2022-10-18
上網見到呢間burger餐廳好多顏色,心諗一定會食得好開心就黎試下講真地方唔算大,但見到老闆同客人打成一片,氣氛好有家人feel.我同朋友邊食邊傾,坐左都唔短時間,但完全無人比過面色我地睇,我地賣單時仍然好welcome我地再黎。食物方面都唔錯,我地都好中意個all day breakfast 。講真出面越來越多cafe,真係「雜錦」就當all day,完全零配搭。但真妮無令我地失望,淨睇圖已經知,但如果想快食嘅就叫其他,因為佢地係即叫即做架,我就中意佢地夠新鮮,我寧願等多陣。個蛋好滑,仲有松露架。個菇一樣唔hea,牛油黑椒蒜味都好惹味。牛角包唔會油立立,襯埋三文魚一齊食,真心come值好高仲有個慢煮牛漢堡,慢煮完keep到牛像香,淋得黎又仲有撕撕水感,醬汁微辣好開胃