2021-03-08
呢間火鍋放題最近超紅!食物選擇多,質素都幾好,環境仲好舒服,裝修新淨,座位寬闊,竟然價錢加埋一都係二百幾蚊一個人,扺到爆!佢哋開12點,一去到已經有大量人等緊入座,我哋揀左呢個套餐,要咗紅燒牛骨鍋湯底,個湯底好足料,香料好夠,但唔會太咸,微微辣。極上和牛吃到飽 成人$198 小童 $138上腹牛五花 :肉質偏實,肉同脂肪一層層(推介)安格斯特選牛板腱:肉質軟嫩,油花分佈紋理靚(推介)澳洲和牛M5牛肩卷:牛味濃郁,肉質嫩西班牙豬梅肉片: 肉味濃,口感較實西班牙豬五花片:油脂較多,比梅肉片好食花雕酒雞件:雞件好滑,酒味唔重牛媽秘製滷大腸:唔肥,好乾淨,彈牙口感我媽秘製滷牛肚:幾入味,口感好老媽秘製滷牛筋:冇點到🙈蟹籽墨汁漿:冇點到🙈干貝鮮魚漿:冇點到🙈全部都可以任點!每份牛肉大約四片,所以可以點多幾round。想留返個肚食牛肉,所以冇點個啲太多乜乜漿🤣 除咗以上呢啲,仲有其他食物可點,要用手機scan QR code落單。推介點章魚珍珠漿😍 真係有一粒粒章魚係裹面,口感彈牙,好味!仲有好多台灣小食,鹽酥雞,台灣腸,皮蛋豆腐,水餃,麵類,蔬菜等等,外面仲有得自取超多種類台灣直送嘅丸,樣樣都好
極上和牛吃到飽 成人$198 小童 $138
上腹牛五花 :肉質偏實,肉同脂肪一層層
(推介)安格斯特選牛板腱:肉質軟嫩,油花分佈紋理靚
(推介)澳洲和牛M5牛肩卷:牛味濃郁,肉質嫩
西班牙豬梅肉片: 肉味濃,口感較實
西班牙豬五花片:油脂較多,比梅肉片好食
花雕酒雞件:雞件好滑,酒味唔重
牛媽秘製滷大腸:唔肥,好乾淨,彈牙口感
我媽秘製滷牛肚:幾入味,口感好
老媽秘製滷牛筋:冇點到🙈
蟹籽墨汁漿:冇點到🙈
干貝鮮魚漿:冇點到🙈
除咗以上呢啲,仲有其他食物可點,要用手機scan QR code落單。推介點章魚珍珠漿😍 真係有一粒粒章魚係裹面,口感彈牙,好味!仲有好多台灣小食,鹽酥雞,台灣腸,皮蛋豆腐,水餃,麵類,蔬菜等等,外面仲有得自取超多種類台灣直送嘅丸,樣樣都好吸引,可惜我個胃冇咁大,試唔晒全部🙈🙈 下次再黎淨係試丸先🤣
提一提豬紅要煮熟先食,我見佢熱住冒煙咁上以為係熟,點知食完再點下一round店員先同我講要煮熟先食😅我諗我食咗幾件半熟豬紅😂
飲品推介威士忌冬瓜茶,冇諗過威士忌同冬瓜茶幾夾,甜甜地又有陣陣醉香,而且夠凍!好飲!😌
甜品只得一種玄米茶雪糕,茶味濃郁,一解油膩口感,好滿足
醬汁區嘅選擇都好多,有個洋蔥牛肉醬點牛食好夾好正!而且好乾淨,唔會成枱都係醬汁,抵讚!👍🏻