2021-08-29
今日攞一個好耐冇見嘅朋友無啦啦搵我食飯,佢話可以過嚟屯門搵我,其實呢邊有幾間餐廳我都食過唯獨是係依間仲未食過所以我叫佢一齊試吓。招呼我嘅係幾個印度人,心諗煮咖喱你就叻啫,但係我今日唔係過嚟食咖喱㗎喎。不過個地方幾寬敞幾適合吹水👍🏻菠菜茴香雞肉意大利飯($116)第一味菜,個賣相都整得錯相當有份量,而且啲飯嘅口感真係一流一粒粒咁樣簡直係超正,再加埋菠菜同茴香更不失香味。招牌精選薄餅($118)我本人就麻麻哋鍾意食薄餅,不過依個薄餅真係要俾個讚佢,有圖有真相睇吓啲芝士拉得幾高,食落去除咗十足嘅餡料之外,佢嘅薄餅皮仲要烤得脆脆的,簡直係色香味俱全👍🏻個重點係價錢一啲都唔貴($234)埋單份量嚟講兩個大男人食可以食到好飽,有種滿載而歸嘅感覺而且環境亦都好大,空間又夠價錢亦都係市區嘅一半,我咁講食物質素肯定高過晒價錢貴佢一倍嘅餐廳🤔
菠菜茴香雞肉意大利飯($116)
招牌精選薄餅($118)