2021-12-19
星期日出嚟銅鑼灣食野,真係你好恰,呢間野服務真係有問題,食物只係一般,唔明白啲 like 點嚟既。食物:-美人鍋拼麻辣鍋美人鍋味精味太重,麻辣鍋就好一點。-手切牛肩肉嘩,洗唔洗差咁遠呀,見人少就少啲?hub得就hub? 牛肉冇咩味,十二片每片三cm 收二百幾,香港生意點會難做?一樣大把人食。其他豬肉丸,蛋餃,根本不值一提,以下省掉三百字,但服務就要提一提“醒”了。服務:-妙問妙答沙茶醬:沙茶醬沒有了,家人問:有冇沙茶醬,服務員回答,你見到有就有,冇就冇!-沒有蒜泥,但有蒜泥汁問服務員,有沒有蒜頭或蒜泥,答案係蒜頭要切,要另外收錢!在這裡真係想講句話,食客其實幾百蚊食火鍋,食得開心食客食多幾百都冇所謂,但你呢種態度就自然叫人客停止落單,唔知你聽唔聽得明?-半杯水都冇意大利餐廳冇水提供,要落單飲有氣水,呢個我知,但火鍋店就第一次,我食完賣單時見隔離檯給了一瓶水六隻杯,放到枱面就走了,招呼倒水都冇,個客人仲話:嘩!水都唔幫斟!我人數少,自然一瓶水都冇,都好合理姐總結:銅鑼灣同價選多,可必畀人恰
食物:
-美人鍋拼麻辣鍋
美人鍋味精味太重,麻辣鍋就好一點。
-手切牛肩肉
服務:
-妙問妙答沙茶醬:
-沒有蒜泥,但有蒜泥汁
-半杯水都冇
總結:
銅鑼灣同價選多,可必畀人恰