2019-06-08
服務1.送錯火鍋仲畫緊點菜紙,突然上左個九客格火鍋,仲以為侍應見到我劃咗九宮格就即上,原來係將隔離台嘅九客格送錯咗黎我度,最終隔離台要等多半個鍾先有得食2.倒瀉糖水落我外套度一開波就送上冰糖雲耳糖水,侍應甩手,成豌糖水倒瀉喺我外套,袋,裙,侍應即刻道歉話幫我用水洗再整乾,外套佢地應該掛咗喺廚房所以好大陣辣油味,最終都係返屋企洗多次3.價錢唔明碼實價,有厄人感覺侍應攞一盤小菜叫我地揀,有鳳爪有蘿蔔有涼菜,我揀左其中一碟白蘿蔔,當時以為免費之後我朋友話想攞一碟鳳爪,同一個侍應即刻話收$15/碟,即刻好驚訝,點解當時我攞第一碟果陣唔講要收$15好明顯欺騙顧客,侍應唔講要收錢,我地就以為同之前碗冰糖糖水一樣係免費,問你攞第二碟小菜兒加先話收錢???????喱樣野真係不可原諒,最終我朋友冇要到果碟鳳爪,但張單有收我白蘿蔔$15,小菜要收費你唔放個價錢牌出黎侍應又唔出聲真係差差差差差以喱個服務質素,憑咩收加一服務費食物1.菜洗得好乾淨2.但九客格得個辣字,無論放咩食物入去都係辣味,又食唔到本身食材嘅味最終我地要撈晒所有辣椒出黎先食到最嬲果樣野埋完單,男侍應先俾一張卡紙我地"教我地點樣食九宮格",我
1.送錯火鍋
2.倒瀉糖水落我外套度
3.價錢唔明碼實價,有厄人感覺
小菜要收費你唔放個價錢牌出黎侍應又唔出聲真係差差差差差
以喱個服務質素,憑咩收加一服務費
食物
1.菜洗得好乾淨
最嬲果樣野
埋完單,男侍應先俾一張卡紙我地"教我地點樣食九宮格",我地已經食完喇⚠️食完先教我地點樣食❓成間餐廳都有問題wo‼️仲有送一張九折卡希望客人下次再黎,唔會有下次囉,坐我地附近有兩個男客人都係食九客格,佢地收到張九折卡都講明唔會有下次我都一定唔會有下次
跟本成間餐廳都出咗問題,服務有問題,價錢又唔明碼實價,食物客人食左先話要收返你錢,食完所有野先教客人點食九客格,真心喱間餐廳我唔會再食下次