2017-05-13
同事經常都會去呢間,我聽咁多次真係一次都未去過,聽聞要等好耐架喇,我本身好攰,如果唔係朋友話等,我可能走左喇😅不過好彩,等左30mins就入得!(果刻我都已經叫曬救命)樓下係等位及賣麵包的,行樓梯上樓上才是餐廳,環境雖然不是四四正正的,但每張枱都闊的,有好多卡位。紅湯不過不失,餐包賣相麻麻地西冷牛扒,點了七成熟,塊鐵板應該超熱因為啲汁等左好耐都仲係彈彈下,冇耐性嘅我唯有試下切,點知真係會彈手,而且下面D配菜都有少部份已經燶左🙈不過鐵板夠熱都有個好處,因為我都好怕血水的,所以切開牛排後我可以在鐵板煎一煎先食😁牛排味道不錯,一般質素👌🏻同埋原來每份扒都會跟意粉或飯,但唔係落單時叫埋,而且唔問就唔會俾,我見有D人係冇叫到的😉朋友點了紅酒牛尾飯,佢話味道不錯,但唔知咩原因牛尾每一舊都有一小部分乾,同埋整得唔夠淋飲品夠大杯整體我覺得麻麻地,我寧願去花園餐廳,平D抵D,質素仲好D😉
紅湯不過不失,餐包賣相麻麻地
飲品夠大杯
整體我覺得麻麻地,我寧願去花園餐廳,平D抵D,質素仲好D😉