2023-04-05 328 浏览
呢排天氣落雨涼咗啲,梗係要打邊爐啦~😋今次去咗尖沙咀呢間打邊爐放題😋我地叫咗美顏花膠竹絲雞鍋,美國精選牛set。包括有:美國牛肩胛、巴西牛脷托、美國豬梅肉片、澳洲羊肉片。美國牛肩胛肉油脂分布平均,肉質嫩。牛脷托好爽口又嫩😍encore 咗好幾轉😆 美國豬梅肉片幾嫩,就算碌耐咗都唔老👍🏻 澳洲羊肉片好香羊味,油脂香又唔肥膩😋海鮮方面我哋叫咗沙猛魚,好鮮甜又滑😋另外,出面自助區好多款嘅丸、蔬菜、麵、小食選擇👍🏻貓掌蝦丸、墨魚丸、蛋餃、支竹、豆苗😋我哋仲叫咗幾款小食添:水牛芝士條,外面脆卜卜,咬開仲拉絲添😍😋,泡椒魚皮,爽口酸辣好開胃👍🏻醉雞卷好香酒味😋,麻辣小龍蝦夠哂入味麻麻辣辣正呀😋飲品又好多款,除咗自家製茶、汽水之外,仲有清酒、梅酒、啤酒🍻最後梗係要食返個甜品啦,haagen-Dazs 出咗個蜜糖桃玫瑰味,好香桃同玫瑰味,味道好夾👍🏻三色芋圓有椰果、涼粉、紅豆、三色芋圓,好豐富!三色芋圓夠晒煙韌👍🏻😋

美顏花膠竹絲雞鍋

美國牛肩胛、美國豬梅肉片、澳洲羊肉片
巴西牛脷托、澳洲羊肉片

海鮮方面我哋叫咗沙猛魚,好鮮甜又滑😋
沙猛魚

豆苗、支竹
水牛芝士條、泡椒魚皮、醉雞卷
haagen-Dazs 、三色芋圓
2023-04-04 96 浏览
我最近去了一家放題火鍋餐廳,食評中肯正面。他們的牛肉非常新鮮,口感嫩滑,非常適合放進火鍋裡涮。麻辣小龍蝦也是我非常喜歡的一道菜,小龍蝦肉質鮮美,香辣味道十分開胃。他們的清酒和梅酒也非常好喝,口感清爽,是一個非常好的配餐選擇。此外,他們的酒類飲品種類繁多,讓人有很多選擇。餐廳的環境也非常舒適,氛圍溫馨,讓人感到放鬆。服務態度也十分良好,服務人員十分熱情,讓我們感到非常受到歡迎。總的來說,這家放題火鍋餐廳的食物質量非常高,酒類飲品種類繁多,環境和服務也非常出色。如果你想要享受美食和放鬆的時光,這是一個非常好的選擇。

2023-04-02 76 浏览
呢兩日天氣又涼咗💨🌡️,梗係約朋友去打邊爐啦,今日喺尖沙咀收早就book咗牛站5:30就開始食喇😌本來以為自己好早,點知去到餐廳已經好多人坐低咗🤣🤣餐廳裝修簡潔舒服,座位闊落冷氣充足,手機QR code點餐,外面自助區提供超多選擇❤️火鍋有3️⃣個套餐選擇,我哋就揀咗中間個價錢,已經爆多嘢食,仲有10個湯底可以揀,選擇困難症嘅我交咗俾朋友簡😌佢唔食辣,所以揀咗滋補豬筒骨鍋✅多款優質肉類:🐄SRF美國極黑和牛片🐄 SRF美國特級肩胛肉眼片🐄巴西牛脷托🐷西班牙豬五花片美國極黑和牛大大片有口感,牛味香濃肉,最愛肩胛肉眼片,油脂分布均勻,口感比較軟嫩,五花肉片肉質柔軟,香而不膩不膩👍🏻牛魔王朋友都encore咗好多轉牛肉,大滿足😊小食類:台式小食都好正,有水牛芝士條、台灣腸鹽酥雞、仲有珍珠奶茶呀,不過最驚喜就係個泡椒魚皮,爽口又酸辣,越食越開胃🤩,仲有辣味十足嘅麻辣小龍蝦🌶️,另外有其他開胃小食:中華沙律、螺肉、麻辣豬脷等等海鮮類:海蝦、白鱔片、日本帆立貝、紐西蘭青口、花膠、沙白、水魷都新鮮好味,手打墨魚滑,真材實料入面大大粒墨魚肉,非常有口感其他火鍋配料:最欣賞佢又唔同類型嘅蔬菜,有我最愛嘅豆苗,萵筍

多款優質肉類:
🐄SRF美國極黑和牛片
🐄 SRF美國特級肩胛肉眼片
🐄巴西牛脷托
🐷西班牙豬五花片

小食類:

海鮮類:

其他火鍋配料:
最欣賞佢又唔同類型嘅蔬菜,有我最愛嘅豆苗,萵筍、冰菜、水蓮菜、淮山、蓮藕、海帶結、土豆片等等,丸類都非常多,芥末魚子丸、珍寶魚蛋、花枝丸、香菇貢丸,多到數唔晒😂

甜品
見到外面咁多款甜品,梗係留返少少肚去食啦😜 Häagen-Dazs🍨有兩款口味雪糕分別係士多啤梨味同蜜糖黃桃玫瑰味,任食唔嬲冇限制,仲有台灣芋圓仙草呀,細細份好足料👍🏻仲有軟雪糕🍦、木糠布甸、乳酪、泡芙,咁多款式真係食唔晒😆飲品方面,有自家製茶類白桃烏龍、洛神花茶、台灣人蔘烏龍,仲有汽水、啤酒🍺、清酒🍶、梅酒🥃,另外仲有部奶茶咖啡機,超多選擇。

最後值得一讚係自助區非常整潔,職員不停refill食物,一眼望落整齊又乾淨,新鮮又吸引👍🏻上菜超快,唔會漏單🤩
2023-04-02 85 浏览
今晚約咗一位好耐冇見嘅朋友,佢介紹呢一間台式火鍋放題😍喺尖沙咀,一去到門口都有好多人等位,不過一早book咗所以7點準時入去坐👍🏻一入去環境都好闊落,好多張枱,坐滿晒人好旺😮可能因為我哋只有兩個人,再加上係坐最埋面,所以有少少逼🙈我哋嗌咗黑松露雜菌湯底,見佢話係限定,所以試吓,味道都唔錯,黑松露味好重😋因為仲有蟲草花,所以成個湯都幾養生🤭呢度放題梗係食牛肉正!叫咗個最基本嘅套餐,任食美國牛肩胛肉,牛味幾出色,煮完唔會好韌🤤呢度嘅梅酒、清酒任飲,蔬菜配料都係任食。仲有啲餐前小食,有醉雞翼尖、螺肉、泡菜蘿蔔呢啲都好好食👍🏻仲有小龍蝦🦞添!我比較鍾意飲嘅,係佢哋自家製嘅茶🥰飲咗兩支,一個係白桃烏龍茶,另一個係桂花烏龍,兩抹都好好飲啊,好清新,茶味好香🤩

美國肩胛肉
黑松露雜菌湯底
白桃烏龍茶
2023-04-01
白桃烏龍茶
2023-04-01 57 浏览
天氣涼涼哋最好打邊爐,牛駅坐位坐得好舒服,一d都唔迫每張枱都放有一大壺備用湯底,實在好方便自己隨時加湯,仲有可以用QR code落單我哋揀好湯底之後,就去自助區域拎飲品,各種肉丸,蔬菜,公仔麵烏冬同醬料湯底我哋揀咗鴛鴦湯底喇沙海鮮鍋,辣辣地好惹味清甜椰子雞喎,有一隻大雞髀🍗杞子同紅棗飲品雪櫃有好多款自家制同罐裝飲品任飲美國牛肩胛肉脂肪分布均勻,肉質嫩滑巴西牛脷托肉質軟腍,爽口彈牙,肉味香濃美國豬梅肉片脂肪分布均勻,幾爽口又煙靭鮮雞子粒粒飽滿,好滿足沙鯭魚鮮甜多汁,骨少肉滑再點d醬油👍🏻正鮮甜沙白大大粒鮮甜肥美,無沙又好食鮮甜海蝦肉質鮮甜彈牙,好新鮮麻辣小龍蝦🦞蝦肉彈牙,夠晒麻同辣🤩爆漿糍粑一口爆漿,口感酥脆軟糯,香甜好食😋水牛芝士條表面炸得金黃酥脆,入面芝士細滑泡椒魚皮魚皮好脆口,晶瑩剔透,加埋泡椒辣得好爽,爽中帶滑,是一道很開胃的小食👍🏻三色芋圓芋圓煙煙韌韌加埋仙草凍,愛玉,椰果,紅豆🫘簡直係一個完美嘅配搭,好好味朱古力木糠/提拉米蘇唔太甜好Creamy,好好食
天氣涼涼哋最好打邊爐,牛駅坐位坐得好舒服,一d都唔迫

湯底我哋揀咗鴛鴦湯底
喇沙海鮮鍋,辣辣地好惹味
清甜椰子雞喎,有一隻大雞髀🍗杞子同紅棗

飲品雪櫃有好多款自家制同罐裝飲品任飲

美國牛肩胛肉
脂肪分布均勻,肉質嫩滑

巴西牛脷托
肉質軟腍,爽口彈牙,肉味香濃

美國豬梅肉片
脂肪分布均勻,幾爽口又煙靭

鮮雞子
粒粒飽滿,好滿足

沙鯭魚
鮮甜多汁,骨少肉滑再點d醬油👍🏻正

鮮甜沙白
大大粒鮮甜肥美,無沙又好食

鮮甜海蝦
肉質鮮甜彈牙,好新鮮

麻辣小龍蝦🦞
蝦肉彈牙,夠晒麻同辣🤩

爆漿糍粑
一口爆漿,口感酥脆軟糯,香甜好食😋

水牛芝士條
表面炸得金黃酥脆,入面芝士細滑

泡椒魚皮

三色芋圓

朱古力木糠/提拉米蘇
唔太甜好Creamy,好好食
2023-04-01 244 浏览
相約朋友一齊打邊爐@牛駅,近近地之外,仲要係台式火鍋😍120分火鍋放題 💁‍♀️選鍋+套餐<三選一>性價比高~只係$208-$308如果7:30前離,座價錢仲會比較便宜一點✨多款湯底選擇有幾款湯底都比較特別:鳳梨涼瓜豬骨,黑松露雜菌,喇沙海鮮,花膠竹絲雞套餐肉類,無限供應有牛脷,牛肉,豬肉,海鮮,款款新鮮點餐以QR Code落單 ➡️醉雞翼、醉豬手,泡椒魚皮,水牛芝士條、一定要是試👍👍另有自助區的食物,選擇眾多 ➡️炸魚皮,響鈴,泡菜蘿蔔、酒醉雞尖、麻辣小龍蝦🦞,糍粑款款任食蔬菜茹菌類儲放整齊,新鮮~方便選擇,除了比較普遍的唐生菜,蕃茄,金菇,蘿蔔外➡️豆苗 、羽衣甘藍、冰菜都有😍飲品類超誇張,目測至少30多款選擇,仲有珍珠奶茶、冷泡茶、清酒,梅酒,啤酒任飲熱飲品除了即沖的奶茶,咖啡,熱茶,柑桔蜜外,仲有一個小型熱飲櫃選擇👍甜品類有驚喜➡️ 三色芋圓😋配以仙草,椰果,紅豆自助雪糕機,有綠茶味、雲呢拿味牛奶布甸,榴槤雪條,Haagen-Dazs雪糕❤️每張枱都有一壺湯,方便自己添加❤️地點方便、環境闊落、地方乾淨、食物新鮮

相約朋友一齊打邊爐@牛駅,近近地之外,仲要係台式火鍋😍

120分火鍋放題 💁‍♀️選鍋+套餐<三選一>
性價比高~只係$208-$308
如果7:30前離,座價錢仲會比較便宜一點

✨多款湯底選擇

套餐肉類,無限供應
有牛脷,牛肉,豬肉,海鮮,款款新鮮

蔬菜茹菌類

飲品類

甜品
有驚喜➡️ 三色芋圓😋配以仙草,椰果,紅豆
自助雪糕機,有綠茶味、雲呢拿味
牛奶布甸,榴槤雪條,Haagen-Dazs雪糕

❤️每張枱都有一壺湯,方便自己添加
❤️地點方便、環境闊落、地方乾淨、食物新鮮
胡椒豬肚湯底
蔬菜區
梅酒,清酒🍶任飲
熱飲櫃
三色芋圓
2023-03-31
早前趁住香港未正式踏入春天,天氣仲有少少涼意,去到尖沙咀牛駅食中午時段嘅火鍋放題套餐😎由於係中午時段,最優惠嘅套餐只需$158就有交易喇😱餐廳標榜好多食材都係由台灣直送,而且佢哋有好多款特色湯底可以選擇,係餐廳一大優勝之處!自助區有啲餐前小食可以選擇,等客人喺打邊爐之前食住其他嘢先👏今日呢款炆豬手,雖然只係餐前小食,但炆得幾入味,我打邊爐前都忍唔住刷咗幾舊🤪湯底方面揀咗胡椒豬肚湯,材料俾得好足料,豬肚都有好多塊,煲到後段好淋好入味🤩胡椒豬肚湯底夠濃味但唔會太嗆口,相信係好多人都接受到嘅範圍,冬天暖胃絕對一流🥳肩胛肉,肉味好豐富,油脂感適中😜自助區仲有好多款丸類、瓜瓜菜菜可以自取👍糍粑係好地道嘅四川麻辣火鍋店先會出現嘅小食,估唔到今日都有機會食到😝口感軟糯、煙煙韌韌,係一款好吸引大人小朋友嘅小食!😃餐廳其中一個最出色嘅地方就係飲品區,有自家製冷泡茶系列,亦有好多啤酒、汽水、各式各樣嘅飲品!另外亦有梅酒、清酒,冬天仲有供應埋熱清酒添!雪條都有唔少選擇😀最唔可以錯過就係呢部雪糕機,無論最後食得幾飽都一定要整返杯軟雪糕🤣
肩胛肉,肉味好豐富,油脂感適中😜
自助區仲有好多款丸類、瓜瓜菜菜可以自取👍
另外亦有梅酒、清酒,冬天仲有供應埋熱清酒添!
雪條都有唔少選擇😀
2023-03-27 60 浏览
餐廳新增的三色芋圓🥣是一道非常美味的甜品,芋圓口感Q彈,配上三種不同口味的醬料,甜度適中,🧊非常適合作為甜點享用。醉豬手是🐷一道經典的小吃,豬蹄筋燉煮得非常軟嫩,配上香氣四溢的醉酒醬汁,😘味道十分美味。泡椒魚皮🐟也是一道非常適合下酒的小吃,魚皮酥脆,配上泡椒的辣味,🌶非常開胃。水牛芝士條🧀則是一道非常特別的小食,脆皮外層包裹著熱騰騰的芝士,特別美味。火鍋還包括多款🐮牛肉同海鮮,性價比高。

火鍋還包括多款🐮牛肉同海鮮,性價比高。
1K
2023-03-27 71 浏览
卜mark左佢好耐啦成日經過加連威老道都見到佢招牌好想食😋試完無後悔呀高質好味食物又多選擇,係要encore既放題之一。依度d養生鍋好多款,就試下清甜椰子雞鍋拼養生藥膳雞鍋,佢湯底堅足料,半隻雞係度,椰子味清甜,藥膳鍋既藥材味香但唔over👍🏻自助區好乾淨企理,每種食材都fill得滿滿,望落自然覺得夠新鮮吸引。重點之一依度係有麻辣小龍蝦,雖然我自己就唔太好,但見好多枱都食到一大堆殼,好受歡迎🤣我地食既中價位餐已經有SRF美國牛食,而且片片都切大片,食落先有口感,牛味都幾重😋仲有得叫生蛋沾肉食,I LIKE IT✔海鮮有蝦,蜆,鱔片等,係新鮮好食的👍🏻另外仲有好多火鍋料,有特別D既米血糕,連長蟹棒都有😋仲有不能錯過既冰菜🥬又甜又清爽👍🏻野飲除左汽水自家茶飲,最驚喜係有自家珍珠奶茶,而且係好飲架! 出面買杯都三四十蚊,係度可以飲番夠本🤣

海鮮有蝦,蜆,鱔片等,係新鮮好食的👍🏻

2023-03-24 96 浏览
呢度嘅食材非常新鮮🌟,種類都非常豐富🍲,有各種肉類🥩、海鮮🦐、蔬菜🥦等等。除咗火鍋之外,佢哋仲提供咗好多小食🍢同甜品🍰,例如三色芋圓🍡、醉豬手🐷、泡椒魚皮🐟、水牛芝士條🧀等等。小食哋都非常美味😋,特別係泡椒魚皮,酸辣爽口🌶️,非常開胃👍🏻。甜品嘅部分就提供咗Häagen-Dazs西瓜草莓味雪糕🍦,微甜清新🍉🍓。除咗小食同甜品,店內仲提供咗清酒🍶、梅酒🍹同啤酒🍺等各種飲品任飲,真係好划算💰。特別係清酒同梅酒,口感非常細膩😊,非常啱搭配火鍋食材🥘。最後要講嘅就係店內嘅麻辣小龍蝦🦞,辣味十足🔥。值得一提嘅係,當中嘅A5澳洲和牛🐮肉質鮮嫩多汁💦,唔使加任何醬料就入口即化👅,牛味加上濃厚湯底味,真係好棒👌🏻。估唔到竟然有我最愛嘅冰菜🌱同糍粑🍚,可以無限任食大滿足😍。

估唔到竟然有我最愛嘅冰菜🌱同糍粑🍚,可以無限任食大滿足😍。
2023-03-23 69 浏览
同好朋友聚會約咗位於尖沙咀台式火鍋嘅牛駅食麻辣火鍋食個120分鐘任食放題,不少食材由台灣直送我地鍋底選擇女人至愛養生養顏嘅美顏花膠竹絲雞鍋 滋潤香甜出去第一時間拎酒飲呢度除咗飲品任飲連以清酒,梅酒,啤酒都可以任飲架未開始烚下烚下自助小食有三色芋圓,醉豬手,泡椒魚皮,水牛芝士條有麻辣小龍蝦,糍粑都可以任食泡椒魚皮辣得惹味糍粑外脆內甜我哋點揀左120分鐘午市放題無限任飲任食美國牛肩胛片牛套餐,有美國牛肩胛片,美國豬梅肉片,巴西牛脷托,花雕酒雞翼 美國牛肩胛片落左幾轉order烚一陣就食得,牛肉味濃,入口即溶嘅感覺花雕酒雞翼 充滿酒香味,驚喜美味另外配料醬油,蔬菜🥬及丸類都係任食自取, 仲有咖哩牛肉、台式肉燥、白飯任添除咗酒類任飲,有個雪櫃超大有好多款汽水茶類都有任飲,仲有雪糕🍦食,很完滿

我地鍋底選擇女人至愛養生養顏嘅
美顏花膠竹絲雞鍋 滋潤香甜

出去第一時間拎酒飲
呢度除咗飲品任飲連以清酒,梅酒,啤酒都可以任飲架

未開始烚下烚下
泡椒魚皮辣得惹味
糍粑外脆內甜

我哋點揀左120分鐘午市放題無限任飲任食
美國牛肩胛片牛套餐,
有美國牛肩胛片,美國豬梅肉片,巴西牛脷托,花雕酒雞翼

美國牛肩胛片
落左幾轉order
烚一陣就食得,牛肉味濃,入口即溶嘅感覺

花雕酒雞翼
充滿酒香味,驚喜美味

2023-03-22 118 浏览
大滿足😋 食到超飽❤️有響鈴我必需要的我要鴛鴦鍋 喇沙海鮮鍋& 黑松露雜菌鍋 🫰🏻真係抵食 鍋好足料 當中有多款特別部位的優質牛肉,澳洲和牛、包括美國牛肩胛片、美國特級牛肩胛肉眼片。任選 20 多款海鮮類及自家製菜式,配搭火鍋令人回味,有麻辣小龍蝦,糍粑任食,飲品最特別係有清酒、梅酒及啤酒,當中更細心炮製自家製健康花茶,多達 30 款飲品無限量任飲。甜品的選擇亦有很多『只有晚市有珍珠奶茶同芋圓』🤤如果中午都有埋就完美喇除了雪條之外還有雪糕機可自製軟雪糕,有很多款式醬料俾你選擇,最特別係有花生醬😋😋另外每張枱都會一壺湯俾你自己加湯,唔需要叫職員幫你加👍🏻超方便。
大滿足😋 食到超飽❤️有響鈴我必需要的

我要鴛鴦鍋 喇沙海鮮鍋& 黑松露雜菌鍋

🫰🏻真係抵食 鍋好足料

2023-03-04
2023-03-20 52 浏览
⍣⠄∘∙⚛︎ 牛🐮站駅⠁∙∘火鍋放題✨120分鐘無限任食✨位於尖沙咀,地理位置非常方便!環境裝修好舒服😌清潔是一間台式嘅火鍋店,食材方面唔少都由台灣直送㗎,‼️最抵任食分別有三色芋圓,醉豬手,泡椒魚皮,水牛芝士條 💕麻辣小龍蝦,糍粑任食,以及清酒,梅酒,啤酒任飲💜當然要飲番杯難得me 🕰️ time試下一個美顏鍋先✨🥘美顏花膠竹絲雞鍋🥘美國牛肩胛片餐•美國牛肩胛片•巴西牛脷托•美國豬梅肉片•花雞酒雞翼美國牛肩胛片雖然薄片,但牛味相當重味,入口即溶既感覺~唔會鞋口!性價比高‼️巴西牛脷托好有口感同咬口,豬梅肉片切好均勻,完全唔會好韌口!花雞酒雞翼,醃好入味,少少辣辣地非常惹味!好欣賞醉豬手,豬手忟得好入味!而泡椒魚皮,辣得好過癮,一邊飲酒一邊食🙌🏻🙌🏻還有一些自選配料,種類亦都好多,自行選擇!分別有蔬菜類,飯類,湯類,甜品等等⋯
⍣⠄∘∙⚛︎ 牛🐮站駅⠁∙∘

•巴西牛脷托
•美國豬梅肉片
•花雞酒雞翼

2023-03-20 58 浏览
#推介‼️ 餐廳是間台式火鍋店,不少食材由台灣直送。餐廳有麻辣小龍蝦,糍粑任食,以及清酒,梅酒,啤酒任飲。3個套餐選擇,揀了最平的「美國精選牛」但都值得。❣️湯底喇沙海鮮鍋真係好正,就好似平時食喇沙湯麵咁,爭在今次係打邊爐。朋友都對呢個湯底有讚冇彈美國精選牛。豬牛羊齊哂,肉質唔韌、唔差,薄切肉好快熟。海鮮類。鮮甜海蝦。脆肉鯇魚片。鮮甜沙白。水魷魚小食方面都有水準,極吸引,有麻辣小龍蝦、泰式鳳爪、麻辣雞翼尖、麻辣豬脷、中華沙律等,水牛芝士條超好味😋外皮香脆軟淋淋,濃郁芝士味,芝士愛好者必叫。🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🍔 牛站(駅)麻辣火鍋放題📍 尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
❣️

美國精選牛。豬牛羊齊哂,肉質唔韌、唔差,薄切肉好快熟。

海鮮類。鮮甜海蝦。脆肉鯇魚片。鮮甜沙白。水魷魚

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡
🍔 牛站(駅)麻辣火鍋放題
📍 尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
2023-03-16 4274 浏览
-一支穿雲箭 千軍萬馬來(牛駅)相見!又又又打邊爐 點解? 鬼叫台式火鍋店🍲愈開愈多咩🤭前兩日收工同朋友去左呢間 佢食過話麻辣湯🌶️好正喎原來湯底都有9款揀 見沙嗲鍋都系期啊限定 就叫左試下⋯超濃郁👍🏻餐廳座位闊落 坐得舒服好緊要🤭總共有三個套餐選擇 我地就揀左中間個價錢😆痴線‼️大癲‼️勁多野食‼️✅SRF美國極黑和牛片 $288好似話唔少食材都系由台灣直送添啊⋯🐮SRF美國特級肩胛肉眼片 真系最靚 脂肪分布均勻 牛味好香QRcode點餐📲仲可以叫美國極黑和牛、巴西牛脷托、美國豬梅肉⋯澳洲羊肉、花雕酒雞翼、台灣腸、泡椒魚皮、水牛芝士條等.而其他蔬菜類 熟食 丸等 都系自助形式 選擇超多😍🔸牛丸、粟米丸、長洲大魚蛋、芥末蟹子丸⋯🔹羽衣甘藍、芋絲、丸、金菇、冬菇⋯🔸麻辣豬脷、中華沙律、螺肉⋯自助吧仲有好少有既👀麻辣小龍蝦都任食😱飲品除左自家製茶、珍珠奶茶🧋汽水之外 清酒🍶梅酒🥃 啤酒🍺都可以任飲 甜品方面有 3.6牛奶布甸、木糠蛋糕、泡芙仲有兩款Häagen-Dazs雪糕都系任食🤩

一支穿雲箭 千軍萬馬來(牛駅)相見!
又又又打邊爐 點解? 鬼叫台式火鍋店🍲愈開愈多咩🤭
前兩日收工同朋友去左呢間 佢食過話麻辣湯🌶️好正喎

餐廳座位闊落 坐得舒服好緊要🤭
總共有三個套餐選擇 我地就揀左中間個價錢😆
痴線‼️大癲‼️勁多野食‼️

✅SRF美國極黑和牛片 $288
好似話唔少食材都系由台灣直送添啊⋯

澳洲羊肉、花雕酒雞翼、台灣腸、泡椒魚皮、水牛芝士條等
而其他蔬菜類 熟食 丸等 都系自助形式 選擇超多😍
🔸牛丸、粟米丸、長洲大魚蛋、芥末蟹子丸⋯
🔹羽衣甘藍、芋絲、丸、金菇、冬菇⋯
🔸麻辣豬脷、中華沙律、螺肉⋯

自助吧仲有好少有既👀麻辣小龍蝦都任食😱
甜品方面有 3.6牛奶布甸、木糠蛋糕、泡芙