2020-05-12
已經食過兩次,兩次都覺得好高水準先上openrice推介!我係一個食肉獸啦,自問完全handle唔到素食,(第一次黎到先知食素,都驚驚地),點知好好食!呢個食評combine咗兩次黎食飯既野食,所以有樣野食已經無得再嗌啦!-首先,真係好多人食,平日下就都好多人,唔中宜排隊既人要留意啦~-【泰式青咖喱意大利飯】勁!!好食!!!少少辣,好香既咖喱,有唔同既配菜係入面,小蕃茄好甜,又有草菇豆乾,多咗d層次,正!-【泰式香辣不可能肉碎意粉】(宜家已經無咗呢個菜)佢炒得幾香口,impossible meat超似真既肉碎,食得勁開心!!發覺呢到泰式既東西都幾唔錯!可能師傅有d研究!勁!-【日式定食】本身覺得呢個set有d貴,但上到枱比想像中大份!好fresh好健康,食得好開心。南瓜餅正!最中宜係舊蕃茄!haha 好中宜食煎茄!!-【iced latte】正常!-總結,呢間鋪細細間,有d鋪頭打住黃店既旗號但忘記咗本身餐廳既質素,feel到素年好用心做,店員都好nice,野食好食,支持!!!
勁!!好食!!!少少辣,好香既咖喱,
發覺呢到泰式既東西都幾唔錯!
可能師傅有d研究!勁!
本身覺得呢個set有d貴,但上到枱比想像中大份!
好fresh好健康,食得好開心。南瓜餅正!
最中宜係舊蕃茄!haha 好中宜食煎茄!!
正常!