2018-02-01
之前喺open rice 見過樂園的怪獸雪糕非常吸引, 知道小朋友實超like,所以趁我家二小姐嘅3歲生日🎂來試下。一入到嚟小朋友就見到一排過嘅波板糖,非常興奮。趁d嘢食未嚟,佢哋就去同貓貓😺玩,又拎d board game玩下。之後杯我愛金莎嚟咗,大囡話杯嘢比佢想像中高好多呀!影相後,佢兩個就不停一匙接一匙咁食。接住就到蕃茄湯,好濃好好味,但我唔記得咗影相呀。之後就到煙三文魚花之戀忌廉意粉,煙三文魚份量好多仲卷到成朵花🌹咁好靚,亦都好好味。之後就到醬燒豬仔骨,份量大之餘,亦好入味,薯角好脆口青口有好濃芝士汁,而帆立貝就有淡淡的牛油香味。仲有肉眼扒同炸蠔,肉眼扒不太厚,但外層煎到有d脆脆地,好有油香,肉質又淋。而炸蠔亦好香脆,有水準。食到咁上下,店員熄咗燈,捧住萬眾期待嘅怪獸雪糕🍨出場,之後唱生日歌。兩個小朋友見到嘩聲四起,因為怪獸雪糕真係好大好大,好吸引呀!之後妹妹同家姐一啖雪糕一啖波板糖咁食,好忙碌呀。今餐大人小朋友都食得好滿足呀!今日生日嘅妹妹仲話今日好開心㖭呀!!😄
一入到嚟小朋友就見到一排過嘅波板糖,非常興奮。
接住就到蕃茄湯,好濃好好味,但我唔記得咗影相呀。
之後就到醬燒豬仔骨,份量大之餘,亦好入味,薯角好脆口
青口有好濃芝士汁,而帆立貝就有淡淡的牛油香味。
而炸蠔亦好香脆,有水準。