2018-06-24 154 浏览
平時經過這裡都見不少人排晒隊過來吃放我題,今年男友生日當然二話不說話不如試這間,因為都過咗9點關係,來的人冇咁多,今日不用等就可以入去。刺身來到見到色澤都好靚好新鮮,食到好香魚油而蝦都好大隻又鮮甜。因為刺身都吃了不少,所以海膽手卷,壽司鹽燒左口魚邊,黑椒牛肉壽司,薄薄的油脂好香,一件一口岩晒。花膠,醬汁味道濃而材料入味,花膠都大舊而口感不錯。西京燒海黃花意外好味,嫩滑又香,不過比較多骨要小心點,但二人都覺好味道。羊鞍二小件,羊味夠口感嫩滑不錯。天婦羅吾油身而夠脆口。凍烏冬醬汁不錯而烏冬有口感加青瓜增加不少爽口感。燒雞翼燒得乾身又香口,剪好骨又易食。整體都味道不錯而且選擇真的十分多,飲品方面都不少而且仲有啤酒飲添,男友都食得好開心!~

羊鞍二小件,羊味夠口感嫩滑不錯。天婦羅吾油身而夠脆口。

2018-06-23 181 浏览
$258任食任飲嘅放題,難怪咁多人排隊等,一個價錢任飲任食,好抵食。刺身「甜蝦」雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。「帶子」好大隻,聞落去好新鮮,同樣地食落去好鮮甜,點少少豉油Wasabi都已經好夠味道。「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。「三文魚壽司」「帶子壽司」面頭有一點黑松露醬做點綴,細細件好的骰,食落口一啖就食晒,好味道。「海膽手卷」同樣地非常新鮮,有入口即溶嘅感覺,滿口都係香濃嘅海膽味道。「串燒」方面, 有我最鍾意嘅串燒蝦 ,蝦肉爽口而彈牙,食完第一串之後再order多好多串,果然新鮮即燒。除此之外,「牛舌」同埋「燒雞翼」都好好食,燒得恰到好處,而且好夠味道,必食之選。「燒羊架」同樣都係我至愛,燒得好香,而且一啲都唔「騷」,好大件啖啖肉,必食之選。最後食返啲蔬菜,分別有娃娃菜、南瓜、粟米同埋青椒等等清下腸胃,等個肚仔冇咁濟。太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。差點唔忘得提下呢度既飲品櫃,有幾個大櫃這麼多,款式多樣化,最特別是有這個果汁先生出產嘅蜜瓜椰汁露,樽裝上,好新穎,在一般其他的放題餐廳很少見到。除此之外,甜品仲有韓國雪條,仲要係唔同味道,另外仲有

刺身
「甜蝦」
雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。
「帶子」

「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。
「三文魚壽司」「帶子壽司
「海膽手卷」
同樣地非常新鮮,有入口即溶嘅感覺,滿口都係香濃嘅海膽味道。

「燒羊架」

太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。

除此之外,甜品仲有韓國雪條,仲要係唔同味道,另外仲有名牌子雪糕杯,仲有我最鍾意嘅石板街雪條,就連甜品都咁多元化。

食咗咁多野,仲要任飲任食,最後埋單都只係$800左右,仲要係一人$283,簡直係非常超值!

總結黎講,我一定會再黎,呢個價錢,呢個食物質素,完全是超值;而且座得舒服,沒有壓迫感。雖然是限時兩小時,但店員一般也不會強硬執行,如果沒有人等位,一般也不會堅決請客人離開,相信這一點對客人來說真的很重要。

2018-06-23 143 浏览
「旺角樂天大喜屋放題」有優惠價錢可以任飲任食,即刻去試吓。刺身有多種選擇我哋就叫左一個刺身拼盤,當中嘅三文魚非常新鮮。壽司有我最鍾意嘅火炙,壽司飯一啲都唔散,手握得有技巧。燒物方面,叫做我最鍾意嘅燒煆,食落去爽口彈牙人蔘雞湯入面更加有原隻切好咗嘅雞,肉質軟林林。蔬菜-啫啫芥蘭都炒得好有鑊氣,食落去好香口滋味。我最鍾意嘅芝麻雞翼炸得非常香脆可口,肉質滑嫩,好滋味。甜品都有唔同味道嘅雪糕杯,全部都係Haagen-Dazs,另外仲有奶凍、啫喱同埋軟雪糕等等,非常多選擇。另外在叫左一碟小炒同埋小食,食物嘅種類繁多,未能一一盡錄,不過食完真係值回票價,因為每一款食物都非常新鮮,下次會再帶幾個朋友再嚟試吓。
「旺角樂天大喜屋放題」有優惠價錢可以任飲任食,即刻去試吓。

壽司有我最鍾意嘅火炙,壽司飯一啲都唔散,手握得有技巧。

燒物方面,叫做我最鍾意嘅燒煆,食落去爽口彈牙

人蔘雞湯入面更加有原隻切好咗嘅雞,肉質軟林林。

蔬菜-啫啫芥蘭都炒得好有鑊氣,食落去好香口滋味。

我最鍾意嘅芝麻雞翼炸得非常香脆可口,肉質滑嫩,好滋味。

2018-06-22 153 浏览
朋友推介這間味道同選擇多,所以今日專登過去訂位食放題,去到約十點左右都差不多爆晒都勁期待好吾好食,食完都覺吾錯而且價錢都合理。燒雞翼好味喎,夠乾身而且鹽味剛味,食完再叫多次。肉味香仲以為好油但竟然只有香吾會一口油,好香口。燉蛋味道都可以。蘋果批好鬆化,帶點微溫,蘋果味夠而入面仲有蘋果粒係入面。冬蔭公海鮮,講真幾香而且一口仲幾辣,幾口已經要飲水了,哈哈,而且入面海鮮都好吸引。待應不久就比左張雪糕紙,有二款品牌選擇,最後仲梗係試過個啦,勁滿足。翠肉瓜紋甲魷魚帶辣又爽口,魷魚就比較淋身入味。壽司選擇多,當然吾會錯過花之戀啦,芒果帶微酸配沙律醬和厚身三文魚好味,另外壽司都新鮮吾大件,岩晒。炒花甲豆豉香而花甲夠厚身,微溫不錯。牛舌燒得表面乾身而入面軟熟,牛味夠味。黑糖牛仔肉,真係帶點甜但加上牛肉真係幾夾,同又夠嫩滑,夠軟熟。炸野味道吾錯,蠔味吾太大隻但蠔味足,榴槤味香又多醬,芝士口感夠而味道都濃郁。選擇有韓國,道地,啤酒都有,沒想到竟然仲有蜜糖雪梨茶。

燒雞翼好味喎,夠乾身而且鹽味剛味,食完再叫多次。

蘋果批好鬆化,帶點微溫,蘋果味夠而入面仲有蘋果粒係入面。

翠肉瓜紋甲魷魚帶辣又爽口,魷魚就比較淋身入味。

選擇有韓國,道地,啤酒都有,沒想到竟然仲有蜜糖雪梨茶。
2018-06-21 14120 浏览
假日同老公食飯,硬係食盡佢。今次我地選擇左放題呢間係創興2樓,搭電梯上去就見到一入去,就見到有好多凍海鮮,拿拿林囉返碟孝敬下自己。青口肉質岩岩好,唔會太鞋同埋太乾,加少少茄汁食,好開胃。另外,凍蝦新鮮大隻,肉質彈牙基本上每款刺身我地都有點: 赤貝,北寄貝,帶子味道均鮮甜回味,劍魚腩肥美, 大赤蝦大大隻啖啖肉車厘茄芒果蝦壽司: 生果撈埋蝦既壽司,個配搭好創新,味道出奇地夾,好大驚喜 蒜片牛肉粒: 蒜片炸到好香脆,牛肉又唔會太硬,細細粒, 好快又食一碟鰻魚壽司: 壽司上檯時仍然係微暖,鰻魚份量岩岩好燒黃花魚: 魚肉嫩滑,有少少甜味。魚皮有少少脆吉品鮑汁燴花膠: 花膠厚身大隻,炆到好淋。冬菇入味,加埋菜清清地燒翠玉瓜: 燒完都仲好juicy有我至愛Haagen Dazs雪糕, 仲要係限定版既櫻花味,賺晒食物質素高,選擇多,下次再黎
假日同老公食飯,硬係食盡佢。今次我地選擇左放題

呢間係創興2樓,搭電梯上去就見到

鰻魚壽司: 壽司上檯時仍然係微暖,鰻魚份量岩岩好

燒黃花魚: 魚肉嫩滑,有少少甜味。魚皮有少少脆

燒翠玉瓜: 燒完都仲好juicy

食物質素高,選擇多,下次再黎
2018-06-19 136 浏览
今年決定提早慶祝父親節,同屋企人商量完之後佢哋話想食放題,所以大家一致決定食呢一間,一早打去book定枱,可能因為訂枱人數多,所以要先交按金,準時去到樂天大喜屋攞位,一去到就已經可以入座✌🏻,其實我都唔係第一次幫襯,大致上環境及服務員都好好,其實都同平時冇乜分別,刺身好新鮮👍🏻,都唔記得叫左幾多轉囉😝,燒羊架及燒牛肉好好食,每款都起碼叫咗三次以上,除咗有Häagen-Dazs雪糕之外,亦有其他牛奶公司雪糕,但Häagen-Dazs只可以叫一次,其實整體來講水準並冇下降,而我屋企人當日亦食得好開心😃,整體來講值得一試,個人推介燒羊架及燒牛肉👍🏻👍🏻
2018-06-19 132 浏览
呢間計埋今次已經第三次黎,黎得幾次自然覺得佢質素夠高,先有回頭空間,咁梗係要分享下。大喜屋已經成為左放題一個品牌,見到大喜屋就知高質,初頭得三級,後黎愈分愈多,應該只可以從海鮮甜品去分辨檔次。今日呢間樂天大喜屋,非常就腳,係旺角地鐵站隔黎。因為平時去創興想高層d 都要有排等,呢到唔洗等𨋢。因為我訂左位,所以唔洗等就有得入坐。一黎到就巡下自助區,以前呢到會serve埋海膽手卷,宜家唔洗排隊直接有得叫。呢到仲有甜品、章魚燒仲有燒酒等等。呢到刺身由於turnover 夠快,好新鮮唔會好冰岩岩好。但係當然呢到最吸引我既係蟹蟹蟹蟹腳!平時自助餐都一定要食,坦白講冇外面咁大隻,但係都好好食,一剪就食得。我大拿拿食左廿隻,咁既價錢食到蟹腳抵番晒。放題內容都大同小異,所以搵d外邊冇既黎食感覺最抵-吉品鲍汁燴花膠。我食左兩個,真係熱辣辣,仲有大大粒花膠,配埋好濃鮑汁。當然唔會係中菜個種高級野但係都好夠冧又會有咬口。好想食牛肉鍋,但係份量二人份,食唔晒就好浪費。所以叫左個牛肉烏冬,反而有驚喜!大碗又唔算岩岩好一人份,牛肉都好多塊個湯底係壽喜燒味。出面放題烏冬好多時好粉,佢又唔會,有咬口,真係似讚岐烏冬。炸

因為我訂左位,所以唔洗等就有得入坐。

炸物首選梗係榴連炸彈,個皮略嫌厚多d,但係流心效果做得好好,一咬d榴連汁漏出黎。我食左四粒,係熱氣左d鬼叫佢咁好食咩。

食到尾,職員就會派一張雪糕紙,當然普通雪糕可以去自助區拎,但係Haagen Dazs 同movenpick 就限量供應,一人一杯,基本口味加多隻限定味,個次就係櫻花味,食埋個靚雪糕就捧住個肚走。

2018-06-06
  • 海膽手卷
2018-06-19 112 浏览
食放題黎講本人認為呢間樂天大喜屋真心好有水準 🎉總括黎講 食物質素有水準,食物選擇都好多,坐得舒服,上菜快同唔會漏單我地個round係1915 搭3佢準時俾我地入去但排隊既時較為多人同混亂 一定要book台 book左台到左要拎飛佢有總共13張紙 其中一張雪糕紙係要問侍應拎 只可以叫一次 雪糕有movenpick同haagen-dazs 每一人只限一杯🍨另外佢仲有自助區🤪種類都好多,有炸物,飲杯,海鮮,甜品,小菜 可以邊食邊等放題紙既食物1️⃣刺身🐟好快我地既刺身就到左 都係等左10分鐘到真係幾快👍🏻 所有刺身都切得好厚身 新鮮啲刺身一啲都唔梅虎蝦都好大條,爽口同好多肉 松葉蟹棒條條都好多蟹肉2️⃣壽司🍣上面3張相都係壽司 壽司偏細舊個人認為咁細舊其實都好等啲人唔洗食壽司食飽但又可以食到佢想食既壽司😙😙但個鰻魚壽司好冧 入口即溶好推介試下🎖其他就中規中舉3️⃣燒香草羊鞍🐏完全冇羶味 肉質好冧身 容易咬開 好有黑椒味👍🏻4️⃣沖繩黑糖牛仔肉🐃有小小失望 佢煮得過熟不過甜甜地 係幾惹味5️⃣蟹粥🦀個粥同普通粥冇分別冇蟹煮出黎既甜味6️⃣冬陰功湯🥘 👍🏻呢個湯真係好推介好有質素好多椰奶味 酸同辣都合到好處👍🏻湯入面
放題黎講本人認為呢間樂天大喜屋真心好有水準 🎉

我地個round係1915 搭3佢準時俾我地入去
但排隊既時較為多人同混亂
一定要book台 book左台到左要拎飛

另外佢仲有自助區🤪

1️⃣刺身🐟
刺身一啲都唔梅
虎蝦都好大條,爽口同好多肉
松葉蟹棒條條都好多蟹肉

2018-06-17
庆祝纪念
父亲节
2018-06-15 133 浏览
提早既父親節飯緊係要擦餐勁既!9個人去到樂天大喜屋,因為提早訂左所以唔需要點等就入左去坐低。一坐低咩都唔好講即刻拎住兩本簿狂點!刺身、羊架、牛肉片、蔘雞湯、冬蔭功。。。數都數唔哂,睇圖都不能盡錄呀!羊架食唔停、多汁又嫩,瘋狂食!刺身又鮮又大份、又停唔到,叫左三轉!湯都係,雖然偏細份,但好飲好香。咩都唔講,淨係講最尾每人一杯自選Haagen Dazs或者Movenpick雪糕🍦,都已經回本兩成啦餐廳大,成層都係樂天既,服務方面更加係難得。收碟快,清得快,服務員基本上一見到就清,唔會話次次都要自己催先識黎收野。下次再有機會一定要再黎!
提早既父親節飯
緊係要擦餐勁既!
一坐低咩都唔好講
即刻拎住兩本簿狂點!
刺身、羊架、牛肉片、蔘雞湯、冬蔭功。。。
數都數唔哂,睇圖都不能盡錄呀!

羊架食唔停、多汁又嫩,瘋狂食!
刺身又鮮又大份、又停唔到,叫左三轉!
湯都係,雖然偏細份,但好飲好香。

下次再有機會一定要再黎!
  • 羊架
2018-06-06 337 浏览
講到大喜屋嘅放題,都食過好幾間唔同嘅分店,今次就試吓呢間係旺角嘅樂天大喜屋佢嘅設計幾特別中間,係分開咗兩邊,而且比其他放題唔同嘅就係佢有好大嘅自助位置,除咗攞嘢飲之外,仲有好多唔同嘅熟食同頭盤可以拎仲有生啤任飲添,坐低當然就即刻叫刺身壽司啦而係等嘢食嘅時候就可以出去攞啲小食食住先意想不到嘅係啲小食嘅質素好好,呢個蟹肉忌廉薯餅好正,我食完一塊又一塊值得推薦。而且啲冷盤質素一啲都唔差,蝦同青口都好新鮮,好好食。主菜當然係刺身啦,質素同其他分店都係咁新鮮,咁好食。壽司就一定要食鵝肝帶子,兩樣咁正嘅嘢加埋一齊真係好夾仲有啲比較特別嘅嘢,例如呢個沖繩黑毛豬,同埋花膠其他嘢好似炸物芝麻雞翼等等都好好,炸天婦羅都係新鮮炸起,個粉好脆好薄。最後仲有一人一杯靚雪糕做甜品呢間樂天大喜屋有得食又有得出去好似自助餐咁拎嘢食,值得推薦

仲有生啤任飲添,坐低當然就即刻叫刺身壽司
而係等嘢食嘅時候就可以出去攞啲小食食住先

值得推薦。

而且啲冷盤質素一啲都唔差,蝦同青口都好新鮮,好好食。
主菜當然係刺身啦,質素同其他分店都係咁新鮮,咁好食。

壽司就一定要食鵝肝帶子,兩樣咁正嘅嘢加埋一齊真係好夾

仲有啲比較特別嘅嘢,例如呢個沖繩黑毛豬,同埋花膠

最後仲有一人一杯靚雪糕做甜品
呢間樂天大喜屋有得食又有得出去好似自助餐咁拎嘢食,值得推薦
2018-04-25
樂天大喜屋位於旺角創興廣場,佔一樓全層,喺地下只需搭扶手電梯就到,唔使同人排隊等𨋢咁辛苦等咁耐。因為全層都係屬於呢間餐廳,所以位置寬闊,坐得比其他普遍嘅放題餐廳舒服。餐廳有好多鏡,所以望落去好有空間咁。餐廳嘅款式都幾多,而且有唔少都係幾有特色嘅。首先,我哋一坐低,襯嘢食未黎就去咗取啲現成嘅食物,有章魚燒、台式香腸、薯角等等,附近仲有嘢飲區,嘢飲區另一邊就有埋罐裝嘢飲。不過我都係揀咗橙汁,因為感覺比汽水健康另外,啲壽司都幾精緻,值得推介。黑松露甜蝦壽司亦十分特別,黑松露嘅香味加上甜蝦嘅鮮味,效果相得益彰。仲有海膽配三文魚壽司,喺三文魚上面加啲海膽,賣相同口感都一流。當然唔少得花之戀壽司喇。鮮蝦天婦羅蝦炸得夠熱外皮薄而脆,雖然好邪惡但係忍唔住食咗幾條。建議大家趁熱食,如果唔係攤凍咗就冇咁好食。三文魚等等嘅魚生刺身好新鮮,三文魚厚身,一大啖咬落去超過癮。至於蝦刺身同埋帶子都好新鮮,不妨一試。除咗可以任食乳酪雪糕外,餐廳亦比每個顧客點一個movenpick 或者Häagen-Dazs嘅雪糕。高質嘅雪糕,為今晚豐盛嘅晚餐畫上完美嘅句號。

之前有朋友介紹過呢間日式放題,所以就趁月尾出糧同同事去食餐飽嘅慶祝下。一上到2樓,就大大隻字見到餐廳嘅名,我哋book咗檯,所以唔使等位就已經可以入座喇!落order等嘢食期間,我哋就出咗去飲品區,任拎罐裝飲品或者可以自助斟豆奶,綠茶,鮮橙汁等等,而且更有啤酒清酒梅酒任飲,唔駛另外再加錢!另一邊亦有自助餐區域可以攞沙律,甜品,乳酪雪糕,而且有炸物例如渣忌廉薯餅,烤香腸,炸薯角同埋章魚小丸子,我哋每人都攞咗啲返去share食,熱辣辣同夠脆!1) 刺身拼盤 (⭐⭐⭐⭐⭐)攞返去嘅嘢食都未食完,刺身就即刻送到。刺身拼盤嘅賣相十分吸引,擺得好有心機。三文魚刺身切得夠厚身,所以食落好有口感,希靈魚就夠爽口鮮蝦刺身都尚算鮮甜。2) 拖羅蓉壽司 (⭐⭐⭐⭐⭐)最驚喜嘅係火炙壽司,我最鍾意嘅就係拖羅蓉海膽壽司,拖羅蓉十分清新爽口,加上少量嘅海膽調味,同壽司飯味道好夾。3) 炸彈貓山王 (⭐⭐⭐⭐⭐)鍾意食榴槤嘅朋友就一定唔可以錯過炸彈貓山王。雖然我怕熱氣,但係都忍唔住食咗兩粒。4) 燒牛肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)另外餐廳提供左多款熱盤。個人最喜歡嘅係燒牛肉。牛肉燒得半熟,所以肉質嫩滑,牛肉嘅香味突出,加上照燒

薯角、台式腸、章魚燒

1) 刺身拼盤 (⭐⭐⭐⭐⭐)
三文魚、蝦刺身

2) 拖羅蓉壽司 (⭐⭐⭐⭐⭐)
壽司類

3) 炸彈貓山王 (⭐⭐⭐⭐⭐)
貓山炸球

4) 燒牛肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)

另外餐廳提供左多款熱盤。個人最喜歡嘅係燒牛肉。牛肉燒得半熟,所以肉質嫩滑,牛肉嘅香味突出,加上照燒汁效果相當唔錯。以放題嘅熱盤嚟講,真係有驚喜。
燒牛肉

埋單每人$300都唔駛,性價比高,有機會會再幫襯。
2018-05-16
薯角、台式腸、章魚燒
三文魚、蝦刺身
壽司類
貓山炸球
燒牛肉
2018-05-27 246 浏览
之前約外國返黎朋友見面,特別約左佢食好耐無食過嘅香港放題!佢話佢去左外國幾年,要食下香港特有快快趣放題!兩個女仔食唔得幾多,點左少少刺身啦。原赤蝦大大隻,一D都唔怯場!三文魚🍣大大片,又幾厚咁,幾新鮮咁~出面仲有一個corner可以攞前菜、件裝甜品、雪糕雪條等等。出面有我最鍾意食嘅章魚🐙小丸子,微熟,但粉漿太厚,有D失望,但畢竟都係過下口癮,唔好太執著。呢個泡菜比起想像中好,唔算太辣,甜甜地,好易入口,可以同出面韓國菜有得fing!海膽迷你手卷一啖一口,爽YY啦~而且海膽幾鮮甜。放題黎講,可以一戰!呢個一品炒飯係值得一試!本身都以為放題炒飯一定hea你,估唔到都有落心機去整。個飯有少少辣,亦都有三文魚粒,味道幾濃,唔失禮架。不過個肚quota有限,唯有一人半碗。最後有H記雪糕,有呢個唔係間間放題有嘅焦糖胞餅,唔係淨係得士多啤梨、朱古力同Vanilla.

三文魚🍣大大片,又幾厚咁,幾新鮮咁~

海膽迷你手卷
一啖一口,爽YY啦~而且海膽幾鮮甜。放題黎講,可以一戰!

呢個一品炒飯係值得一試!

2018-05-24 266 浏览
依家放題店真係勁多,試過唔同既放題,始終都係覺得樂天大喜屋係心水之選。首先,交通勁方便,約fd通常係諗呢間,不過要早小小book,試過太遲book,無位🙈而且,食物種類勁齊全,想食乜都有有自助區,幾方便,可以自己攞下嘢食刺身好新鮮,又大大件,每次都會冰底上,保持鮮度有松葉蟹腳,北海道帶子,夠肥美壽司款式多,每件都精美,好食,款款都忍唔住試左件黑松露赤蝦,鵝肝伴帶子,海鹽燒左口魚邊都十分有驚喜牛舌,羊架,仲有網燒牛仔肉,都好食,encore左兩次

而且,食物種類勁齊全,想食乜都有

有自助區,幾方便,可以自己攞下嘢食

刺身好新鮮,又大大件,每次都會冰底上,保持鮮度
有松葉蟹腳,北海道帶子,夠肥美

壽司款式多,每件都精美,好食,款款都忍唔住試左件
黑松露赤蝦,鵝肝伴帶子,海鹽燒左口魚邊都十分有驚喜

牛舌,羊架,仲有網燒牛仔肉,都好食,encore左兩次
2018-05-24 237 浏览
又到放題時間,衣間放題已經食過幾次,有一段時間無黎,已經無之前的人流咁誇張,但其實仍然keep到水準無跌watt,決定為佢寫一篇食評!一坐底見到枱面有把較剪,唔通而家有蟹食?果然一睇點菜紙,新加左松葉蟹腳!第一次見放題有得食,實是蟹迷的喜訊出去自助區睇睇,小食都比之前黎嘅吸引!有最愛嘅章魚燒!仲有台式香腸章魚燒熱辣辣勁多木魚片係面,唔錯唔錯!仲有好多前菜沙律等任拎,不過我就留肚無食飲品方面除左有一般罐裝盒裝樽裝,仲有清酒梅酒任斟任飲,連竹蔗水都有仲有部瑞士咖啡機同軟雪糕機,兩者都合晒我心水,二話不說㩒杯咖啡試下,味道同出面coffee shop有得揮!刺身到了,一如已往的新鮮,份量跟足落單所寫,不多不少,我最愛的貝類刺身選擇夠,吃得很爽壽司全部細細件,絕對唔怕食剩飯,可以放膽叫款式多多,最鐘意係拖羅蓉同鵝肝賣相非常靚仔,卷物都好正,味道沒有讓我失望見好多人話必食的花膠,叫左黎試,果然對辦,一大片花膠夠淋,個汁又唔太咸,味道剛剛好,於是我又再叫多一份燒物方面,黑糖薄燒牛肉非常出色,並非薄如紙的那種,又香又有肉味又有咬口,叫左3轉!食到飽飽,最後以Hagen Daz或者movenpick
一坐底見到枱面有把較剪,唔通而家有蟹食?

壽司全部細細件,絕對唔怕食剩飯,可以放膽叫
款式多多,最鐘意係拖羅蓉同鵝肝
賣相非常靚仔,卷物都好正,味道沒有讓我失望

食到飽飽,最後以Hagen Daz或者movenpick 雪糕作結,圓滿!