2006-08-12
這間日本餐廳係一間不錯嘅餐廳,佢嘅環境十分之好,服務態度都好好.我經常都會去.但係最近唔知係唔係佢地生意好咗,d食物嘅品質差咗好多.一間食肆其實係應該响佢地做生意的其間都應該保持其食物嘅質素優良,冇優良,良好都好啊~但係我大概十時多嘅時候去,仲要係last order之前.我order咗嘅嘢食,差不多一放入口就想吐出來.佢地嘅火間土沙津,d菜軟淋淋,又咸,放得好多沙津sause. 好似d菜响d汁入面浮下浮下. 另一方面,我又叫咗個香葱吞拿魚飯.真係唔想浪費都唔得. 因為佢地d魚好唔新鮮.魚多個飯好多.真係唔知佢地想點.比我個感覺係佢地想快d下班.d嘢食唔會留番下一日,所以快d比你食埋佢.但係咁嘅質素真係唔可以食哂佢. 所以大家唔好晚上晚少少去呢間度食. 好唔得.