1K
2023-03-27 71 浏览
卜mark左佢好耐啦成日經過加連威老道都見到佢招牌好想食😋試完無後悔呀高質好味食物又多選擇,係要encore既放題之一。依度d養生鍋好多款,就試下清甜椰子雞鍋拼養生藥膳雞鍋,佢湯底堅足料,半隻雞係度,椰子味清甜,藥膳鍋既藥材味香但唔over👍🏻自助區好乾淨企理,每種食材都fill得滿滿,望落自然覺得夠新鮮吸引。重點之一依度係有麻辣小龍蝦,雖然我自己就唔太好,但見好多枱都食到一大堆殼,好受歡迎🤣我地食既中價位餐已經有SRF美國牛食,而且片片都切大片,食落先有口感,牛味都幾重😋仲有得叫生蛋沾肉食,I LIKE IT✔海鮮有蝦,蜆,鱔片等,係新鮮好食的👍🏻另外仲有好多火鍋料,有特別D既米血糕,連長蟹棒都有😋仲有不能錯過既冰菜🥬又甜又清爽👍🏻野飲除左汽水自家茶飲,最驚喜係有自家珍珠奶茶,而且係好飲架! 出面買杯都三四十蚊,係度可以飲番夠本🤣

海鮮有蝦,蜆,鱔片等,係新鮮好食的👍🏻