2018-06-23 181 浏览
$258任食任飲嘅放題,難怪咁多人排隊等,一個價錢任飲任食,好抵食。刺身「甜蝦」雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。「帶子」好大隻,聞落去好新鮮,同樣地食落去好鮮甜,點少少豉油Wasabi都已經好夠味道。「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。「三文魚壽司」「帶子壽司」面頭有一點黑松露醬做點綴,細細件好的骰,食落口一啖就食晒,好味道。「海膽手卷」同樣地非常新鮮,有入口即溶嘅感覺,滿口都係香濃嘅海膽味道。「串燒」方面, 有我最鍾意嘅串燒蝦 ,蝦肉爽口而彈牙,食完第一串之後再order多好多串,果然新鮮即燒。除此之外,「牛舌」同埋「燒雞翼」都好好食,燒得恰到好處,而且好夠味道,必食之選。「燒羊架」同樣都係我至愛,燒得好香,而且一啲都唔「騷」,好大件啖啖肉,必食之選。最後食返啲蔬菜,分別有娃娃菜、南瓜、粟米同埋青椒等等清下腸胃,等個肚仔冇咁濟。太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。差點唔忘得提下呢度既飲品櫃,有幾個大櫃這麼多,款式多樣化,最特別是有這個果汁先生出產嘅蜜瓜椰汁露,樽裝上,好新穎,在一般其他的放題餐廳很少見到。除此之外,甜品仲有韓國雪條,仲要係唔同味道,另外仲有

刺身
「甜蝦」
雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。
「帶子」

「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。
「三文魚壽司」「帶子壽司
「海膽手卷」
同樣地非常新鮮,有入口即溶嘅感覺,滿口都係香濃嘅海膽味道。

「燒羊架」

太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。

除此之外,甜品仲有韓國雪條,仲要係唔同味道,另外仲有名牌子雪糕杯,仲有我最鍾意嘅石板街雪條,就連甜品都咁多元化。

食咗咁多野,仲要任飲任食,最後埋單都只係$800左右,仲要係一人$283,簡直係非常超值!

總結黎講,我一定會再黎,呢個價錢,呢個食物質素,完全是超值;而且座得舒服,沒有壓迫感。雖然是限時兩小時,但店員一般也不會強硬執行,如果沒有人等位,一般也不會堅決請客人離開,相信這一點對客人來說真的很重要。