2018-03-08
難得約朋友黎食飯,想不到有個這麼好的體驗,店員的服務態度超好,十分細心,令我地好開心。廚師板 $188/人我同朋友二人黎食飯,被問到寫咩字個陣,好調皮地要求寫「世界和平」😆😆。在店員的建議下,先食左牛肉粒先,其後食鵝肝多士,蝦同帶子。牛柳粒大小適中,能夠緊緊鎖住肉汁。黑魚籽醬可以令我最surprise, 有酒店的質素,入口即溶,與酥脆的多士配搭下,別有一番滋味。蝦就好大隻,呈愛心狀。建議搭配著自家製醬汁食,味道一流!帶子落左牛油,所以帶著淡淡的奶香,有趣的是,帶子表面稍微煎左下,因此外熟內生,口感很正。食完沙律覺得飽滯的話,呢個時候食返粒布冧,酸味味,開一開胃,繼續食!戀之花煙三文魚意粉 $178煙三文魚,呈玫瑰花狀,好得意呀。意粉熱食好正,多汁得黎 十分creamy👍。跟餐 薰衣草玫瑰花茶 $45濃厚的薰衣草味,貼心的店員給我地一人一個茶杯,仲有可以無限refill!跟餐 曲奇大王 $45無諗過甘大杯!濃厚的曲奇香味,越溶味道越濃😍😍😍 仲有我最愛既Oreo。怪獸雪糕 $198最後呈上雪糕的時候,我同朋友都😱,好大呀!!起碼可供4-7個人食!!原來食夠$1000以上,就會送一個!有唔
廚師板 $188/人
在店員的建議下,先食左牛肉粒先,其後食鵝肝多士,蝦同帶子。
廚師發板
牛柳粒大小適中,能夠緊緊鎖住肉汁。
蝦就好大隻,呈愛心狀。建議搭配著自家製醬汁食,味道一流!
戀之花煙三文魚意粉 $178
煙三文魚意粉
跟餐 薰衣草玫瑰花茶 $45
薰衣草花茶
跟餐 曲奇大王 $45
怪獸雪糕 $198
最後呈上雪糕的時候,我同朋友都😱,好大呀!!
有唔同口味既雪糕,最好食係士多啤梨味😍😍好似食緊haagen dazs。另外cream都好正,奶味十足。