2021-10-05 1020 浏览
相信有食過「牛大人」嘅人食完又想再去食既心癮應該過一排就會發作🤤包括我在內,只係最唔鍾意嘅係要排隊🙈無計好野就係需要耐性同耐心等待,真係又愛又恨🥴😂今次嚟到觀塘分店,係位於鱷魚恤中心五樓,溫馨提示:記得預留埋時間排隊等lift😅因為原來呢度係長期都排長龍的🤓🌟眷村白玉酸菜鍋🌟之前試過都係比較濃味既湯底,今次就試吓清啲既酸菜鍋,裡面仲有腩肉、高麗菜等等,湯底味道酸酸甜甜的,好開胃,如果再酸啲就更好🤩加多少少錢就可以食到最好嘅套餐,何樂而不為,都係照舊揀咗「澳洲極上和牛」🤩仲有額外再order咗啤酒啤一啤佢🤗,揀咗「流水落花」425ml $48,味道好易入口,呈淡淡既果香味🤤仲有想講要試吓佢哋觀塘分店專屬既章魚珍珠漿,好彈牙鮮甜!呢個要試🤩小食就特別點咗士林鹽酥雞同甜不辣,原來甜不辣係魚肉製成的,平時好少食到,原來都幾好味😍🤤甜品就玄米雪糕,同冷泡茶一樣又係必食必飲嘅item嚟,其中一點咁鐘意牛大人原因係佢哋既冷泡茶🤤洛神花茶係首選,其次係桂花烏龍,然後到白桃烏龍,味道係好香既白桃味🤩淨係飲茶都已經好滿足了🙌🏻

🌟眷村白玉酸菜鍋🌟

• 飲品
2021-10-03 58 浏览
每一樣都係咁好味呀,好多選擇🥰吃到又滿足又飽,真係要諗定食乜啊,費事眼闊肚窄😆澳洲極上和牛套餐($298)牛肉係超級高質,極易回本🥩澳洲M5牛肩卷咬落去好肥美,滑得黎牛味濃,果然係和牛!美國特級PRIME安格斯帶少少筋,有咬口,牛味濃郁👍🏻手切牛都係必食,完全比得上本地街市買嘅上品,鍾意有咬口嘅人唔好錯過!每款丸同手打滑都係好好味!贈送嘅和牛丸爽口彈牙,我就最鍾意蟹子墨汁漿,超級彈牙,完全係食墨魚嘅味道!台灣火鍋必食鴨血,密實得黎好滑成舊唔散,少少煙韌嘅感覺,索湯汁一流😋自取蔬菜🥬丸類都有好多種類,用密實盒裝住非常之衛生👍🏻如果唔夠做可以試吓佢嘅手工水餃雲吞同埋炸物小食,款款都好高質,炸雞都唔錯藥膳牛蒡鍋真係超級足料,清甜又健康,一邊打邊爐一邊下火😌嘢飲方面都好多選擇,獨家茶飲配方,洛神花茶打邊爐啱晒,開胃消滯👍🏻酸酸甜甜。唔想飲茶更加可以加錢配啤酒🍻

澳洲極上和牛套餐($298)牛肉係超級高質,極易回本🥩
澳洲M5牛肩卷咬落去好肥美,滑得黎牛味濃,果然係和牛!

美國特級PRIME安格斯帶少少筋,有咬口,牛味濃郁👍🏻

藥膳牛蒡鍋真係超級足料,清甜又健康,一邊打邊爐一邊下火😌

2021-10-03 55 浏览
朋友生日想吃火煱,小編第一時間想起牛大人。最鍾意牛大人火鍋配料勁多,肉類、海鮮、丸類、滑類、熟食應有盡有,花多又眼亂,樣樣都高質,樣樣都想食,環境乾淨又寬敞,性價比高。小編選了$298 澳洲極上和牛吃到飽120分鐘放題,牛魔王的小編推介一定吃雪花平均的澳洲M5和牛肩肉、陣陣肉香的美國Prime極級肩里肌及口感柔軟的手切封門柳,肉質絕對有質素,真的吃多幾碟已經回本。湯底方面,都好多選擇,小編選了台灣鳳梨雞湯底同麻辣湯底,湯底味道好夠濃,唔洗再額外點醬料都好夠味。海蝦鮮甜爽口,蜆肉脹卜卜好鮮味,炸魚皮同鴨血是火鍋良伴,都是必點系列。這裡還有台灣地道小食甜不辣,很有台灣味道。蔬菜及丸類可在自助區中任夾,你說怎能不吃到飽。飲品方面,選擇也非常多。小編最愛冷泡茶,解渴又減肥膩感。朋友愛喝啤酒,被這裡的「流水落花」取名吸引,順滑易入口。當然甜品也不會缺,小編選了台中仙草凍,加上脆花生,口感層次豐富,抱著滿分飽足回家。

去食人氣任食台灣火鍋「牛大人」 真的要做足準備,一早於網上預先book位😅終於有機會食到,可以在120分鐘內任吃到飽😬名字叫「牛」大人,第一次來當然試一下靚牛,來個「澳洲極上和牛吃到飽 」套餐啦!晚市$298/位(星期五六日或假期前夕+$10)一坐下即掃描QR code落單,套餐包括各款肉類、海鮮、台式餃子、台式火鍋料、魚滑、台灣熟食、台式飲品等,選擇超多,落單方便,由於上菜速度快,大食的話直頭可叫到堆滿整張枱,壯觀又開心🤗❤️除手機落單外,餐廳還設有食物自助區,火鍋配料櫃足足有三大個,還有多款台式飲品、醬料、麵食自取,大胃王一定超滿足😆湯底選了「台灣鳳梨雞鍋」,以鳳梨作湯底夠特別又能減膩🍍,足料入味,鍋底雞肉也美味🐔!可以任食「澳洲和牛M5牛肩卷」和「安格斯牛小排」🥩,兩款薄切牛肉肥瘦適中,肉質軟嫩😍台式火鍋料如「手工大黑輪、糖醋甜不辣」Q彈煙韌,「鬼馬老油條、澎湖花枝漿」等充滿台式風味,台灣餃類之中「蝦餃、蛋餃、瓜仔雞水餃🥟」一定要食,有別於其他港式任食火鍋餐廳的火鍋料款式!飲品推介自助飲品櫃中的「白桃烏龍茶」🍹,每喝一啖烏龍茶都帶有淡香白桃餘韻,手機落單的「酸梅汁」、「烏梅汁」等台

飲品推介自助飲品櫃中的「白桃烏龍茶」🍹,每喝一啖烏龍茶都帶有淡香白桃餘韻,手機落單的「酸梅汁」、「烏梅汁」等台式飲品可選甜度和少冰/去冰,夠貼心💕,蔬菜也新鮮🥬,粟米鮮甜、「台灣水蓮」爽口,味道與湯底匹配😋

結尾甜品有movenpick雪糕🍨和「台中仙草凍🥣」選擇,仙草凍有紅豆、花生、椰果、珍珠作餡料,必食👍🏻

火鍋料選擇多到說不完😂,食物有質素,上菜速度很快,重點是全部火鍋料無限量供應,價錢抵食🥰店員有禮的服務令人印象深刻,限時完結前半個鐘會提醒last order,完結前5分鐘再作一次溫馨提示,服務貼心💖這店確能讓人感受到台灣風味,尤其在這個不能飛台灣的日子,值得encore!
2021-09-30 125 浏览
今晚收工去咗觀塘牛大人吃火鍋!呢間分店係鱷魚恤中心即係APM隔離好方便!我地叫咗澳洲極上和牛餐都係$298。呢個餐可食哂所有食品,勁正!每位仲送兩粒澳洲M9和牛牛丸😋鍋底要咗藥膳牛蒡鍋。好多料又鮮甜,健康又好味。牛大人啲冷泡茶我最愛!坐底肚餓梗係叫啲小食食吓先士林鹽酥雞鬆脆細細舊,咬落啖啖肉正。牛媽秘製滷鴨舌鴨舌夠哂入味,岩哂送酒😋澳洲和牛M5牛肩卷牛味極香濃,仲要無限追加。真係食番幾碟都回哂本🤤極珍貴既澳洲M9和牛牛丸唔係講笑真係好似波咁彈,新鮮彈牙爽口!鮮甜海蝦新鮮size 唔細隻好味呀!必食鴨血爽脆炸魚皮送酒必備流水落花係牛大人精釀既手工啤酒入口香香既花香味又滑。連🐽🐽都話好飲👍
今晚收工去咗觀塘牛大人吃火鍋
呢間分店係鱷魚恤中心
即係APM隔離好方便!

我地叫咗澳洲極上和牛餐都係$298。
呢個餐可食哂所有食品,勁正!
每位仲送兩粒澳洲M9和牛牛丸😋

鍋底要咗藥膳牛蒡鍋。
好多料又鮮甜,健康又好味。
牛大人啲冷泡茶我最愛!

坐底肚餓梗係叫啲小食食吓先
士林鹽酥雞
鬆脆細細舊,咬落啖啖肉正。

牛媽秘製滷鴨舌
鴨舌夠哂入味,岩哂送酒😋

澳洲和牛M5牛肩卷
牛味極香濃,仲要無限追加。
真係食番幾碟都回哂本🤤

極珍貴既澳洲M9和牛牛丸
唔係講笑真係好似波咁彈,新鮮彈牙爽口!

鮮甜海蝦
新鮮size 唔細隻好味呀!

必食鴨血

爽脆炸魚皮
送酒必備

流水落花
係牛大人精釀既手工啤酒
入口香香既花香味又滑。
連🐽🐽都話好飲👍
  • 流水落花
2021-09-29 112 浏览
期待已久嘅牛大人喺觀塘開分店啦!喺觀塘區返工嘅我表示放工終於可以唔駛專登走出去旺角或者銅鑼灣先有得食,真係超開心!今日同幾個好耐冇見嘅朋友食飯,一如以往,都一定要加HK$50黎個鴛鴦鍋 ,而且大家都想豪一豪,就食牛大人三個套餐入面最貴的澳洲極上和牛🤩,每位HK$298!🥘火煱湯底今次揀咗牛大人秘方麻辣鍋及鳳梨雞鍋!一邊享受下麻辣鍋帶來嘅刺激口感,配搭牛肉真係一流!另一方面,鳳梨雞鍋嘅清甜可以中和下麻辣鍋嘅辣,而且配搭豬肉同海鮮都好夾🍺流水落花 HK$48後來我都係怕麻辣鍋太辣,就叫咗杯啤酒解下辣😂今次叫咗杯手工啤酒,飲落都好易入口同帶有果香味,而且完全飲唔到我最怕嘅啤酒苦味!🥩澳洲極上和牛套餐嚟到最貴嘅套餐,梗係要試晒全部肉啦!以下幾款我就覺得特別推介👍🏻🍡美國prime極級肩里肌肩里肌一直都係我最鍾意嘅部位,因為油花相對少,就算減肥嘅朋友都可以不停食😆😆而且肉味相對較濃郁,用黎打邊爐真係啱晒!🍡澳洲和牛M5牛肩卷見到肉既紋理色澤,就知佢一定好正!色澤紅潤,而且一條條白色紋都好清晰可見,油花簡直不得了!🍡牛媽秘製滷水今次叫左牛肚同牛筋,牛肚超級軟腍令我喜出望外!吸收埋麻辣湯底嘅辣味,成

🥘火煱湯底

🍺流水落花 HK$48

🥩澳洲極上和牛套餐

🍡美國prime極級肩里肌

而且肉味相對較濃郁,用黎打邊爐真係啱晒!

🍡澳洲和牛M5牛肩卷

🍡牛媽秘製滷水

今次叫左牛肚同牛筋,牛肚超級軟腍令我喜出望外!吸收埋麻辣湯底嘅辣味,成個口感都好刺激!

🍡糖醋甜不辣

由於好耐冇去過台灣,突然好懷念食甜不辣,就叫咗碗試吓!糖醋甜不辣甜甜地,而且好有魚嘅香氣,正!

🍡澳洲M9和牛牛丸

因為我哋今次揀咗澳洲和牛套餐,所以每人會贈送兩粒澳洲M9和牛牛丸,牛丸真係超多汁勁彈呀,而且好有牛香味!

2021-09-29 136 浏览
台式打邊邊~有好多配料自己拎,不過呢間最吸引就係有台式小食!喪食鹽酥雞😂❤️高質任食牛牛 雪花均勻好靚仔既澳洲M5和牛牛肩卷 + 淥1淥有咬口既美國PRIME極級肩里肌 + 牛味濃郁手切封門柳 🧡香草雞肉丸 花枝丸 鱈魚丸 台式蛋餃 燕餃 韭菜餃~咁好多款唔同配料之中,最中意"手工大車輪” 即係我最愛既甜不辣!💛梅甘酥脆薯 鹽酥雞 台式香腸 都係encore 小食!特別係梅子粉烤地瓜,同係台灣食既一模一樣味💚洛神花茶 酸酸甜甜好開胃,好岩打邊爐飲!P.S 湯底揀左藥膳牛蒡鍋,有牛蒡杞子蘿蔔,雖然個名叫藥膳湯底,但其實藥味唔重,清清地好養生!不過個湯底入面太多料,好阻住杯其他野食,最後杯晒d 湯料出黎先😂 下次要試下其他湯底先得!

💚洛神花茶 酸酸甜甜好開胃,好岩打邊爐飲!

藥膳牛蒡鍋
2021-09-15
2021-09-29 737 浏览
🐮最近成日聽到人地話牛大人~🐮牛大人好吃 🐮牛大人好抵吃 🐮所以今日中午我就係牛大人門口了😂好彩觀塘開左間 近近地過來試下 ⏳1點來到 門口已經好多人排緊隊 中學生都唔少~聽朋友安排 叫左極上和牛吃到飽 90分鐘湯底👉🏻紅燒牛骨鍋然後係落單時間和牛係十碟十碟叫 十碟和牛就會放一個圓盤 和牛油花分布平均 肉味濃 口感細滑 滿口油脂香 好吃😋 飲品亦好多選擇 不過雪糕就麻麻😂得一個玄米茶味 個人覺得好一般~其實吃牛已經吃得好飽 但無論如何都係要吃包王子麵🔚
🐮最近成日聽到人地話牛大人~
🐮牛大人好吃 🐮牛大人好抵吃
🐮所以今日中午我就係牛大人門口了😂
好彩觀塘開左間 近近地過來試下

⏳1點來到 門口已經好多人排緊隊 中學生都唔少~
聽朋友安排 叫左極上和牛吃到飽 90分鐘
湯底👉🏻紅燒牛骨鍋

然後係落單時間
和牛係十碟十碟叫 十碟和牛就會放一個圓盤
和牛油花分布平均 肉味濃 口感細滑 滿口油脂香 好吃😋
飲品亦好多選擇
不過雪糕就麻麻😂得一個玄米茶味 個人覺得好一般~
其實吃牛已經吃得好飽 但無論如何都係要吃包王子麵🔚
2021-09-28 1005 浏览
牛大人台灣火鍋吃到飽]]觀塘終於都有牛大人啦🥰🥰所以收工同朋友去飲飽食醉,食個痛快😋😋🎈流水落花 $48/425ml第二日唔洗番工,一於啤啤佢先爽😜餐廳除左提供1664白啤同埋Asahi生啤,仲有款手工啤酒——流水落花🍻飲落順滑易入口,苦味亦較啖👍🏻👍🏻🎈澳洲極上和牛套餐(按時段收費$258-$308)120分鐘放題形式,揀到澳洲極上和牛套餐都係$308真係好抵食,餐牌入面所有火鍋料同小食都可以揀,每人仲會送2粒M9和牛牛丸😋😋等我介紹番幾款必食推介啦😝🎈牛肉澳洲M5和牛牛肩卷安格斯牛小扒美國PRIME極級肩里肌黎到牛大人必食當然係牛肉,套餐有7款唔同既牛肉選擇,我個人就最推介以上3款,油脂分布平均口感又好😋😋🎈湯底湯底亦都係打邊爐既靈魂,多心既我地當然+$50要鴛鴦湯底,就可以試唔同湯底。第一款當然要揀牛大人秘方麻辣鍋,配牛肉一流😋😋另一款我地揀左好有台灣特色既鳳梨雞鍋,湯底足料有好大件雞👍🏻🎈 牛媽祕制滷水有牛筋、牛肚同埋鴨舌,當中鴨舌可以即食超入味,配埋啤酒真係爽🥰自助區仲有多款飲品、醬料、蔬菜、丸類等等火鍋料,真係多到個肚都裝唔晒😂😂最後仲有一款自選甜品可以揀😋😋
牛大人台灣火鍋吃到飽]]

🎈流水落花 $48/425ml

🎈澳洲極上和牛套餐(按時段收費$258-$308)

🎈牛肉
安格斯牛小扒

🎈湯底

🎈 牛媽祕制滷水

自助區仲有多款飲品、醬料、蔬菜
2021-09-24
2021-09-28 70 浏览
講起台式火鍋。*牛大人*呢個名字大家應該不會陌生😎。💟冷泡茶四款味道。總有一款岩你❤️意。我就鍾意桂花烏龍。淡淡清香又解膩😍。💟M9和牛牛丸一人兩粒好矜貴架😍。一咬爆汁😋超級彈牙。湯底揀咗藥膳牛蒡鍋。牛蒡越滾越出味道。打邊爐都可以養生🥰。揀咗澳洲極上和牛$298餐。必食澳洲和牛M5牛肩卷🤩。M5牛肩卷4碟4碟上枱。輕灼數秒就食得。入口即化。我地食唔停😛。海鮮同樣出色👏。沙白鮮甜無沙🤪。脆脘魚腩爽甜彈牙。呢兩款海鮮為食妹👧🏻大推。除咗手機order食物。出面有自助區。蔬菜🥬肉丸麵類應有盡有🤩。臨尾食番碗仙草凍。清熱解毒甜入心☺️。
講起台式火鍋。*牛大人*呢個名字大家應該不會陌生😎。
💟冷泡茶
💟M9和牛牛丸
一人兩粒好矜貴架😍。一咬爆汁😋超級彈牙。
湯底揀咗藥膳牛蒡鍋。牛蒡越滾越出味道。打邊爐都可以養生🥰。
揀咗澳洲極上和牛$298餐。必食澳洲和牛M5牛肩卷🤩。
臨尾食番碗仙草凍。清熱解毒甜入心☺️。
2021-09-28 84 浏览
今晚同朋友一行4人去食牛大人,餐廳裝修美觀,坐位寬躺,非常適合朋友聚會,家庭聚餐👍🏻餐廳是自助形式,客人可以自行到食物區選擇美食,但記得帶上口罩。美食種類繁多,有鮮淮山、芋絲及蓮藕等等,非常新鮮。另外,肉類,海鮮類等美食,都可以透過手機點餐。肉類及其他火鍋美食有勁多選擇,真係花多眼亂👍🏻👍🏻餐廳重有手工啤酒,叫做流水落花,麥味好重,啱晒重口味嘅我。除了手工啤,重有好多種飲品任你飲,有各式花茶,汽水,還有桂圓茶,總有一種啱你飲。開心嘅時光過得特別快,喺牛大人食嘢,食物選擇多,又美味,與朋友共聚就最好。

2021-08-11
2021-09-27 85 浏览
做完運動,同朋友一行四人食晚飯加吹水,有朋友提議食牛大人,原來觀塘都有牛大人喎!同其他分店一樣都係人頭湧湧。 120分鐘嘅吃到飽套餐有三款,我哋揀咗澳洲極上和牛餐,食得開心啲!呢個餐有澳洲M9和牛丸每人兩粒,超好食,彈牙又有濃郁牛肉香味,水潤多汁。出面有好多火鍋配料、調料同埋飲品可以攞,部份配料都係台灣直送添。 手機亦都可以點一啲台式嘅調製飲品,當然要飲呢啲啦!我哋揀咗「藥膳牛蒡鍋」,入面有超多芫荽同埋牛蒡,味道清新。澳洲和牛M5牛肩卷鮮紅又滿佈雪花紋,入口即溶,滿滿油脂香味。牛媽祕制滷水,牛肚同牛筋都滷得好入味,唔錯。糖醋甜不辣口感Q彈,加埋特製嘅糖醋醬,酸酸地甜甜地。屏東水蓮菜同埋私房鴨血都係特色野,其他餐廳好難食得到,所以我哋都爭住食,呵呵!甜品竟然有期間限定嘅Pina Colada,有啲冧酒味又有菠蘿同椰子嘅香甜,nice!

我哋揀咗「藥膳牛蒡鍋」,入面有超多芫荽同埋牛蒡,味道清新。

牛媽祕制滷水,牛肚同牛筋都滷得好入味,唔錯。

糖醋甜不辣口感Q彈,加埋特製嘅糖醋醬,酸酸地甜甜地。

2021-09-27 254 浏览
終於等到牛大人開到嚟人多車多🚶‍♀️🚗既觀塘啦,地點位處於鱷魚恤大廈,夠哂方便👍好彩一早喺網上book咗,所以唔洗點等就入得🤗 (留意 觀塘店成日都好快full㗎!) 觀塘店環境都幾大,自助及醬料區係放喺同一邊,整齊開揚易搵😊·Order咗2杯🤩精釀台灣手工啤酒🍺流水落花,同朋友開懷暢飲😚啤酒酒花濃香,入口順喉,易入口又夠冰凍,打邊爐飲佢真係夠哂gur😉😆·揀咗最貴既套餐🥩【極上和牛吃到飽】🤤😋個人超喜歡🐮澳洲M5和牛 & 🐂封門柳M5和牛味道十分濃香,無渣且唔韌,有得任食真係好滿足💕 淨係自己都隊咗好幾碟😋而每人奉送既兩粒澳洲和牛牛丸😻真係超高質! 一咬開已經爆哂汁,漲卜卜牛味勁濃郁,齒頰留香😍 勁推薦!!·仲有特別一提嘅係,觀塘店限定👉藥膳牛蒡鍋🥘唔會好重口味,味道較為清新🍃 感覺養生仲無咁熱氣,愛健康嘅一個不錯的選擇😌·每次食牛大人都超飽超滿足💓台灣火鍋配料、台灣特色小食、台灣自家製茶飲等等都會令人特別想念台灣的味道🛫

揀咗最貴既套餐🥩【極上和牛吃到飽】🤤😋

個人超喜歡🐮澳洲M5和牛 & 🐂封門柳

而每人奉送既兩粒澳洲和牛牛丸😻真係超高質!

一咬開已經爆哂汁,漲卜卜牛味勁濃郁,齒頰留香😍 勁推薦!!

仲有特別一提嘅係,觀塘店限定👉藥膳牛蒡鍋🥘

每次食牛大人都超飽超滿足💓

台灣火鍋配料、台灣特色小食、台灣自家製茶飲等等

都會令人特別想念台灣的味道🛫
2021-07-27
  • 澳洲和牛牛丸
2021-09-27 68 浏览
早前老闆請我到觀塘一間午市高質和牛火鍋,佢話是近期大熱的牛大人,分店觀塘都開了,我們這日12:00 到仍有很多人排緊隊呢!等了半個鐘左右,幸好店面面積非常寬敞舒適的,好啱慢慢嘆火鍋🍲!「極上和牛吃到飽餐」湯底選了台灣鳳梨雞鍋,鍋底半隻雞份量足,更有些苦瓜與鳳梨🍍配菜,使湯底清甜更多!澳洲和牛M5牛肩卷靚牛入口即化的感覺,還有多種不同肉類豬五花腩和丸類🍢與蔬菜🥬😊等等絕對飽滿!最後我仲食咗有款自家玄米茶味雪糕真心好味!牛大人 觀塘鱷魚恤中心5樓全層
「極上和牛吃到飽餐」

澳洲和牛M5牛肩卷
牛大人
觀塘鱷魚恤中心5樓全層

2021-09-25 770 浏览
依家可以係觀塘食到牛大人😍觀塘分店係鱷魚恤中心5樓全層,好大間,坐位夠哂多,但係竟然都可以全場爆滿,要排隊等位,好誇張!火鍋放題可以食兩個鐘,有三個等級選擇,我哋揀咗最貴嘅澳洲極上和牛$298+1,有10款湯底俾你選擇,我哋選咗牛大人紅燒牛骨鍋湯底,味道比較濃,有啲似平時食紅燒牛肉麵嘅湯底,入邊仲有牛骨選咗澳洲極上和牛呢個餐佢會送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,呢隻牛丸單點係$58@3粒,而家食呢個餐就可以有兩粒,所以嗌呢個餐係最抵食㗎!牛丸牛味好重,而且入邊好Juice,但係$20一粒真係唔係好捨得再嗌,強烈推薦大家食呢個餐試吓佢呢一隻和牛牛丸,真係會一試愛上㗎😍醬料區選擇好多,無論係港式定台式醬料都齊全,仲有必食來自台灣嘅新竹米粉同王子麵飲品選擇亦好多,除咗有牛大人自家製嘅冷泡茶,仲有來自台灣嘅蘋果西打、麥香茶、石榴汁、仙草爽等等,梗有一款啱你飲今次我哋試咗佢嘅落花流水手工啤酒$48一杯,第一啖飲落去有淡淡的花香,有d似荔枝味,而且好易入口,女士飲都好岩🍻澳洲和牛M5牛肩卷必食!!個人認為淥5秒就夠,夠滑身牛味又有,另一個手切封門柳就牛味最重,比較有咬口,牛小排同牛板腱質素都好高,大家可

澳洲和牛M5牛肩卷必食!!個人認為淥5秒就夠,夠滑身牛味又有,另一個手切封門柳就牛味最重,比較有咬口,牛小排同牛板腱質素都好高,大家可以各點一款試吓鍾意邊款再encore

埋單嘅時候仲會比張紙你揀甜品,Movenpick雪糕🍦或者台中仙草凍

2021-09-23