野真係不了。

2020-01-16 64 浏览
和同事收工,在旺角找了一間放題食,滿屋是我第二次食,因為之前食過,覺得食物質素不錯,所以便決定encore!😋今次食物質素依然!壽司和刺身都十分新鮮,三文魚、帶子很鮮甜。而且上菜速度合理,侍應服務態度良好。‼️必食牛柳粒‼️黑椒味好出,牛肉炒得嫩滑。原本我唔鍾意食羊架,但同事叫咗,所以試吓,估唔到超出所預期!外皮燒得香脆,羊肉唔肥膩!好好食😋‼️必食榴槤炸彈‼️唔使點形容,直接睇圖。榴槤味超級香濃!大家記得只要填份問卷,就可以免費獲得movenpic或者Häagen-Dazs雪糕!

壽司刺身都十分新鮮,三文魚、帶子很鮮甜。而且上菜速度合理,侍應服務態度良好。

‼️必食牛柳粒‼️黑椒味好出,牛肉炒得嫩滑。

‼️必食榴槤炸彈‼️
唔使點形容,直接睇圖。榴槤味超級香濃!

2020-01-16 66 浏览
同朋友慶祝生日,BOOK左至尊滿屋食放題,食物種類多﹗電話BOOK左位,一去到店員好快就安排入座。台面已經放好2大本放題紙,真係超多野食~選擇好食物,去了自助行左個圈,飲品都多選擇,咩類型都有~沙律吧同小食基本上都有,好特別有炸菜肉包。甜品櫃都應有盡有。值得一讚下單無耐,好快野食就到,店員會好主動收食晒空碟。介紹下野食質數都出色好味,下面都係試過推薦野食。刺身新鮮,甘多樣甜最出色。壽司方面炙燒帶子壽司、鰻魚壽司好味。炸物叫左芝麻炸雞亦、廣島蠔、芝士波、大蝦天婦羅、炸雲吞,最有有驚喜係炸榴槤波,鐘意榴槤朋友一定要試,超好味﹗燒物方面燒牛舌、燒大蝦、燒雞亦、燒羊扒都好味。仲有一口牛都要試,夾埋炸蒜味超香口。另外,大家都要試比目魚好清甜,肉質好嫩滑。太多肉類,我地叫左小棠菜中和幫助消化,一點都唔簡單,真係有用瑤柱去煮,所以食落好清甜。最後,餐廳仲會送每人限定一杯雪糕,大家記得留肚。
最後,餐廳仲會送每人限定一杯雪糕,大家記得留肚。
2020-01-14 67 浏览
晚上和朋友去食日本放題,都唔係好貴,一個人二百幾蚊。但真係出乎意料咁好食,首先講下啲刺身,三文魚吞拿魚蝦都係非常之新鮮!!真係冇得彈。同埋另外單叫壽司都好有驚喜,尤其是最鍾意嗰個蒜香和牛壽司,真係入口即溶!不過冇咁好食就係嗰個咖喱蟹,因為都好唔熱而且味道好一般。食到最後發現仲送埋雪糕,仲要唔係平架雪糕,真係好好食!下次會再嚟!
  • 刺身
  • 雪糕
  • 壽司
  • 火炙壽司
2020-01-14 125 浏览
好耐冇嚟食過放題啦,因為慶祝生日所以嚟呢間至尊滿屋。佢係比較傳統式嘅,仲係寫紙仔嗰種, 可以任食兩個鐘。 食物係唔錯,員工態度都ok,但最大問題就係佢張枱真係太細!!! 行出行入好驚會掃到隔離枱嘅食物,一次過唔可以點太多食物,要慢慢咁樣入紙,如果唔係張枱完全擺唔曬d野食。 雖然係咁,但以佢價錢同埋以下食物嘅質素,我覺得都係好ok嘅 首先食放題當然係要食刺身啦!!佢上菜好快嘅,而且食物都係有畀足,唔係嗰啲寫十片得五片上嚟嗰啲。 另外放題最鍾意食嘅就係燒野呀,燒菠蘿都幾甜。 佢同時仲有一個自助區,可以係出面拎啲沙律/酸薑/泡菜呀等等,呢個麻辣雞翼尖都唔錯另外好似仲有啲牛腩同中湯等等。 另外寫紙仔嗰度都係有好多熱食同中菜嘅。嘢飲同甜品都係自取嘅,仲有酒添。甜品非常迷你,可以樣樣試少少咁,不過我地太飽所以冇試到甜品。 唔食甜品留肚比放題必備嘅一人一個雪糕!佢haagen dazs仲係有季節限定嘅味道嘅,今日就係呢個柚子橙味,幾開胃。

另外放題最鍾意食嘅就係燒野呀,燒菠蘿都幾甜。
另外好似仲有啲牛腩同中湯等等。

另外寫紙仔嗰度都係有好多熱食同中菜嘅。

2020-01-13 50 浏览
【至尊滿屋日本料理】出名人山人海人氣日式放題🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♂️今日落開旺角買野...突然間想食放題!第一時間就諗到至尊滿屋旺角有分店😁😁相信應該都冇乜人未食過啦😋18:30去到都唔算多人,一去到就可以入座😜點不知坐低唔夠15分鐘全場都FULL晒(好彩早一步)🤣🤣同荃灣分店一樣D侍應係極之有效率👍🏽收碟執枱快到出奇,送餐就快到離奇😈😈飲品依然多款式,啤酒🍻清酒🍶咩都有!正👻👻刺身水準依舊,新鮮鮮甜,甜蝦大大隻,刺身都Order咗3 Round🍣壽司方面和牛有驚喜🤩天婦羅🍤即叫即炸上菜都仲好熱要等一陣先入到口😝😝燒物推介雞翼同菠蘿🍍都有驚喜,超甜又大大舊💯
【至尊滿屋日本料理】
同大胃王朋友慶祝生日,首選當然是放題!飲品方面,有大量選擇,果汁汽水,有熱有凍任君選擇!仲有梅酒清酒同apple cider添!入正題!壽司大小適中,唔會太大舊飯食到飽晒!刺身好多都係厚切!唔會好孤寒咁好似紙一樣!而且都好新鮮同肥美!天婦羅同其他炸物燒物都好好味!首先炸漿唔厚,而且上枱嘅時候係勁熱辣辣,食得出係即叫即整!要讚一讚個稻庭烏冬!牛肉好滑,烏冬彈牙有嚼勁,湯底清中帶甜,good!除咗紙上面嘅食物選擇,出面仲有沙律,甜品,同小量熟食可以拎!食足兩小時,最後仲有一人一杯雪糕揀添!呢度嘅staff服務好好,而且最重要係速度快!上枱快,收碟又快,唔會浪費你嘅時間等待!very good!
同大胃王朋友慶祝生日,首選當然是放題

入正題!
壽司大小適中,唔會太大舊飯食到飽晒!

天婦羅同其他炸物燒物都好好味!
首先炸漿唔厚,而且上枱嘅時候係勁熱辣辣,食得出係即叫即整!

要讚一讚個稻庭烏冬!
牛肉好滑,烏冬彈牙有嚼勁,湯底清中帶甜,good!

食足兩小時,最後仲有一人一杯雪糕揀添!

2020-01-11 1254 浏览
呢間放題平靚正,忍唔住又encore 一次今日早放工,所以五點幾就入座,咁早當然無咩人,職員讓我們就坐後便介紹前面有個自助bar, 有飲品和一些熟食。一坐低,就叫刺身做頭盤,雖然唔似某些放題有大大隻虎蝦,但呢度既甜蝦同赤蝦都好新鲜,帶子細細粒又覺得啱啱好。三文魚油甘魚都算厚切,無咩雪味,非常好~而且我地只有兩個人叫既份量唔多,但每次都放得好靚靚咁出來之後我地叫左幾轉壽司,我覺得好好食但係個名就唔係幾記得基本上款款都咁好食燒物我就最欣賞燒羊架,真係好好味,燒得啱啱好,而且好有羊味,食落唔會好硬,出面西餐廳食好貴,呢度食番夠本其他燒物都OK, 係個羊架要特别贊!!當然唔少得叫炸物,熟食,個榴蓮波波好好味,最後叫左個烏冬,拉麵和牛肉鍋,個烏冬同拉麵好味唔會因係放題而退步,湯底好濃,料多。結賬後每人送杯雪糕,我揀左期間限定既柚子,不過太飽,所以拎走,邊行邊食。呢間放題環境雖然迫,但待應服務都好好,下次得閒再來食。
呢間放題平靚正,忍唔住又encore 一次

之後我地叫左幾轉壽司,我覺得好好食
但係個名就唔係幾記得
基本上款款都咁好食

其他燒物都OK, 係個羊架要特别贊!!

唔會因係放題而退步,湯底好濃,料多。

呢間放題環境雖然迫,但待應服務都好好,下次得閒再來食。

羊架

羊架
2020-01-11 39 浏览
價錢唔貴 星期六8點食 239 1位 未計加一雖然環境逼啲同一般放題差唔多,但已經好過好多旺角嘅放題 😚。款式都唔算少嘢食都算新鮮佢質素同銅鑼灣嗰間差唔多 出邊都有小食吧 嘢飲種類都多仲有酒飲👍🏻👍🏻 今日見到任食5小時都係348 下次會再黎❤️
價錢唔貴 星期六8點食 239 1位 未計加一
2020-01-09 53 浏览
今次係我第三次黎至尊食,水準仲keep到wo,黎親食放題,緊係貪佢款式多同埋任食,一大班朋友坐係到食乜都得,傾下計任食,講嘢食嘢乜都得,同埋地方環境夠大夠舒服。講到食物方面,壽司,刺身,熟食,一應俱全,最緊要全部都係有水準,而且上菜速度很快。我特別鐘意佢地既串燒同燒蝦,真係好有水準,同埋就算出去比錢一串一串咁燒,都未必有咁好食。最後,至尊滿屋係一間直得多次幫襯的任食放題屋,價錢經濟實惠,食物品質上佳,絕對不會令你失望。

講到食物方面,壽司刺身,熟食,一應俱全,最緊要全部都係有水準,而且上菜速度很快。我特別鐘意佢地既串燒同燒蝦,真係好有水準,同埋就算出去比錢一串一串咁燒,都未必有咁好食。

2020-01-06 70 浏览
至尊滿屋日本料理-日式任食放題日本菜一向是最愛菜式的頭一二位,因為無論刺身、串燒、日式料理、定食都相當吸引,由於實在太難決定了,一於選擇放題放縱一下自己。刺身類刺身款式多,蝦類有甜蝦和大赤蝦,魚類有三文魚、吞拿魚、油甘魚,貝殻類有鮑魚片、黃金翡翠螺和松葉蟹棒。壽司類有火炙壽司、卷物、手卷和軍艦。火炙有醬燒三文魚壽司、火炙蒜香和牛壽司、蒲燒鰻魚壽司、千島醬燒帝王蟹棒壽司;軍艦有千島醬三文魚、蟹籽、芥辣八爪魚;手卷有必食的海膽、少有的麻辣蜆肉;還有人氣壽司的至尊蜜糖芥末三文魚腩壽司、黑松露吞拿魚壽司、柚子油甘魚壽司。天婦羅、炸物、串燒、炭燒類炸物有榴槤炸彈、芝士薯球、吉列廣島蠔和炸鮮蝦雲吞;天婦羅有炸虎蝦和炸有機蕃薯仔;串燒有鹽燒海蝦、牛舌和燒有機鮮菠蘿;炭燒類有香蔥玉子燒、鹽燒鯖花魚。季節料理、和風料理有香草燒三文魚腩、北海道焗廣島蠔。鍋物類有牛肉火鍋和鮮味的至尊蟹皇海鮮粥。飲品類各式各樣的罐裝飲品,還有最愛的茶類。雪糕類每位最後會有一杯雪糕作甜品,有Dreyers, movenpick, Haagen-Dazs 等人氣雪糕。
至尊滿屋日本料理-日式任食放題

刺身

壽司
有火炙壽司、卷物、手卷和軍艦。
軍艦有千島醬三文魚、蟹籽、芥辣八爪魚;
手卷有必食的海膽、少有的麻辣蜆肉;

天婦羅、炸物、串燒、炭燒類

季節料理、和風料理
有香草燒三文魚腩、北海道焗廣島蠔。
鍋物類有牛肉火鍋和鮮味的至尊蟹皇海鮮粥。

飲品類
各式各樣的罐裝飲品,還有最愛的茶類。

雪糕類
2020-01-04 72 浏览
今晚同老公慶祝生日,一於去食放題,老公揀左《至尊滿屋》,仲要喺瓊華,食完仲可以去行街街!呢間好多野食,有熟食區,就算啲食物未到,都可以食住其他野等麥樂雞+炸薯角,薯角好脆,掂!👍炆冬菇,好有媽媽的味道!刺身好新鮮,我勁愛甜蝦,因為佢係連頭㗎,可以食埋佢啲蝦膏,好正呀!😋壽司款式都好多仲有我最最鍾意嘅海膽手卷,好足料呀!🥰老公點左女人養顏之選,冬菇花膠,好正呀!😋牛舌串燒,必食食完仲一人一客movenpick雪糕,好滿足呀!🥰🥰

呢間好多野食,有熟食區,就算啲食物未到,都可以食住其他野等

麥樂雞+炸薯角,薯角好脆,掂!👍

炆冬菇,好有媽媽的味道!

壽司款式都好多

仲有我最最鍾意嘅海膽手卷,好足料呀!🥰

老公點左女人養顏之選,冬菇花膠,好正呀!😋

牛舌串燒,必食

食完仲一人一客movenpick雪糕,好滿足呀!🥰🥰
2020-01-03 76 浏览
雖然食咗咁多次放題 但係都係覺得放題永遠都食唔厭 呢一間餐廳嘅放題個人應為都算有中上水準 刺身新鮮之餘而且每一件都好大塊 壽司同埋卷物質素中上 而且款式都算多 個人唔係好鍾意食海膽 但係呢一度嘅海膽手卷 我都覺得值得一試 佢啲炸物一上菜嘅時候已經見到佢擺得好靚 而且炸嘅程度啱啱好唔會太油 個人認為佢嘅燒物同串燒嘅質素 都非常之高 尤其是係佢牛柳粒同羊架 而且餐廳位置都算闊落 侍應都好好人 態度算幾好 下次同friend慶祝生日都係一個唔錯嘅選擇