2021-08-16
進入夏天已經好耐冇打邊爐,今日行開荃灣,見到牛陣做緊夏祭主題,又有得食又有得玩,阿囡見到show出嚟份禮物有水槍已經高興到癲咗,係咁話要食。拎咗飛後有得玩釣魚🐠遊戲,限時20秒內如果釣到足夠嘅魚,有機會全單79折,阿女好比心機釣,雖然冇大吉但系有夏祭扇同埋小糖果做安慰獎都超開心!我哋點咗日本產特選黑毛和牛放題,仲有海鮮盛合,波子汽水任飲(429/成人,169/小童),個豪華海鮮盛合真系不枉其名,因為真系幾豪華😂,隻蝦仲長過手掌,鮑魚同元貝已經起曬肉,食得好方便,其他海鮮仲有海螺、章魚、八爪魚、青口、蝦滑……喂啊,仲要留返d肚食和牛啊🙈!至於和牛任食真系超犯規,因為忍唔住食咗好多!和牛系全日本產,見到師傅系現場機切,油脂分佈平衡,浸落湯幾秒就食得,好似融在口咁😋😋。食到中間,職員突然拎咗份水槍禮物出嚟比小朋友揀,好驚喜!可以揀1支大型水槍,亦可以揀5支裝嘅細水槍,我哋就揀咗5支細水槍嘅套裝,阿囡可以拎返屋企同朋友仔分享,好開心!最後嘅happy ending梗系吾少得食雪糕🍦,系Haagen-Dazs啊,今次想吾happy都吾得😂!臨走仲有一張大吉嘅九折優惠券,下次再食九折冇問題!
臨走仲有一張大吉嘅九折優惠券,下次再食九折冇問題!