2021-02-21 28 浏览
今日去完行街 經過長沙灣呢間米線樂豬骨濃湯米線裝修好乾淨衛生同舊式米線店一啲都唔同 仲有唔少嘅打卡位 食米線都可以咁新潮 餐廳坐得舒服 仲要係黃色良心小店可惜過咗六點冇得堂食 於是就外賣拎返屋企慢慢歎 外賣兜嘅湯同米線分開放 返到去都唔怕淋曬 非常細心 麻辣豬骨濃湯米線 bb辣 配鹵水豬大腸 米線煮得煙韌彈牙 湯底小辣少酸 啱曬港人口味豬大腸洗得乾淨 鹵水夠入味炆得夠淋 好食麻辣涼皮bb辣配鹵水雞翼肥牛 涼皮上面加上大量嘅芝麻醬同麻辣汁非常惹味 涼皮滑嘟嘟 滑入喉嚨口感有趣 雞翼都夠入味 肥牛分量多十分慷慨鹵水雞腎 夠入味同時煮得夠爽口蒜泥白肉 肥瘦適中 上面大量蒜頭 食完成個口都係蒜頭味 好滿足
今日去完行街 經過長沙灣呢間米線樂豬骨濃湯米線

豬大腸洗得乾淨 鹵水夠入味炆得夠淋 好食

雞翼都夠入味 肥牛分量多十分慷慨

鹵水雞腎 夠入味同時煮得夠爽口

2021-02-17 29 浏览
唔知平時大家掃街會唔會食涼拌粉皮今次去咗一間有涼拌粉皮嘅米線店終於有得舒舒服服咁坐低食 🤪🤟🏿〰️招牌涼拌粉皮$29 +2餸另計唔食得辣嘅我揀咗唔辣 亦都可以揀唔同辣度分別配有芫荽 麻醬 青瓜 同埋炸黃豆另外我加配左雞肉同埋出面少見嘅萵筍粉皮嘅厚度啱啱好 滑身彈牙 質感真係好好加埋啲醬汁真係好開胃 夏天食一流🤟🏿另外幾推介佢哋嘅雞肉 份量好多之餘好嫩唯一係如果雞肉嘅調味再重手啲就好或者雞肉配湯底米線應該更加夾🤟🏿〰️麻辣豬骨濃湯米線 $29 +2餸另計呢個係男朋友叫的 簡左麻辣小辣分別加咗麻辣鴨血同黃金花枝丸個湯底麻香好夠之餘 幾夾香甜嘅豬骨濃湯作為米線忠粉嘅男朋友大讚呢個湯底仲話得閒要再去多次encore 🤣〰️泡淑蓮藕尖 $38〰️尖椒皮蛋 $25另外佢哋嘅小食種類都好多 好特別第一次試呢款蓮藕尖 個樣真係好可愛好迷你食落酸酸甜甜帶微辣 做前菜一流好開胃🤟🏿
唔知平時大家掃街會唔會食涼拌粉皮

另外佢哋嘅小食種類都好多 好特別
第一次試呢款蓮藕尖 個樣真係好可愛好迷你
食落酸酸甜甜帶微辣 做前菜一流好開胃🤟🏿
2021-02-16 29 浏览
初三沒有去拜年的日子因為已經吃厭了賀年菜晚上就想吃些簡單的上openrice看看附近有什麼好吃的發現一間幾乎只有好評的米線店就買個外賣回家看電影裝潢幾有特式 好多打卡位沒想到米線店竟然可以這麼"潮"一進店 店員就好熱情講些恭賀說話又會主動推薦於是就點了以下幾樣雞肉墨魚米線選了豬骨清湯底雞肉比連鎖店厚很多 墨魚爽口彈牙小辣的鴨血大腸涼皮鴨血跟想像中不一樣 我原本以為是滷過的這裡是薄薄的一片 本身沒什麼味道但配上店家的涼皮辣汁就好夾大腸也沒有令人擔心的臭味 幾有咬口麻辣墨魚頭這個辣會令人愈食愈上癮泡椒蓮藕尖這是店家推介的泡椒酸辣度出色蓮藕尖外面很少見 食落爽脆幾特別 encore之選店家推薦的自家制花茶兩款都好清新個人更加偏愛玫瑰洛神花茶酸酸甜甜又有花香解辣又可以一解過年食品積聚的油膩感
初三沒有去拜年的日子
因為已經吃厭了賀年菜
晚上就想吃些簡單的

上openrice看看附近有什麼好吃的
發現一間幾乎只有好評的米線店
就買個外賣回家看電影

裝潢幾有特式 好多打卡位
沒想到米線店竟然可以這麼"潮"

一進店 店員就好熱情講些恭賀說話

個人更加偏愛玫瑰洛神花茶
酸酸甜甜又有花香
解辣又可以一解過年食品積聚的油膩感
2021-02-13 30 浏览
我食過一次,同女朋友見新開試下,都係食個lunch想食米線無咩特別要求要好食,湯底無特別,係佢用嘅料好一般,我叫腩肉米線,啲腩肉就全部係得肥肉,價錢唔係特別平,但質素一般。飲品選擇唔算多!服務態度無問題的,間鋪都正常,新、乾淨。
2021-01-03
2021-02-12 41 浏览
在長沙灣此米線重鎮,發現此靚裝食店,且標榜為真香港人米線,一試之下有驚喜。價錢偏高,但米線湯底用上豬骨,明顯較天然,麻辣微微滲出,米線煙韌,配料墨魚頭鮮味爽口,豬耳入味,不正宗但不油膩,更合不少港人口味。涼皮吃下彈牙,伴上蒜蓉和辣醬十分惹味,加入青瓜絲和花生粒增添爽脆口感,配上香口免治雞肉棒和軟稔麻辣鴨血,絕對高質。小食更是充滿驚喜,墨魚咀鮮味足,連軟骨十分爽,加上麻辣和鎮江醋汁,十分滋味。一碟十幾隻只索價42元,抵到爛。蓮藕仔簡單以辣椒白醋浸香,同為出色小菜。飲品充滿特色,玫瑰洛神花茶加入菊花,平衡洛神花酸味又清熱。凍白桃烏龍茶少甜回甘,同樣推介。

蓮藕仔簡單以辣椒白醋浸香,同為出色小菜。

2021-01-31
午餐
2021-02-10 27 浏览
之前見朋友打卡「香港人的米線」咁igable原來係長沙灣元州街新開嘅米線店🥢招牌涼拌涼皮 $29店員熱心介紹另加菜類配料更加正咁我就一於揀咗萵荀$7 同雲耳 $7原來真係好夾!👍🏻涼皮軟彈煙韌 掛滿麻辣汁 兩款配料又爽脆撈勻食真係好正 口感滿分😋🥢豬骨濃湯米線 $27由於朋友做開健身比較挑剔飲食😆店員繼續熱心推介最啱佢食嘅配料雞肉$9 同免治雞肉棒 $12份量夠哂多又好味朋友食完都大讚湯底香濃米線質素都好高👍🏻食指大動嘅我哋當然要叫埋小食啦-🧄蒜泥白肉 $32 我最鍾意夠哂重口味 啖啖肉🦑麻辣墨魚咀拼軟骨 $42新鮮又有咬口 好食唔停口總括食物份量多 米線大大碗 性價比已經高店員熱心友善招待越食越快樂好嘢真係一定要介紹俾多啲朋友知先
之前見朋友打卡「香港人的米線」咁igable

店員熱心友善招待
越食越快樂
好嘢真係一定要介紹俾多啲朋友知先
2021-02-10 19 浏览
無意間發現長沙灣又開左一間新既米線豬骨湯店,中意食米線既我又點可以錯過。店外用左Tiffany Blue既顏色,店內就以工業風格配以唔少既打卡位 因為疫情既關係,我地嗌左外賣返屋企食,外賣包裝上真係做得好好,搭一程車返到屋企都一d都無漏。 麻辣豬骨濃湯米線(小辣,墨魚頭,麻辣鴨血) $53酸辣豬骨濃湯米線 (小辣,滷水豬大膠,肥牛) $53(美味指數: 😋😋😋😋)黎度既豬骨濃湯無落味精,係可以飲既湯底。另外必食既一定係墨魚頭,咬落爽口第2度無得食嫁。食麻辣米線當然要配返麻辣鴨血,鴨血夾落都唔會散,完美。餐廳除左主打米線之外仲有涼皮,只可惜當日一早售罄,想食既朋友仔記得早d去啦 泡椒鳳爪 $32、麻辣鴨血 $38(美味指數: 😋😋😋😋)麻辣鴨血係我既最愛encore。中意食辣既我略嫌泡椒鳳爪唔夠辣,不過都相當入味 洛神玫瑰花茶 $12、蜜桃烏龍茶 $12(美味指數: 😋😋😋😋😋)花茶真係好有驚喜,打開已經有陣陣蜜桃香味,飲落蜜桃同烏龍茶平衡岩岩好,簡直完美配搭。另外洛神玫瑰花茶微甜清香最岩用黎解辣 😋整體食物質素:4 / 5💰性價比:4 / 5👍推薦指數:4 / 5

麻辣豬骨濃湯米線(小辣,墨魚頭,麻辣鴨血) $53
酸辣豬骨濃湯米線 (小辣,滷水豬大膠,肥牛) $53
(美味指數: 😋😋😋😋)

泡椒鳳爪 $32、麻辣鴨血 $38
(美味指數: 😋😋😋😋)

洛神玫瑰花茶 $12、蜜桃烏龍茶 $12
(美味指數: 😋😋😋😋😋)

😋整體食物質素:4 / 5
💰性價比:4 / 5
👍推薦指數:4 / 5
2021-02-09 23 浏览
-#米線樂出街食飯零味精食都食得健康安心。💛米線嘅湯底係無落味精,😇可以放心飲湯。#麻辣豬骨濃湯米線 湯底麻辣揀左中辣。配料選擇左💁🏻‍♀️墨魚頭$12同滷水雞腎$9麻辣味大概相等於譚仔嘅小辣。😚麻辣味香而溫和,唔係會嗆喉既辣。🙂墨魚頭彈牙而且大粒。滷水雞腎比較少係米線舖出現。爽口入味,都係唔錯嘅選擇。酸辣豬骨濃湯米線小辣大概係譚仔嘅三小辣再多少少🤏,酸辣與麻辣、我鍾意酸辣,因為味道更加有層次,😍鍾意佢嘅酸味係來自酸菜,酸得好自然,再加上微辣微辣咁,好開胃。😚令人不自覺飲多幾口湯。配💁🏻‍♀️治雞肉棒$12 黃金花枝丸$9治雞肉棒有兩大條,都幾抵食,雞肉打得細碎,🤩肉質軟綿綿,雞肉味幾香。黃金花枝丸大大舊,好香墨魚味,但質感就比較軟糯,😏如果係彈牙嘅話會更討我歡心。小食:麻辣墨魚咀併墨魚頭$42 辣油調校得唔錯,👌🏻香辣都夠。尖椒皮蛋$25皮蛋雖然唔係流心,👍🏻但都幾香無石灰味。玫瑰洛神花茶跟餐$12蜜桃烏龍茶更餐$12估唔到一間米線舖飲品👍🏻可以做得咁出色。🤩玫瑰洛神花茶天然微甜好清香解渴。蜜桃烏龍茶好濃郁,🥰蜜桃同烏龍互相配合又唔會搶大家風頭。
#米線樂

#麻辣豬骨濃湯米線

酸辣豬骨濃湯米線

小食:

麻辣墨魚咀併墨魚頭$42
辣油調校得唔錯,👌🏻香辣都夠。

尖椒皮蛋$25
皮蛋雖然唔係流心,👍🏻但都幾香無石灰味。

玫瑰洛神花茶跟餐$12
蜜桃烏龍茶更餐$12
2021-02-06 32 浏览
今日過間長沙灣搵食行過元州街見到一間門面吸睛嘅店舖內裡裝修亦好靚大大隻<香港人的米線>寫住喺店內所以就好奇心走入去試試店內除咗米線仲有涼皮本住為食妹想乜都試下嘅心態同友人分別點了涼皮及米線各一碗麻辣豬骨濃湯米線 並揀咗大辣 🔥揀咗魚片頭同萵筍做餸好驚喜有萵筍選擇 因為無見過米線店有呢個餸 而且厚薄適中 煮得入味 食得我舔舔脷辣度亦有麻有辣 有多個辣度級別可以揀米線亦份量頗多 好抵食😋麻辣涼皮 微辣揀咗魚片頭同墨魚頭涼皮好有口感 爽爽Q彈 撈埋辣汁好有口感 真係愈食愈快樂😌墨魚頭好多 好好食😋小食點咗麻辣鴨血同泡淑鳳爪個鴨血好滑 好有質感 好食過好多地方泡淑鳳爪如果再多啲泡淑就仲正另外店裡有自家飲料 健康好飲試咗蜜桃🍑烏龍茶蜜桃茶香 但唔甜 非常解渴消滯豆漿亦新鮮好飲 總括而言 CP值好高嘅一間米線店又大碗 價錢唔貴 用心製作💛經過長沙灣一齊撐下良心小店🙌🏻
今日過間長沙灣搵食

豆漿亦新鮮好飲

總括而言 CP值好高嘅一間米線店
又大碗 價錢唔貴 用心製作💛
經過長沙灣一齊撐下良心小店🙌🏻
我好鍾意食麻醬🤣,我地因為涼皮而幫襯架😍!今日好餓,所以嗌左好多野食,一碗米線、一碗涼皮、兩碟小食、兩杯飲品。店員超NICE!麻辣豬骨濃湯米線+蘿蔔+墨魚頭 $48嗌左BB辣,依到既麻辣有少少似譚仔,湯底甜甜地,下次可以試吓正常辣。要讚一讚呢度啲蘿蔔,感覺上無外加糖水,正☺️。墨魚頭好似幾出名,食落好爽,一啲都唔韌,煮嘅時間啱啱好。估唔到一碗米線可以有成10幾粒,真係好抵💗,下次一定會再嗌!麻辣涼皮(走辣)+唐生菜+滷水雞翼 $48涼皮好滑,直頭好似唔洗吞就滑左落去個胃到😂。滑得黎又唔會好淋,仲有少少咬口。撈涼皮既麻醬唔太鹹,唔會過份濃味👍🏻!伴碟既炸黄豆,好好食🥰,如果佢係一樣餸,我都會加錢嗌黎食!!!店員介紹左我食滷水餸,佢話配涼皮咁食係最好既配搭,滷水雞翼又幾好食喎。入味,Size正常,可嗌🤣!涼拌萵荀 $22雖然叫涼拌萵筍,但其實係麻辣嚟嘅。可能因為浸住啲萵荀,食落去都幾辣。份量好多,全部都係厚切,食落去好爽😍。下次嗌埋少辣就Prefect🤣。蒜泥白肉 $32無涼拌萵筍咁辣,好!味!道!腩肉份量多,少少厚切,夾起佢好完整,唔似譚仔咁散🤣!凍蜜桃烏龍茶 $12估唔到食米線都有特飲,

麻辣豬骨濃湯米線+蘿蔔+墨魚頭 $48

麻辣涼皮(走辣)+唐生菜+滷水雞翼 $48

涼拌萵荀 $22

蒜泥白肉 $32

凍蜜桃烏龍茶 $12
估唔到食米線都有特飲,佢係一樽樽嘅,樽入面有兩個茶包。飲落去甜甜地好清新,好冰飲好解辣。如果可以減糖就好啦😙。加$12絕對係抵嘅,出面一杯台式飲品都成$30 。

熱玟瑰洛神花茶 $12
雖然食辣野應該飲凍飲,不過見到隔離枱個熱飲好吸引🤣。加$12就有一大壺,用左唔同材料去泡,全部味都好出。啲人成日都話洛神花茶係酸酸地,不過依到既落左啲糖,中和左個酸味🥳!

埋單 $174(無加一)
2021-01-30
2021-02-05 30 浏览
好耐冇食米線啦~~返工經過見到間新開既香港人米線 緊係要支持下小店😆職員仲好細心又會主動介紹😛✨滷水豬耳 $22 推介!!滷得非常之入味又唔會太鹹 都好有咬口 呢個價錢黎講份量都好足😆✨豬骨濃湯米線 $27揀左少有既秋葵(+$7)同肥瘦適中既腩肉(+$9)本身有既腐皮份量比想像中多😋唔食得辣既我平時只能揀清湯 呢個豬骨湯好正!啱哂我🤩飲完都冇覺得口乾😎✨招牌涼拌涼皮 $29重口味之選😛朋友叫左bb辣 魚腐 生菜 我試左少少都唔錯 麻香味幾重😀✨炸雙丸 $32牛丸墨丸各三粒 炸完都好juicy唔會乾身 好惹味😝✨玫瑰洛神花茶 & 蜜桃烏龍茶 (各+$12)估唔到米線店比到種少女風既感覺我😳洛神花茶好開胃 比蜜桃茶甜少少 可以自己加水 我見仲有支裝賣添😆

✨滷水豬耳 $22 推介!!

✨豬骨濃湯米線 $27

✨招牌涼拌涼皮 $29

✨炸雙丸 $32
牛丸墨丸各三粒 炸完都好juicy唔會乾身 好惹味😝

✨玫瑰洛神花茶 & 蜜桃烏龍茶 (各+$12)
長沙灣區新開的米線小店,還有麻辣選擇。 一次過試了麻辣豬骨濃湯米線及招牌涼拌涼皮, 選擇米線的時候,店員還特意提醒可以考慮配菜選鹵水或蔬菜因為他們比較搭配。 麻辣米線我選的是bb辣,辣度應該適合一般大眾, 米線一上枱麻辣香味撲鼻,一瞬間以為自己在吃麻辣火鍋。 配菜也是挺足料的, 麻辣鴨血加上他們的湯底真的令人懷念麻辣火鍋。 他們的麻辣是麻感覺地較多, 一邊吃和配滷水小吃甜甜的味道,剛好中和了那個辣感。我一向又吃麻辣火鍋的,我覺得bb辣味道剛好,因為可以保留有舌頭的觸感,吃其他菜式。 吃麻辣,記得配鹵水,大腸已經切開細細的,方便進食。招牌涼拌涼皮走辣, 醬汁是略酸的, 因為朋友不能吃辣,所以走辣。 涼皮軟滑的,粗粗,方便沾上汁醬。那個免治雞肉棒值得推介, 和我最愛的孜然粉十分相配! 沒想到炸了雞肉棒裏面是軟和juicy, 難怪他們在餐牌特別註明是推介食物。飲品又是另一個驚喜, 熱洛神花茶是即沖的,裏面加了一小粒冰糖打開之後還看到有杞子等其他養生配料, 看著上枱的飲品漸漸變成粉紅色, 酸甜度應該是下了苦工,十分平衡。還有那個冰飲蜜桃烏龍茶, 樽裝上,沒有冰塊的, 細細看那個茶包裏面有一顆顆

還有那個冰飲蜜桃烏龍茶, 樽裝上,沒有冰塊的, 細細看那個茶包裏面有一顆顆白色的,原來是蜜桃!!!太用心製作了!!!

飲品跟餐還可以以12蚊便能夠試到,不可錯過!!!

最後的重點是他們真材實料,吃了濃味的麻辣米線之後,完全沒有口渴的感覺,就知道他們沒有味精。
2021-02-03 1013 浏览
(註:我只用手機版openrice,因為有12張的圖片限制,某些想分享的相片只能數張合為一張了)我和男友在長沙灣被一家又有麻辣又有豬骨濃湯的店吸引,就決定午餐在這裡解決。越食越快樂的米線?好啊!這裡主打的麵點是米線和涼皮,可以一人一碗分著吃。我們也加了兩道小食和飲品,很豐富呢。這裏有非常適合女生喝的玫瑰洛神花茶,熱飲更會整壺茶上,很有high tea的感覺。皮了蜜糖的關係,洛神花的酸味不會太強烈,清甜中帶微酸很易入口,來補補身吧。男友喝的豆漿充滿大豆香,頗濃的。先來前菜,手拍青瓜。上面佈滿辣椒籽和生蒜,加上爽脆的青瓜和底部的酸醋。味道上很有刺激感,很開胃。口水雞翼份量不少,已事先切開一半方便進食。 口水雞汁的多種味道也很惹味,會想一件接一件吃。然後,豬骨濃湯米線就來了,雪白的湯看起來會解辣。配料方面,我們選了坊間少有的日式玉子和免治雞肉棒。湯的質感濃稠,喝起來甜甜的又creamy,解辣之餘又美味!免治雞肉棒的肉軟軟的也不錯吃。接著就是微辣的麻辣涼皮,配滷水雞腎、麻辣鴨血。配料的量超多,有香脆的炸黃豆,青瓜絲、麻醬、蒜蓉和辣椒籽。大撈一番後,本是半透明的涼皮染上橙紅色了。涼皮是用綠豆製成

越食越快樂的米線?好啊!

大撈一番後,本是半透明的涼皮染上橙紅色了。涼皮是用綠豆製成的,夾起來柔滑有韌度,但咬下去是軟的,也很掛汁,好吃。

麻辣鴨血很有台灣風味,如果放在麻辣湯熱食會更正。不得不誔滷水雞腎,每件都又大又厚,弄得非常入味,好香口。

吃了很多,肚子超漲,但這裡每人80元左右而已,大滿足。
2021-01-24
想食涼皮又想食米線⁉️呢度幫到你!!!以豬骨濃湯為主打既米線樂 黎到當然要試下佢個湯😋揀左原味豬骨湯 最食到真正既味道 果然夠晒香濃食完都無口渴 配上彈牙米線佢既米線我好like 唔係好淋果款 食落有咬口 條條分明肥牛份量都唔少 唔會太油膩 同時唔係好重口味浸一浸落啲湯度食已經好夠味魚片頭有3大件 食落口彈牙👍🏻.呢度既涼皮同樣都好多人鐘意有多款辣度可供選擇🌶 我就揀左小辣 帶少少麻的店員表示同菜類+滷水既餸就最夾滷水雞翼好入味 肉質唔會太嚡口萵荀份量好多 切得都算大件因為係涼拌既關係 佢唔會好淋身 食落帶點脆脆的~.另外叫左2款小食 有我最愛既黃金花枝丸🥰呢個上枱要快啲食 熱辣辣就最正~花枝味香濃 有來少椒鹽咁 確是吸引。泡椒鳳爪屬小辣 辣度有後勁 做餐前小食開下胃口都唔錯.見到呢度有我最愛既冷泡茶 當然要返2枝😍玫瑰洛神花酸酸甜甜好開胃 必揀啊~
想食涼皮又想食米線⁉️呢度幫到你!!!
以豬骨濃湯為主打既米線樂 黎到當然要試下佢個湯😋
有多款辣度可供選擇🌶 我就揀左小辣 帶少少麻的
店員表示同菜類+滷水既餸就最夾
滷水雞翼好入味 肉質唔會太嚡口
萵荀份量好多 切得都算大件
因為係涼拌既關係 佢唔會好淋身 食落帶點脆脆的~
另外叫左2款小食 有我最愛既黃金花枝丸🥰
呢個上枱要快啲食 熱辣辣就最正~
花枝味香濃 有來少椒鹽咁 確是吸引。
泡椒鳳爪屬小辣 辣度有後勁 做餐前小食開下胃口都唔錯
見到呢度有我最愛既冷泡茶 當然要返2枝😍
玫瑰洛神花酸酸甜甜好開胃 必揀啊~
2021-01-30
午餐
2021-02-01 55 浏览
之前食棠棠居 已經留意到隔離多左間米線鋪 今次終於有時間去食啦🥰 鋪頭好多打卡位💕 係好靚既霓虹燈牌😍但我去既時候太多人啦😂 唔敢周圍走順帶一提 鋪頭既人都好nice🥰仲有自助吧😗 目測舖頭都好乾淨衞生😋仲有抗疫優惠大家可以任添米線🍜 但其實佢一碗米線既份量都好多好多😂 仲要好平🥕麻辣豬骨濃湯米線 $29+肥牛$12 牛柏葉$9 就咁睇以為偷工減料😂 但原來啲餸埋曬係底 我食到最後仲不停食到牛柏葉😱 而且碗米線多到飛起💕我叫左中辣😍 係香港人口味既辣 甜甜辣辣咁 好開胃😍 牛柏葉都好爽脆😛 肥牛都ok😗 🥕麻辣涼皮 $29+萵荀$7 滷水雞腎$9萵荀係店員推介哦🥰 好清甜 又爽口出手勁大方 超大塊☺️ 雞腎又係好爽脆 仲好入味 同涼皮軟身既質感有好大對比🥰 辣得得有微微既花生香 🥕麻辣墨魚頭$38墨魚頭簡直係我最愛😍 勁彈牙🥕孜燒炸雞翼 $36單骨雞翼🥰 食既時候唔會好狼狽炸得好乾爽 仲好juicy 孜然粉多既雞翼就會重味啲🥰🥕蜜桃烏龍茶 +$12飲落口都甘香🥰 唔算好甜女仔應該鍾意 因為糖份應該唔高😂加上淡淡既蜜桃香🥰🥕巨蜂提子梳打+$12提子味都幾香濃😙

順帶一提 鋪頭既人都好nice🥰

仲有自助吧😗 目測舖頭都好乾淨衞生😋