2021-07-30 112 浏览
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️相信大家對呢間日式火鍋店一啲都唔陌生🍲近日呢間餐廳推出波子汽水放題!🥤係夏祭期間(7月19日至8月31日)只要惠顧$279以上放題套餐 即可享有「日本直送懷舊波子汽水放題」!🤤作為波子汽水控 等我一試90分鐘究竟飲到幾多支先😈👉🏻澳洲產特上長期穀飼牛放題套餐 (90mins) $279呢個套餐包括左多款不同嘅肉🐷🐄澳洲上級長期穀飼牛肉、澳洲長期穀飼牛肉、牛舌、豚肉🐽🐮澳洲嘅穀飼牛肉鮮嫩 完全可以媲美平日食到既特產牛肉😚最令驚喜既就係牛舌 牛舌切成薄片👅吃起來較有嚼勁與彈性🙊除左肉類之外 我哋仲可以係「自助吧」拎到多款火鍋配料🥗例如:蔬菜、烏冬、魚丸、芋絲、飲品、Häagen-Dazs雪糕等等🍨🍢🥬款式相當齊全 而且不時都會見到店員忙住fill返餸菜🙋🏻‍♀️絕對唔洗驚會比人拎曬就無得食嚕😹仲有仲有餐廳近日以日本🇯🇵嘅「夏祭」為主題為客人準備左多款特色小食🎌例如:日式炸雞🐔 、炒麵🥡 、章魚燒🐙等等疫情搞到無得去旅行 唯有係呢到止下癮先啦🗾
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

相信大家對呢間日式火鍋店一啲都唔陌生🍲
近日呢間餐廳推出波子汽水放題!🥤
作為波子汽水控 等我一試90分鐘究竟飲到幾多支先😈

呢個套餐包括左多款不同嘅肉🐷🐄
澳洲上級長期穀飼牛肉、澳洲長期穀飼牛肉、牛舌、豚肉🐽🐮
澳洲嘅穀飼牛肉鮮嫩 完全可以媲美平日食到既特產牛肉😚
最令驚喜既就係牛舌 牛舌切成薄片👅
吃起來較有嚼勁與彈性🙊

除左肉類之外 我哋仲可以係「自助吧」拎到多款火鍋配料🥗
絕對唔洗驚會比人拎曬就無得食嚕😹

仲有仲有餐廳近日以日本🇯🇵嘅「夏祭」為主題
為客人準備左多款特色小食🎌
例如:日式炸雞🐔 、炒麵🥡 、章魚燒🐙等等
疫情搞到無得去旅行 唯有係呢到止下癮先啦🗾