2022-02-16 121 浏览
本人第一次係尖沙咀分店試過覺得服務同食物質素都幾好,所以第二次再邀請未食過既朋友去觀塘分店。當時係差唔多兩點既時間,我地一入枱即刻落左湯底,用手機落埋野食,食左半個鐘都冇,同事就遞上帳單,話仲有15分鐘要截單,要求我地埋單。於是我地又要急急腳落單再埋埋張單,先可以繼續食。一夠鐘,即刻有同事過黎話夠鐘,要求我地交枱,但係我地枱面仲有食物未食完,唔想浪費,所以就繼續盡快食完。5分鐘後同事又再催交還枱,而且推埋下欄車企定等收枱,之後我地好無奈,收拾物品離開。我明白做生意係需要爭分奪秒,但係似乎缺乏左人情味。員工係咪應該因應情況而酌情處理催還枱既行為,比客人食埋淨低既食物呢?當時既時段屬於中午時間過後,未知係咪員工只開半個場做生意,有一半場都係吉,狀況冷清。只係坐左4分1既客人,而且門口冇人排隊。貴公司甘着重服務又主打食到飽,但係似乎呢兩點都唔太做到。話就話標榜食90分鐘,但係呢90分鐘係包埋應付餐廳員工。將心比己,希望貴公司可以好好培訓員工,以免影響聲譽。
2022-02-16
$200 (其他)
自從晚市暫停左堂食,好耐冇出街打邊爐,今次就趁六點前去咗牛大人打個靚邊爐!喺駱駝漆嘅呢一間其實都算比較新既分店,裝修嘅風格同其他分店好一致,所有枱櫈、餐具算係好新淨。今次大概4:00去到,出面嘅卡位full曬,所以員工們就帶咗我哋坐入去vip房,疫情前vip房應該可以坐兩枱總共24人,不過今日就坐得8個人。今次揀嘅餐係原價$138既90分鐘吃到飽,六日公眾假期加$10,特別日子加$20另計+1,呢個價錢算好抵!如果唔想食太多嘅朋友仲有60分鐘既定食揀!先講湯底,今次我哋叫咗佢招牌嘅牛骨湯湯底,一上枱已經聞到好香既牛骨湯味,食落口會有少少辣,但係過癮嘅辣。上腹牛五花比較多油脂,但食落牛味唔算太濃,個人比較鍾意佢嘅西班牙豬梅肉片同花雕醉雞件,豬肉唔會太多油脂但咬落好軟好香,醉雞嘅酒味煮完唔會太勁但雞肉好滑,可以食多幾件。出面自助食品區可以攞蔬菜、丸類、麵食等等,熱食方面就會有肉燥、白飯,個人推介可以攞細碗肉燥去搭配蔬菜食,好有台味!丸類既話,台式嘅香菇貢丸同芋頭貢丸真係好好食,次次去都忍唔住要食幾粒!調味醬料方面有超過10款俾你自己搭配,個人強烈推介洋蔥牛肉醬加醋,配肉類食會比較清新嘅感覺

出面自助食品區可以攞蔬菜、丸類、麵食等等,熱食方面就會有肉燥、白飯,個人推介可以攞細碗肉燥去搭配蔬菜食,好有台味!丸類既話,台式嘅香菇貢丸同芋頭貢丸真係好好食,次次去都忍唔住要食幾粒!調味醬料方面有超過10款俾你自己搭配,個人強烈推介洋蔥牛肉醬加醋,配肉類食會比較清新嘅感覺。

飲品方面,喺雪櫃會有四類冷泡茶、各款汽水同台式飲品,例如蘋果西打、燒仙草,如果唔想飲凍飲都有熱茶可以斟,實有一款啱你!

最後埋尾梗係要食甜品啦,今次係玄米茶雪糕from coco berry,相信有識開放題嘅對呢一個牌子都好熟悉,之前有食過牛大人嘅豆腐味雪糕都好好食,不過冇再見過,希望之後有機會再食!
2022-01-25 217 浏览
有冇人好似我咁,成日都去食火煱?台灣「牛大人」自助火鍋, 觀塘呢間第一次去,好大間,好多卡位,坐得好舒服(限時120分鐘)特別推介手工啤酒:【流水落花$48 】其入口順滑,香甜之中帶點甘澀,打邊爐飲冰凍啤酒最夾 🍺 我就揀左$298「極上和牛吃到飽」,呢個幾乎我每次來牛大人也係食呢個。每位赠送2粒澳洲極上和牛牛丸😋任食選擇有:澳洲和牛M5牛肩卷(好新鮮、牛味十足)其他有:安格斯特選牛板腱上腹牛5花,西班牙豬五花片(切到好薄,可以食多啲都唔怕飽)花雕酒雞件(好有酒味,幾好)蟹籽墨汁漿及干貝鮮魚漿魚滑(魚滑好彈牙,好新鮮)。湯底有好多選擇,我最鍾意係「台灣鳳梨雞湯」,每次都係揀呢個,個人喜好鍾意食煲咗湯嘅雞,啲肉係滑啲。。。**熟食,丸類就用電話QR code落單。台灣腸、炸鷄及糖不甩都做到台灣街頭小食味道。所有自助形式擺放食品,全部也有蓋冚住。飲品任飲,有特色花茶、台灣apple cider, 燒仙草,芭樂汁。我自己今次另外加錢飲手工啤酒,香港啤酒好清香易入口,配火煱最好。最尾仲會每人送上一碗仙草凍甜品或Movenpick 雪糕,燒仙草好滑好好食。🙇🏼‍♀️唯一美中不足係甜品只限每人一個。

每位赠送2粒澳洲極上和牛牛丸😋

任食選擇有:
澳洲和牛M5牛肩卷(好新鮮、牛味十足)

其他有:安格斯特選牛板腱
上腹牛5花,西班牙豬五花片(切到好薄,可以食多啲都唔怕飽)
花雕酒雞件(好有酒味,幾好)
蟹籽墨汁漿及干貝鮮魚漿魚滑(魚滑好彈牙,好新鮮)

**熟食,丸類就用電話QR code落單。
台灣腸、炸鷄及糖不甩都做到台灣街頭小食味道。

🙇🏼‍♀️唯一美中不足係甜品只限每人一個。

***官塘分店維持水準,以後去觀塘約人食飯又多個好選擇了。

• 美國PRIME極級肩里肌
  • 花雕酒雞件
2022-01-24 134 浏览
今日特別想食肉,,就諗住去打邊爐做食肉獸一日。任食打邊爐一定諗起牛大人,唔同市中心都有佢既蹤跡,最幾年不停開分店就知有幾出名。牛大人以唔同牛既等級作收費,大致分為精選嫩牛、美國特級安格斯、澳洲極上和牛。今次我地食中間個款(美國特級安格斯),牛都有分唔少既部分,當中我最仲意美國prime同埋安格斯牛板鍵。兩款都好重牛味, 就算煮耐左都唔會太硬,我地都食左好多碟。牛大人都提供唔少熟食,飲品等… 佢地有好多自家製既茶都十分接歡迎。我試左白挑烏龍,茶底唔會濃到苦澀,仲有淡淡白挑味。雖然當日爆場,但服務員都好好態度而且上菜速度好快。

兩款都好重牛味, 就算煮耐左都唔會太硬,我地都食左好多碟。

雖然當日爆場,但服務員都好好態度而且上菜速度好快。
2022-01-15 164 浏览
食兩次都是午餐,入座安排非常順暢,員工勤快,執野都好快,亦非常大力放入餐車中😅,有點嘈,地面有點滑,請改善🙏,坐位寬敞好坐,可惜食得好急,半小時後會放低帳單,再15分鐘話last order及收帳單,一夠鐘就即叫你離坐,食得太急,不適合吹水,嘆食物,火鍋材料放入膠盒中,其實不太方便取,雖然很衛生,多種茶類選擇,因時間太趕,根本飲唔切,所以其實不用咁大枝😅,整體都ok,係急啲,鴨血必食
2022-01-13 144 浏览
🐮牛大人🐮係人都知我係火鍋控,一年四季都愛火鍋,牛大人是我不二之選🐮觀塘的牛大人是我覺得好闊落的,我地上到去walk-in,排左半個鐘終於食到了… 今次我地試吓「澳洲極上和牛套餐」,約10款肉類任叫任…🥢牛款方面,有安格斯牛小排、安格斯特選牛板鍵、手切封門柳、澳洲和牛M5牛肩卷等等… 既新鮮又多款!🥢牛媽秘製滷鴨舌:獨家調配嘅台灣滷水來製造鴨舌,鴨舌炆到好林身又入晒味!🥢台灣鳳梨雞鍋:用上等清湯,配上雞肉、湯底有杞子、鳳梨及苦瓜… 既潤喉又香甜。🥢澳洲A5和牛牛丸:入邊很多汁,而且肉質好鮮嫩,我喜歡它彈牙的感覺。其他必吃推介:🍺牛大人手工啤酒「流水落花」淡淡的花香味配埋手工啤,是店舖推介,最愛佢嘅花香🌸另外牛大人本身既代表資作亦都有幸,例如白桃烏龍、菊花茶普洱等等... 隻隻都是自家製作!而海鮮類例如大蝦、蜆,都好鮮甜!
🐮牛大人🐮

係人都知我係火鍋控,一年四季都愛火鍋,牛大人是我不二之選🐮

其他必吃推介:

2022-01-08 125 浏览
1. 4人細卡位坐6個人,一郁隻手食野就撞到隔離嗰個,唔知平時係咪咁,定我地唔好彩。2. 啲白霧係咁喺個凍櫃入面噴出嚟,遮住曬,根本好難睇到夾緊乜!3. 啲丸個盒有蓋,係就係衛生,但係啲蓋唔識長開,唔hold住佢就自己冚番埋。一隻手開盒一隻手揸碗,邊隻手夾丸呀?!4. 啲牛係就係任叫,但係叫左幾碟,頓住嗰啲就越來越老同嚡(個個friend都覺),想趕客?!其他舖頭嗌得多牛都唔會差到咁!完全唔明點解咁多好評,咁多人排曬隊爭崩頭去依度食!貪同幾隻卡通公仔影相?畀錢買難受!以後唔再去!😡唔信的話,去過你就知!

唔信的話,去過你就知!
最近呢幾日好凍呀! ☃️真係最想邊爐!❄️🔥可以更加溫暖,又可以食自己想食的食物呢~所以我真係好鍾意打邊爐!😚😋而今晚邊爐癮又起,又決定去最受7火鍋店之一-牛大人!🤤今晚去了APM店,原來仲有同蠟筆小新crossover😍所以有好多唔同打卡位呀!📸-台式火鍋的特式之處可以有唔同的台式特式小食同湯底🥘今晚決定點了極上和牛吃到飽的套餐🥩湯底方面點了又辣又暖的牛大人秘方麻辣鍋🌶辣度選了小辣! 剛剛好又不會太搶味道!🤤推介俾好辣既朋友!-食物方面當然要食本上和牛之選🥩牛肉方面食了唔同款式,最難忘係美國prime極級肩里肌,🥩澳洲和牛M5牛肩卷同安格斯牛小排🥩好好食的和牛,絕對有入口即溶💡好好食! 我最愛係肉的厚度,唔會太厚,剛剛好的厚薄,即使係女仔都好岩食!💯-除左肉類外,伴隨湯底會有澳洲和牛牛丸彈牙又紮實,大推!💯而食台灣火鍋,當然要試來自台灣的食物,大推章魚珍珠漿、澎湖花枝漿呢兩款魚滑✅彈牙好食,而且入面的材料絕對真材實料!😙-另外,牛媽秘製滷大腸、魚香皮蛋豆腐、台灣鱸魚片、私房鴨血(辣) 呢4款都係台式的特色之選!🤩💡一樣好惹味同好食,真的像去了台灣旅行一樣呢,試到好多特色小食!🥢-蔬菜方面
最近呢幾日好凍呀! ☃️真係最想邊爐!❄️🔥
可以更加溫暖,又可以食自己想食的食物呢~
所以我真係好鍾意打邊爐!😚😋
而今晚邊爐癮又起,又決定去最受7火鍋店之一-牛大人!🤤
今晚去了APM店,原來仲有同蠟筆小新crossover😍
所以有好多唔同打卡位呀!📸
台式火鍋的特式之處可以有唔同的台式特式小食同湯底🥘
今晚決定點了極上和牛吃到飽的套餐🥩
湯底方面點了又辣又暖的牛大人秘方麻辣鍋🌶
辣度選了小辣! 剛剛好又不會太搶味道!🤤
推介俾好辣既朋友!
食物方面當然要食本上和牛之選🥩
牛肉方面食了唔同款式,
最難忘係美國prime極級肩里肌,🥩
澳洲和牛M5牛肩卷同安格斯牛小排🥩
好好食的和牛,絕對有入口即溶💡
好好食! 我最愛係肉的厚度,唔會太厚,
剛剛好的厚薄,即使係女仔都好岩食!💯
除左肉類外,伴隨湯底會有澳洲和牛牛丸
彈牙又紮實,大推!💯
而食台灣火鍋,當然要試來自台灣的食物,
大推章魚珍珠漿、澎湖花枝漿呢兩款魚滑✅
彈牙好食,而且入面的材料絕對真材實料!😙
另外,牛媽秘製滷大腸、魚香皮蛋豆腐、
台灣鱸魚片、私房鴨血(辣) 呢4款都係台式的特色之選!🤩💡
一樣好惹味同好食,
真的像去了台灣旅行一樣呢,試到好多特色小食!🥢
蔬菜方面,我點了數次水蓮🥬
平日的確較少機會可以食到呢!
爽口好食!💚
除了主食的材料吸引外,估唔到甜品都有驚喜
雪糕係有movenpick 的雪糕,仲有口味去選擇呢!🍦
最開心有台中仙草凍,有齊珍珠、涼粉、紅豆等等😍
岩晒我呢個QQ控!🍡
飲品方面就一定有不同的荼類同飲品選擇🧃🥤
絕對係好飽好滿足的晚上!
不過牛大人都的確幾多人去
建議大家預先book 位會好一點呢!🔖
2021-12-20
  • 牛夫人秘方麻辣鍋
尋晚天氣咁凍當然就緊係邊爐控出動嘅時候啦😂我哋係度諗邊間火鍋店質素高得黎又可以任食呢😝最後我哋一致認為係台灣嘅過江龍「牛大人」!我地最終決定叫左$298 澳洲極上和牛吃到飽🤤湯底方面就叫左個台灣鳳梨雞鍋😋黎到牛大人當然就好似同牛有仇咁,主力地係咁食牛啦😋佢地啲牛真係非常出色!尤其係「手切封門柳」真係點都要試一試!P.S. 牛大人x蠟筆小新,適逢《蠟筆小新》30週年,牛大人由即日起至明年2月期間,各分店打造蠟筆小新主題裝飾,以及推出一系列精美產品,我哋最後加$98換左小新碗筷餐具套裝!一套包含兩個陶瓷碗及兩雙筷子,配搭蠟筆小新造型的碗一起用餐😋

2021-12-28 646 浏览
天氣凍咗 又係打邊爐嘅時候🤤 見觀塘牛大人最近做緊蠟筆小新x 牛大人 令我更加想去食😚 我個日揀咗個養生湯底 藥膳牛蒡湯 牛蒡湯足料 有好多牛蒡片同藥材 幾重牛蒡味👍🏻 仲有好多芫荽添😝澳洲極上和牛餐 $298澳洲和牛M5牛肩卷和牛牛肩卷一定叫 值得不停encore🐮 牛肉嘅分布均勻,牛味重又香濃,特別係牛脂味👍🏻澳洲M9和牛牛丸和牛牛丸跟餐 每人只限2粒🤤 和牛味濃郁 比起平時嘅牛丸牛味真係重好多😍而且佢內裏都有好多肉汁 juicy又重味🤪鴨血呢排來貨緊張 記住早啲嗌😚佢本身自己有調製過 帶花椒味🌶 輕輕淥一淥就ok 質感唔會 一夾就散👍🏻梅甘酥脆薯叫咗2碟 一嚟佢幾好食又唔算太大碟😋 每碟大約有五、六件 細細粒 脆薯表面沾滿梅甘粉 食落酸酸甜甜 可以開胃啲😃土林鹽酥雞同脆薯一樣唔會太大份 小小哋可以食多啲其他嘢😊 鹽酥雞夠熱 炸皮仲脆 仲有啲香辣味 夠惑味台中仙草凍我次次都必叫嘅甜品 一嚟好味又可以降降火咁🤓 仙草凍質感企身 唔會好散或無味😝 另外配紅豆、椰果、珍珠同花奶 夠晒味 加埋仙草又唔會太甜🥰流水落花 $48另外加嘅啤酒🍺 一杯有成425ml 好大杯😝 佢飲落甜甜哋 有啲果

澳洲極上和牛餐 $298

澳洲和牛M5牛肩卷

澳洲M9和牛牛丸

鴨血

梅甘酥脆薯

土林鹽酥雞

台中仙草凍

流水落花 $48
另外加嘅啤酒🍺 一杯有成425ml 好大杯😝 佢飲落甜甜哋 有啲果甜 都算容易入口😆 冷冰冰嘅啤酒配熱滾滾嘅火鍋啱晒😎

自助區
除咗肉類同小食 大部分嘅配料都係自己拎😗 蔬菜同丸類用膠盒裝住 不停有職員refill😗 我特別鍾意食萵荀同唐生菜 可以係火鍋入面吸晒啲味🤤 當然 另外仲有啲麵食 包括王子麵❣ 牛大人飲品款式都唔少 overall 係幾好嘅火鍋吃到飽體驗
2021-12-27 141 浏览
۞•牛大人•۞今日介紹係牛大人🧟‍♀️應該香港冇人唔識佢掛😅📯澳洲極上和牛$298叫呢個餐種類當然比較多啲🥰湯底今日亦都唔食麻辣了👸🏻冬天梗係養生啲🙈我哋叫咗鳳梨雞鍋,湯底清甜滋潤,仲好足料添~我哋可以揀嘅有👇🏻ꕥ牛五花ꕥ牛小排ꕥ封門柳ꕥ牛肉粒ꕥꕥM5牛肩卷ꕥ美國牛肉ꕥ羊肉卷ꕥꕥ各種手打漿ꕥ牛筋ꕥ牛肚ꕥ鴨舌ꕥ另外出邊都有其他小食,蔬菜,麵類,飲品可以拎🤣不過我想講拎嘢食個位置煙霧離漫🤩 十分搞鬼😂呢個價錢,咁多嘢食款類可以簡,的確係好好👍🏻唔錯嘅選擇💖不過如果要求高,肉類質素仍然有進步空間😘可能由於咁樣服務員都比較忙啲~同埋我哋坐嘅位置都比較偏遠少少🤏🏿需要叫服務員同埋收拾碗碟都比較自動化不過店務員咁忙之下~態度Keep到好好👍🏻◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝😋味道:8/10🍽環境:9/10🎖推薦:8.5/10💰抵食:9/10🍄總括:💖💖💖💖🤍◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝
۞•牛大人•۞

今日介紹係牛大人🧟‍♀️應該香港冇人唔識佢掛😅
📯澳洲極上和牛$298
叫呢個餐種類當然比較多啲🥰

湯底今日亦都唔食麻辣了👸🏻冬天梗係養生啲🙈
我哋叫咗鳳梨雞鍋,湯底清甜滋潤,仲好足料添~
我哋可以揀嘅有👇🏻
ꕥ牛五花ꕥ牛小排ꕥ封門柳ꕥ牛肉粒ꕥ
ꕥM5牛肩卷ꕥ美國牛肉ꕥ羊肉卷ꕥ
ꕥ各種手打漿ꕥ牛筋ꕥ牛肚ꕥ鴨舌ꕥ

可能由於咁樣服務員都比較忙啲~
同埋我哋坐嘅位置都比較偏遠少少🤏🏿

🎖推薦:8.5/10
💰抵食:9/10
🍄總括:💖💖💖💖🤍
2021-12-17 316 浏览
今日一行4人5:30去拎8:30後既飛,大約8:35入座,入座前門口姐姐有講:係側爐呀!個下我完全冇為意個側爐既意思,去到坐低揀湯底,4人枱有兩個爐位唸住揀兩個湯底既時候,侍應哥哥話只可揀一個湯底,如果要加多個鍋要加$16x,個下呆左,咁即係只可揀放左定放右,咁另外個兩個點食,個爐位唔係中間😑咁我話點樣都有兩個食唔到喎!但點解任食湯底你免費既,我有4個人,你要另加收我錢,我依家唔係兩個人要兩個湯底,同埋係你個爐唔係中間,我地有兩個根本打唔到,我先會要求要多個,最後我話咁你當我地兩個兩又得唔得?佢地要求我地出番去從新排兩位😑個時8:35,我地要等9:30後既位!最終我地係好嬲地冇食走左,最燥係個經理用一d看似有禮貌既串咀行為,明明湯底係免費,咁都要人加百幾蚊,有d屈錢感覺😑如大家去食,聽到側爐唔好入座😑我就係入左先發現有問題,而比個經理不停話同我講左我都入,我同佢講冇唸過個爐係側晒係左邊或右邊囉!你地有冇唸過另外兩個點食呀!

踏入12月,天氣開始涼涼地就最適合打邊爐!早排約埋朋友一齊去牛大人打邊爐,都幾好食!#澳洲極上和牛套餐 HK$298+10%特別揀了牛大人最高級嘅套餐,120分鐘可以狂食和牛狂飲花茶!湯底:#酸菜白肉鍋酸菜白肉鍋的靈魂就是酸白菜,湯底真材實料、健康美味但又不會過酸,充滿台式風味!花茶:#洛神花茶、#白桃烏龍、#菊花普洱每次我去牛大人都淨係會飲佢嘅自家制嘅枝裝茶類飲品,因為出面冇得買,真係要飲多幾支先夠數!#台式特色小食:#台式鹽酥雞、#台灣腸、#甜不辣、#滷肉飯 etc.其實每次我嚟牛大人就係最鐘意食佢嘅台式小食,因為好少地方可以任食台式小食,同埋新鮮炸起真係好好食!#澳洲M5和牛肩、#安格斯牛小扒、#澳州和牛牛丸:整體肉質鮮嫩爽口,牛味濃郁之餘而且肉質嫩滑,完全唔韌!另外,一上座每枱都會送澳州和牛牛丸,牛丸牛味濃郁多汁,十分好吃!

#澳洲極上和牛套餐 HK$298+10%

湯底:#酸菜白肉鍋
花茶:#洛神花茶、#白桃烏龍、#菊花普洱

#澳洲M5和牛肩、#安格斯牛小扒、#澳州和牛牛丸:
整體肉質鮮嫩爽口,牛味濃郁之餘而且肉質嫩滑,完全唔韌!
2021-11-15
  • 澳洲極上和牛套餐
2021-12-13 205 浏览
牛大人位於鱷魚恤中心5樓,由地鐵站步行只係5分鐘左右,非常方便。牛大人食材一向都保持高水準,所以我地每次去到都見到好多人排隊,最好就book 定位。除左牛肉、豬肉、海鮮、小食係QR落單,自助吧都有多款火鍋配料選擇。湯底有8款,我地都係依然鍾情阿嬤養生濃湯鍋,湯底足料,又鮮甜,而且湯底亦加了薑片,食完暖笠笠。澳洲和牛M5牛肩卷,牛魔王既我地,每次都會必點,牛味濃郁,又有肉汁,滾一滾就食得。必食小食士林鹽酥雞、真豬小香腸、油條,做餐前小食,非常適合。飲品方面,除左罐裝,紙包飲品,仲有佢地既自家茶,有3款口味,洛神花茶、桂花烏龍、白桃烏龍,3款都各有特色,最緊要無糖,飲幾多都唔怕啦最後食完甜品,真係飽到上心口

最後食完甜品,真係飽到上心口
2021-12-12 182 浏览
真心食上癮既台式邊邊,每次食完都好滿足!今次好豪氣咁食極上和牛吃到飽,好唔客氣咁喪嗌和牛,好抵食😂❤️紅燒牛骨鍋 第一次試呢款湯底,牛骨味好香好濃,有微微既辛辣香,d 菜吸左個湯汁超好味,一試愛上!🧡牛牛 識嗌一定喪M5和牛同封門柳!! 和牛牛肉質細嫩油脂香得黎又唔太肥,封門柳好濃牛肉味~每人送2粒和牛牛丸,好彈牙,入面仲有肉汁好juicy💛海蝦x花膠 海蝦好新鮮,蝦肉食落非常鮮甜~花膠大大件,索晒d 湯味好正rrr💚小食3寶 外脆內嫩士林鹽酥雞x食完又食足足叫左3碟既梅甘酥脆薯x好香好肥仔好好味既真豬小香腸,次次都必嗌💙冷泡茶 好清香既桂花烏龍+酸酸甜甜既洛神花花+白桃味好香既香桃烏龍+清熱最強晚菊花普洱 款款都好正,打和~

• 澳洲和牛M5牛肩卷