2021-07-08
原本老爸話想試呢間「王子廚房」個陣 已經上openrice睇過食評 見到全部回應都好正面🤔 估唔到食落真係極高分🤩💯星期日6pm去到都係得一檯6人客 上菜前會跟人頭上蒜蓉法包 侍應都好有禮貌🙋🏻♀️ 我地全家4人嗌左一個pizza 一個意粉 一個意大利飯 一個串燒 同兩杯芒果奶西share飲 已經好夠飽🥴食完法包 就啱啱好上嘢飲 芒果奶西都係跟openrice食評嗌 諗住實無死🤔 點知又幾正 酸酸甜甜幾開胃 仲要每杯上面都會畫公仔😂😂Pizza🍕加$10可以雙拼 嗌左果兩隻味都咁好食 分別係兩個招牌款 兩隻都好yummy🤤 (唔記得實際個名👻)但我偏向鐘意酸忌廉個款🥰 雖然睇落俾想像細少少 但絕對份量十足 其實女仔食完個pizza都有少少飽😂意粉同意大利飯嘅份量比一般西餐廳多一倍 絕對唔會係一人一羹就無曬😆 兩碟味道不過不失 相比下pizza會驚艷啲✨豬肉串燒就最後先上 比起其他嘢食 串燒係我地等得最耐 差啲以為漏單🤭 但好在都唔差 只係媽咪略嫌有啲過鹹 但我地3個照樣清曬🤪💰埋單4個人食左$544 人均都係$136💰🌟總結🌟 呢個價錢食到西餐水準 係其他區未必搵到 但建議多啲人一齊食
💰埋單4個人食左$544 人均都係$136💰
🌟總結🌟 呢個價錢食到西餐水準 係其他區未必搵到 但建議多啲人一齊食 有得share就開心啲🤤🤤 肯定會encore✅