2022-10-20
上次食過真妮真係覺得好好食😋食👬👬🧍♂️覺得又好貴…今日同老公黎食,你以為一個包會唔夠飽?咁你就錯啦🤣我哋嗌個包加個小食,真係飽住走!食物黑蒜牛肉漢堡我叫咗個黑蒜牛肉漢堡,廚房真係好有誠意🫡個包有牛油加烘到外表脆脆..牛肉真係食得岀手打!唔會實的的,好有牛肉味。三重芝士牛肉堡佢沙律菜同肉比例好夾,唔會覺得好膩。最緊要係個芝士🥹🥹🥹真係就咁燒焦芝士,好香脆!然後入面再有軟軟芝士,好好食👍🏻星空有好多特飲,最eye catching係星空同士多啤梨🍓,星空係蝶豆花同檸檬柚子,好好飲,好夾👍🏻又好睇。士多啤梨沙冰士多啤梨沙冰岩夏天飲😘仲好抵飲🤣飲極仲有,佢唔係化學士多啤梨,應該真係士多啤梨打,因為有粒粒士多啤梨籽! 炸生蠔🦪must try開初,我老公話驚唔夠飽,所以想嗌個小食見到有炸生蠔寫住必試🤣真係好脆章魚小丸子🔥🔥🔥仲係keep住外脆內軟,唔似係整定入邊仲有一粒粒章魚❤️❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻其他呢度性價比極高,啱晒一家大細嚟食!佢除咗有burger,仲有Pizza、意粉🍝同咖喱蛋包飯👍🏻👍🏻實有一款啱大家食😌比起我上次食,多咗好多款式❤️同埋啲名勁搞笑🤣好易記
食物
黑蒜牛肉漢堡
三重芝士牛肉堡
星空
士多啤梨沙冰
炸生蠔🦪must try
章魚小丸子🔥🔥🔥
仲係keep住外脆內軟,唔似係整定
入邊仲有一粒粒章魚❤️❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻
其他
比起我上次食,多咗好多款式❤️同埋啲名勁搞笑🤣好易記