2022-05-14
黃色小店 一定要支持啦!💛 入面啲侍應都好有耐性,全部都係年輕人。 見到老闆都好放心比佢哋去做💛🥰一入到餐廳侍應就介紹唔同部位嘅牛肉。 對於第一次嚟食都唔使徬徨。 💓 有一位女侍應好細心同我哋去解釋返,💓唔同部位既質感味道同埋份量。 我聽完之後最印象深刻係腹心牛,佢話牛味重亦都好嫩滑。咁我當然揀咗依個啦。 佢仲話可以加多$50 有4塊鹿兒島A5和牛。真係諗唔到唔加錢嘅理由。 首先嚟到嘅係鐵板腹心牛。 侍應會比圍裙你著 嘩 真係好細心, 嗰件圍裙都係成本。 所以我覺得間餐廳好有心機。 腹心牛 食落口真係好嫩 無筋 勁有牛味 唔使加鹽同黑椒已經好好食。 之後再燒鹿兒島A5和牛, 真係打晒大佬 超級超級好食。 啖啖油脂 唔係講笑 係爆出嚟咁 真係唔係呃你我真係食到呆哂 諗住再加多一份。 之後第二樣嘢又係一定要講。 海膽牛肉丼飯 ,我真係唔明點解一間賣牛肉嘅餐廳,佢嘅海膽竟然係甜過壽司郎同埋Donki壽司😓😓 我事後仲要去追問佢哋喺邊度既海膽,佢哋話喺加拿大海膽。 連男朋友都話冇喺香港食過咁甜嘅海膽🥹🥹🥹cls😂😂 價錢來講真係我覺得淨係食個海膽都值😂大家一定要試 我已經再去食多
大家一定要試 我已經再去食多咗一次了 幾日後😂