2021-11-17
再戰牛大人,因為啲牛嘅質素真係唔錯,湯底同配料都有好多選擇,佢啲茶同雪糕都好高質☺️而家仲有得網上訂座,所以我星期六12:15去到,門口都唔會再好似以前咁成堆人👏🏻👏🏻👍🏻90分鐘午餐 極上和牛吃到飽 $198+10%🤎湯底我哋揀咗藥膳牛蒡鍋,店員仲溫馨提示呢個鍋會有強勁芫荽味,個鍋嚟到嘅時候真係俾佢嚇親,因為真係勁足料,好多芫荽、牛蒡、紅蘿蔔、杞子等等,但飲落其實又唔會好多芫荽味,可能因為有好多牛蒡同啲藥材吸晒啲芫荽味🤣🤎肉肉除咗上腹牛五花、油脂分布平均嘅安格斯特選牛板腱,呢個set最特別係有澳洲和牛M5牛肩卷,有牛味而且唔難口🤗另外仲有西班牙豬腩片及五花片,仲有又滑又爽嘅花雕酒雞件🤤🤎落單配料除咗以上肉類,仲有啲其他配料都可以落單叫,非常推薦食比較罕見嘅蛋餃、好好咬嘅福建燕餃、彈牙嘅干貝鮮魚漿/蟹籽墨汁漿、乾淨又唔會太韌嘅秘製滷大腸😋🤎任選配料林林總總嘅新鮮蔬菜同丸類都會放喺凍櫃入邊,而且每種食物都會放喺有蓋嘅盒入邊,確保食物衛生👍🏻特別推介海帶結、萵筍、芋頭貢丸🤎飲品/雪糕無論係熱嘅無糖綠茶,定係冰凍嘅桂花烏龍茶/白桃烏龍茶,以至玄米茶雪糕,都茶味香濃,果然冇令我失望😌
👍🏻90分鐘午餐 極上和牛吃到飽 $198+10%
🤎湯底