2023-03-15
申子和牛燒 $378A4和牛好大塊‼ 牛油脂分佈好靚,睇到已經覺得正😍店員會先詢問想幾成熟,再即場用火槍炙燒烹煮~擦上特製醬油,再放上日本雞蛋同飯,用牛肉卷埋💓牛肉入口即溶,再配上海膽同埋魚子醬,整個口腔充滿住鮮味~正到呢🥹海膽炒飯 $238珍珠米好飽滿,粒粒分明,炒得乾身👍🏻入面仲有蟹籽、三文魚籽、櫻花蝦、帶子粒、本菇、口感好豐富~加咗海膽,色澤金黃樣子十分吸引!每一口都充滿着海膽嘅鮮味😋海苔拖羅赤膽壽司 $198呢舊係拖羅version 嘅和牛燒,拖羅鮮甜,上面鋪滿高質海膽,甜味十足,口感creamy,自己係口中溶化😋紫菜有提鮮作用,整個配搭直頭係Perfect Match ‼️和牛壽司6:30前/8:45後訂位入座就會送和牛壽司😍雖然係免費,但一啲都唔Hea~真心好高質呀💓塊牛表面微微燒過,入口油脂係口腔爆開,牛味十足👍🏻申子價錢唔算平,但真心一分錢一分貨,食材用料食得出係靚嘢,值得一試😽申子居酒屋 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓
申子和牛燒 $378
海膽炒飯 $238
珍珠米好飽滿,粒粒分明,炒得乾身👍🏻
海苔拖羅赤膽壽司 $198
和牛壽司
6:30前/8:45後訂位入座就會送和牛壽司😍
雖然係免費,但一啲都唔Hea~真心好高質呀💓
塊牛表面微微燒過,入口油脂係口腔爆開,牛味十足👍🏻
申子居酒屋 (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓