2022-07-16 242 浏览
今日個friend話好耐冇食過日本放題,咁你就叫我陪佢一齊去食,咁就book咗銅鑼灣廣場一期嘅極尚大喜屋食個lunch放題,去到即時有職員喺門口接待帶我哋入去,眼見多數都係卡位地方又夠闊落,平時多嘢拎嘅我完全都唔覺得擠迫。一坐低就去咗一排大雪櫃都揀嘢飲,你諗得出嘅嘢飲都有,之後就用電話落單嗌嘢食,比起出邊啲放題要一張一張紙劃方便好多,我叫左蒲燒鰻魚,燒比目魚,牛油果軟殼蟹卷,鰻魚忌廉芝士卷依幾樣都係好好食推薦大家要試。

一坐低就去咗一排大雪櫃都揀嘢飲,你諗得出嘅嘢飲都有,

2022-07-15 190 浏览
今天約咗朋友又來到極尚大灜喜食放題,但係因為朋友遲放工,只可以食8:30嘅時段,驚喜發現原來8:30時段有優惠,只係$248一位再加一,而且仲可以食到11點,性價比超高。自助吧一如以往好整齊乾淨,為座位亦都好舒適,全部都係卡位為主。食放題梗係狂食刺身啦,呢度嘅刺身選擇都幾多,我哋叫咗三文魚,吞拿魚,帶子,赤背,甜蝦,赤蝦刺身等等。全部都新鮮。特別鍾意三文魚夠肥美,赤蝦刺身超大隻,味道鮮甜。呢度嘅壽司卷物選擇都好多,我哋試咗炙燒三文魚同炙燒左口魚壽司。壽司飯唔會大大嚿,左口魚魚油豐富。京蔥拖羅塔賣相唔錯,有微微黑松露味。仲有迷你海膽小手卷同埋北海道帆立貝壽司任食,回本之選,海膽新鮮,帆立貝鮮甜,一定要encore。熟食方面,亦都好多回本嘅選擇,吉品鮑汁花膠同殿堂級宴客醉鮑魚都係必食。花膠大大件,而且入味,骨膠原豐富。鮑魚好爽滑,但而且有清新嘅酒香味。蒜蓉醬烤扇貝同黃金將燒開邊蝦好惹味,扇貝大大隻哦,開邊蝦亦都好爽口,好新鮮,我哋食咗幾round。之後我哋仲食咗好多嘢,例如燒鰻魚,羊架,比目魚西京燒,等等。食到好飽,但飲番杯嘢飲,抖抖之後點都要食返啲甜品。呢度飲品嘅選擇都好多,仲有熱飲櫃添

特別鍾意三文魚夠肥美,赤蝦刺身超大隻,味道鮮甜。

鮑魚好爽滑,但而且有清新嘅酒香味。

之後我哋仲食咗好多嘢,例如燒鰻魚,羊架,比目魚西京燒,等等。食到好飽,但飲番杯嘢飲,抖抖之後點都要食返啲甜品。呢度飲品嘅選擇都好多,仲有熱飲櫃添。
呢度嘅雪糕選擇都好多,有da dolce italian gelato,低脂低糖,食多一兩杯都冇咁大罪惡感,而且口味選擇多好多,我地就試咗黑芝麻味同朱古力味。之後仲食咗韓國蜜瓜雪條同埋雪米糍再加雪糕批,明明已經好飽都食到咁多甜品,女仔真係有第二個胃。
總括而言,呢間日式放題性價比真係好高,食物賣相及味道以放題標準來講都好唔錯。
2022-07-15 120 浏览
成日都聽人講呢間唔錯,一上到去都見到好多人排曬隊🤭*星期一至四晚市8:30後放題($238+10%/位)餐廳全部都係卡位,而且幾闊落,坐得幾舒服外面自助區,有湯品🥘、沙律🥗、熱食、凍海鮮、炸物、夾糖...飲品除左有常見既啤酒🍺、汽水,仲有冷泡茶、清酒🍶、梅酒、咖啡☕️,唔想飲凍野,仲有熱飲選擇刺身叫咗三文魚、油甘魚、吞拿魚、甜蝦、赤蝦、虎蝦、帶子,全部都幾新鮮,不過三文魚叫左3輪都俾比魚邊位,唔知係咁岩定咩呢?!壽司食左深海池魚、鹽燒燒左口魚邊、海膽手卷,鐘意每款都細細件,可以試多幾款仲有串燒、炸物,最估唔到一品料理有埋醉鮑魚、 酸菜魚,啱曬啲唔食生嘢嘅人同埋呢到上菜速度都幾快,食多幾輪都無問題💙甜品竟然仲有da dolce雪糕同ekselence 雪條😍 真係不得了,食多幾杯都回曬本🙈
成日都聽人講呢間唔錯,一上到去都見到好多人排曬隊🤭

*星期一至四晚市8:30後放題($238+10%/位)
餐廳全部都係卡位,而且幾闊落,坐得幾舒服

同埋呢到上菜速度都幾快,食多幾輪都無問題💙

2022-07-14 2829 浏览
來到staycation 第二晚,約了朋友在銅鑼灣吃放題。之前一直在元朗吃這間店放題,這次試試其他分店,感覺裝修上高格調得多!位置:在銅鑼灣地鐵站C出口,走去怡和廣場二期,要上兩層扶手電梯才可以乘搭升降機到樓。環境:相當寬敞,裝修比元朗更有心思,主打工業風格,其中一區是牆上有裝飾品,有不同的自助區:飲料、湯品、沙律、糖果、凍海鮮、炸物等,當中有章魚小丸子🐙和炸雞軟骨,實在太多了,整體是坐得舒服而選擇多。服務:用QR Code點單,最欣賞是刺身有擺盤,將刺身擺成花形,第一之吃放題是那麼有心思擺盤,而且收碟很快手。晚市:5:30-7:30黃昏放題$238(未加一)🥢刺身:推介花海蜇,是想不到那麼爽口滑溜、三文魚肥美、油甘魚也是晶瑩厚身、希靈魚、帶子、八爪魚、酒煮榮螺片、虎蝦、甜蝦、赤蝦大條🍣壽司:鹽燒左口魚邊是吃魚油香、蒜蓉牛油大蝦、蒜香牛肉、芝士鰻魚玉子燒是有點過油,但二者味道很配合、香芒龍蝦沙律塔、牛油果沙律塔🍤蝦式四味:黄金醬燒開邊蝦是最好棒,上面風醬汁很惹味、鹽燒海蝦、虎蝦天婦羅、黃金炒海中蝦🍢燒物:燒菠蘿、蒜蓉醬烤扇貝🧆炸物:貓山王炸榴槤、北海道牛乳鮮奶卷、紫心香芋丸、芝麻雞翼是

環境:相當寬敞,裝修比元朗更有心思,主打工業風格,
其中一區是牆上有裝飾品,

晚市:5:30-7:30黃昏放題$238(未加一)

🍢燒物:燒菠蘿、蒜蓉醬烤扇貝

🧆炸物:貓山王炸榴槤、北海道牛乳鮮奶卷、紫心香芋丸、芝麻雞翼是最好吃,炸得皮脆肉嫩,必點、炸雞軟骨放涼了,有點軟,其他正常水準。

🥢其他:吉品鮑汁扣花膠、櫻花蝦伴龍蝦沙律多士,朋友特意再點多士,證明這款小食香脆鮮味。

🍰甜品:蛋糕仔、布甸、雪條等,朋友喜歡吃朱古力,濃味而不甜,
我就喜歡榴槤雪條,很濃香味。
2022-07-11
  • 刺身
  • 壽司
  • 甜品
  • 芝麻雞翼
  • 燒鰻魚
2022-07-13 151 浏览
Sushi & sashimi 🍣 壽司、刺身大大隻嘅楓葉刺身船有多款刺身🍁,好靚好有特色,包括有新鮮大蝦🦐、粉紅色嘅鮮甜吞拿魚腩😍、希靈魚🐟、帶子、八爪魚🐙等等,仲有海膽手卷、唔同種類嘅壽司可以食,夠晒多元化!Cooked and grilled food 🍢 熟食、燒物熟食嘅選擇都好多啊👍🏻,有酒煮鮑魚、燉花膠、必食嘅炒超甜粟米🌽、多款嘅炸天婦羅🍤、煲物🍲,燒烤方面有燒牛舌、烤羊假、蒜蓉扇貝、茄汁大蝦等,好啱唔同人嘅口味Dessert & Beverages 甜品🍮、飲品除咗平時放題有嘅Mini 甜品杯(好似係tiramisu、滑脫脫嘅北海道牛乳蛋白🥚、港式大菜糕、brownie🍫) 之外,今日仲有好高質嘅紅棗桃膠燉牛奶🥛,清甜滋潤,飲品就有多款酒類🍶、果汁、茶類同自家製飲品🍹
Sushi & sashimi 🍣 壽司刺身

Dessert & Beverages 甜品🍮、飲品
2022-07-11 193 浏览
刺身壽司🍣刺身壽司🍣刺身壽司🍣好食嘅嘢要講3次😈想食勁多刺身壽司,但又想抵d?通常我都會揀放題😆呢間極尚大瀛喜都算係數一數二質素高又抵嘅放題喇👍🏻QR code落單勁方便✔️自助吧仲有唔少野食,其中章魚小丸🐙熱辣辣又足料,屬於自助吧野食嘅冠軍🏆————————————————👅 星期一至四晚市放題($258+10%/位)刺身壽司類🍣🥇三文魚:魚油十足非常肥美,值得encore 🥇北海道帶子:大大粒幾鮮甜🥇鹽燒燒左口魚邊:薄切左口魚邊無刺,好食🥈三文魚腩:魚腩位置肥美,灸燒口感亦佳🥈極品大赤蝦:大大蝦肉,蝦味都好出🥈甜蝦:唔好睇佢細細地,都幾鮮甜架熱食類😋🥇古法蒸海龍躉王:龍躉🐟超滑,絕對值得一試!🥇極尚花膠盛宴:估唔到放題都有得進補,花膠大大件而已炆到非常好淋,正!🥇滋補花膠燉鮮奶:又甜又滑,好似糖水舖買咁呀🤤🥇西京燒比目魚:燒得好香,魚油十足,要encore🥈燒溫室甜菠蘿:薄切燒菠蘿🍍,一d都唔酸🥈燒香草羊鞍:燒香左帶d騷味又幾盞鬼🐑🥈芝麻雞翼:極香脆,雞翼控要試呀🥈金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝都算大粒,蒜香味適中甜品類🍮有多款甜品選擇,有蛋糕仔/布甸/泡芙/豆腐花/雪條飲品類🧃正常放題有嘅
刺身壽司🍣刺身壽司🍣刺身壽司🍣
好食嘅嘢要講3次😈
想食勁多刺身壽司,但又想抵d?
通常我都會揀放題😆
呢間極尚大瀛喜都算係數一數二質素高又抵嘅放題喇👍🏻

QR code落單勁方便✔️
————————————————
👅 星期一至四晚市放題($258+10%/位)
刺身壽司類🍣
🥇三文魚:魚油十足非常肥美,值得encore
🥇北海道帶子:大大粒幾鮮甜
🥇鹽燒燒左口魚邊:薄切左口魚邊無刺,好食
🥈三文魚腩:魚腩位置肥美,灸燒口感亦佳
🥈極品大赤蝦:大大蝦肉,蝦味都好出
🥈甜蝦:唔好睇佢細細地,都幾鮮甜架

熱食類😋
🥇古法蒸海龍躉王:龍躉🐟超滑,絕對值得一試!
🥇滋補花膠燉鮮奶:又甜又滑,好似糖水舖買咁呀🤤
🥇西京燒比目魚:燒得好香,魚油十足,要encore
🥈燒溫室甜菠蘿:薄切燒菠蘿🍍,一d都唔酸
🥈燒香草羊鞍:燒香左帶d騷味又幾盞鬼🐑
🥈芝麻雞翼:極香脆,雞翼控要試呀
🥈金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝都算大粒,蒜香味適中

甜品類🍮
有多款甜品選擇,有蛋糕仔/布甸/泡芙/豆腐花/雪條

飲品類🧃
正常放題有嘅汽水/茶/啤酒都有,包裝飲品仲有凍有暖,非常窩心

💬 值得encore嘅放題
📍 極尚大瀛喜日本料理
地址:銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
2093 浏览
2022-07-10 254 浏览
一直尋找緊一間高質放題🔍,聽講銅鑼灣「極尚大瀛喜」評價幾好,可以講係慕名而來。店內位置寬躺,即使有好多卡位,晚市都坐滿食客。大部分食品用QR code落單📲,外面有自助區都有唔少菜品:熱食、湯品、沙律、夾糖、凍海鮮同炸物等,當中仲有章魚小丸子🐙,呢到收碟上菜都幾快,食多幾輪都無問題————————————————👅 星期一至四晚市放題($258+10%/位)🔸刺身類🔸👍🏻三文魚:頭幾輪都幾肥美🤤,偏向係魚腩部位👍🏻油甘魚:粉嫩外表,魚味同脂肪感重👉🏻空運吞拿魚:油花紋路均勻🐟,入口舒服👍🏻北海道帶子:一大粒分切開兩半,幾鮮甜👉🏻極品大赤蝦:蝦味濃厚,大大隻啖啖肉👉🏻甜蝦:雖然個頭偏細🦐,但都頗鮮甜👉🏻赤貝:放題嘅貝類刺身最易有雪味,呢度嘅赤貝爽脆清甜,難得一見🔸壽司類🔸👉🏻創意壽司:每件都有幾款材料,細細件可以試多幾款,推薦花之戀🌷👍🏻深海池魚:爽脆清甜,食落有眼前一亮嘅感覺👍🏻鹽燒燒左口魚邊:左口魚邊會長J生話好味👍🏻三文魚腩:魚腩位置更加肥美😘,灸燒更加迫出油脂👉🏻海膽手卷:貴價海膽坐係位都可以任食,鮮黃色嘅海膽味道正常🔸一品料理類🔸👍🏻極尚花膠盛宴:叫咗兩碟,每碟嘅花膠都大大件,

————————————————
👅 星期一至四晚市放題($258+10%/位)
🔸刺身類🔸
👍🏻三文魚:頭幾輪都幾肥美🤤,偏向係魚腩部位
👍🏻油甘魚:粉嫩外表,魚味同脂肪感重
👉🏻空運吞拿魚:油花紋路均勻🐟,入口舒服
👍🏻北海道帶子:一大粒分切開兩半,幾鮮甜
👉🏻極品大赤蝦:蝦味濃厚,大大隻啖啖肉
👉🏻甜蝦:雖然個頭偏細🦐,但都頗鮮甜

🔸壽司類🔸
👍🏻深海池魚:爽脆清甜,食落有眼前一亮嘅感覺
👍🏻鹽燒燒左口魚邊:左口魚邊會長J生話好味
👍🏻三文魚腩:魚腩位置更加肥美😘,灸燒更加迫出油脂

🔸一品料理類🔸
👍🏻極尚花膠盛宴:叫咗兩碟,每碟嘅花膠都大大件,炆到非常軟腍😍,食得出滿滿膠原蛋白,滋補養顏非常正
👉🏻滋補花膠燉鮮奶:我當甜品食,因為真係好滑溜,好似出邊糖水舖買嘅一樣🤩,上面仲有花膠粒粒
👍🏻古法蒸海龍躉王:估唔到食放題都有鮮魚食,仲要係魚油量十足嘅龍躉🐟,值得一試!
👍🏻黃金焗蠔:已經處理好嘅蠔肉,焗惹味芝士沙律醬
👍🏻金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝肉個頭不小,如果多啲粉絲索汁仲好味
🔸串燒/燒物類🔸
👉🏻鹽燒牛舌:口感剛好,唔會燒得太硬
👉🏻燒溫室甜菠蘿:作為燒菠蘿嘅忠實fans🍍,都覺得燒得又香又甜
👍🏻燒香草羊鞍:油脂位無少少騷味就唔係羊鞍,燒得唔錯嘅🐑
👍🏻西京燒比目魚:油脂奶香,食咗兩片,好味
👍🏻牛油翠肉瓜:食咁多肉都要食啲蔬菜平衡返
🔸炸物類🔸
👍🏻芝麻雞翼:炸雞翼好香脆,一定會encore!!
👍🏻紫心香芋丸:放題老朋友😆,因為太好味,明知好飽肚都會食一粒,仲有我唔喜好嘅榴連波波
🔸甜品類🔸
👉🏻甜品:凍櫃幾款蛋糕仔/布甸/泡芙🍮,豆腐花更啱我口味
👉🏻雪糕:以雪條為主,有經典嘅紅豆樂🫘同大熱嘅珍奶雪條

🔸飲品類🔸
👉🏻包裝飲品:除咗有凍/暖飲品,仲有果汁同自製冷泡茶,白龍烏龍味道唔錯🍑,有桃味又有茶香
👉🏻即沖飲品:熱飲有茶包同咖啡機
👉🏻酒精飲品:凍/熱清酒、梅酒及韓國燒酒自助機🍶,適合喜好小酌一杯嘅你

🚩總結:每樣食物都令人滿意🫶🏻
🌟注意:時段完結前半小時為最後落單時間
📍 極尚大瀛喜日本料理
地址:銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
🗺地區:#bem銅鑼灣
📥分類:#bem放題
💰人均消費:#bem_201至400蚊
2022-07-09 258 浏览
好耐無食過放題啦! 今次揀咗極尚大瀛喜🥳 不論係環境定食物質素都好出色👍🏼餐廳而家用緊電子落單, 非常方便🤓 依間放題有好多食物種類選擇, 有基本嘅刺身, 壽司, 手卷, 炸物, 燒物之外😊 仲有比較少見嘅天婦羅, 創作料理同埋煮物等等. 而且仲有自助bar, 有無限任添嘅前菜, 小食, 甜品, 飲品area😚 仲有好大個雪糕櫃😍 真係好吸引🥰刺身肉質鮮甜, 而且有好多款揀, 最吸引我嘅係螺肉刺身同埋北寄貝刺身😙 食落好爽口, 而且唔腥, 真係好新鮮🤩而令我喜出望外嘅係有醉鮑魚, 味道唔會太濃酒味但又唔會太淡, 調味調得好好, 而且咬落彈牙又唔會太韌☺️另外一品料理個牛肉壽喜燒同埋烏冬都好出色! 好有日本味😎而且用料有水準🤤 而燒物方面, 燒菠蘿同燒蝦都好吸引! 菠蘿多汁但又有燒過嘅香味😋 而蝦肉質都好彈牙😊

2022-07-07 221 浏览
早幾日突然之間好想食放題,食另一個大X X都幾次,OpenRice搵到極尚大瀛喜,打過去咁啱有位,就入咗去試吓。一入到去有資助前菜同埋甜品櫃,款式唔算多,但係我覺得中華沙律同埋炸餃子都幾好食。甜品櫃有好多款唔同嘅蛋糕同埋moouse. 另外仲有一個雪糕機,可以夾多少少糖on side.飲品方面應有盡有,我最開心係可以無限量飲Apple cider, 淨係飲呢個都回到一半回票價🤣食物方面唔算多,但係魚生都好新鮮,大蝦同埋三文魚我評價好高!帶子都甜熟食方面我建議食灸燒左口魚同蒜蓉燒大蝦壽司另外芝士鰻魚玉子都食左好多件串燒方面調味唔錯,黃金炸蝦同蒜蓉燒帶子都可以一試

熟食方面我建議食灸燒左口魚同蒜蓉燒大蝦壽司
另外芝士鰻魚玉子都食左好多件
串燒方面調味唔錯,黃金炸蝦同蒜蓉燒帶子都可以一試
  • 火炙壽司
2022-07-07 227 浏览
不知是否因為前段時間禁止了一段時間的晚市堂食,所以現在開放後,都想盡情大吃一頓,所以今晚揀了食銅鑼灣極尚大瀛喜日本料理放題。餐廳非常寬敞,卡位寬敞舒適。入座的時候已見到自助放題的位置及有很多熟食及冷盤,有豉椒蒸鱔球、蒜芯炒鮮魷、熟蝦、螺肉,還有青口、泰式鳳爪……等,這些小菜及前菜也不簡單,很好味。除自助外,還有 qrcode 網上點菜,非常方便。款式非常多,有刺身、壽司、創作料理、串燒、燒物、炸物、天婦羅、一品料理及主食……,哇,好開心~~今晚要了比較小的刺身,食了吞拿魚刺身及酒煮榮螺片刺身,都很新鮮,酒煮榮螺片刺身酒味頗濃很爽口。鐵板蜜汁蒜香牛柳粒切成一口牛,味道咸中帶點甜,頗香口也好入味,裏面的薯仔粒也頗好味的。辣酒煮黃金螺及殿堂宴客醉鮑魚,少少酒香辣,也是很爽的口感。名副其實的榴槤炸彈及香嫩的芝麻雞翼當然不會少,不過我不會叫太多,因為太多款式都想試、食得好開心……燒物要了頗多,鹽燒海蝦、蒲燒鰻魚、鹽燒青魚、比目魚西京燒、紐西蘭香草羊鞍、鹽燒牛舌、黃金醬燒海虎蝦……,哇~~,食到停不了口,燒得香口惹味。當然不會全是肉肉肉的,燒菠蘿、燒翠玉瓜……等,間開食可以去滯去肥膩感!放題整體上

餐廳非常寬敞,卡位寬敞舒適。

除自助外,還有 qrcode 網上點菜,非常方便。
款式非常多,有刺身壽司、創作料理、串燒、燒物、炸物、天婦羅、一品料理及主食……,哇,好開心~~

辣酒煮黃金螺及殿堂宴客醉鮑魚,少少酒香辣,也是很爽的口感。

放題整體上十分滿意,員工態度禮貌,任飲任食,還有滿滿的甜品做結局,性價比高~~~
2022-07-06 199 浏览
想食放題,揀左呢間近銅鑼灣地鐵站,8:30後每人$238(+10%),可以食到11點,而且座位闊落,有空間感,一邊傾計一邊食好野,好正好抵食!特別欣賞自助飲品區有暖飲櫃,比較少有,好讚!用QR code點野食,刺身、壽司、炸物、鍋物,全部應有盡有!👉🏻刺身特別中意三文魚腩同甜蝦,夠鮮!👉🏻壽司推介鹽燒左口魚邊壽司京蔥拖羅塔迷你海膽手卷👉🏻燒物比目魚西京燒,好嫩滑,魚油香!蒜蓉醬烤扇貝,微辣,蒜香味重!👉🏻鍋物北海道牛乳豆腐鍋,好中意個豆腐,好嫩滑!炸物:整體黎講,上菜速度快,亦不時有店員收碟,服務好好!

特別欣賞自助飲品區有暖飲櫃,比較少有,好讚!

用QR code點野食,刺身壽司、炸物、鍋物,全部應有盡有!

👉🏻刺身
特別中意三文魚腩同甜蝦,夠鮮!

👉🏻壽司
推介鹽燒左口魚邊壽司
京蔥拖羅塔
迷你海膽手卷

👉🏻燒物
比目魚西京燒,好嫩滑,魚油香!
蒜蓉醬烤扇貝,微辣,蒜香味重!

👉🏻鍋物
北海道牛乳豆腐鍋,好中意個豆腐,好嫩滑!

炸物:

整體黎講,上菜速度快,亦不時有店員收碟,服務好好!
我唔客氣喇😋極尚大灜喜晚市早段放題 $228位真係幾抵食🙌而且食物種類都好豐富😍每次放題最鍾意瘋狂食刺身🤩除左一般放題的甜蝦🍤仲有我最愛既 牡丹蝦 夠哂大隻爽身及有蝦味🐟 三文魚夠肥美😍帶子鮮甜‼️其他都屬大路正常味道🙌🥰海膽手卷味道不錯但餡料太少😂壽司飯軟硬適中紫菜夠脆😉個您比較鍾意鵝肝及和牛壽司🍣鹽燒鯖魚、銀鱈魚好滑🐠海蝦🦐新鮮彈牙😬仲有燒菠蘿🍍甜度極高😋榴連炸蛋必點之一🤤🐮牛肉鍋物豆腐勁滑湯底甜甜地好正😉最驚喜係酸菜魚😍魚片夠滑又冇骨👍同真正川菜無誤🤤甜品除左蛋糕外仲有多款雪糕🍨韓國雪條都係任食🤤最特別有多款橡皮糖夾下夾下添🥰飲品選擇應有盡有‼️啤酒🍻汽水🥤清酒🍶梅酒及無酒精飲品及咖啡都可以盡情暢飲👍👍

鹽燒鯖魚、銀鱈魚好滑🐠
海蝦🦐新鮮彈牙😬

飲品選擇應有盡有‼️啤酒🍻汽水🥤清酒🍶梅酒
及無酒精飲品及咖啡都可以盡情暢飲👍👍

• 刺身拼盤
  • 燒菠蘿
朋友生日慶祝最好就食放題,之前食開呢間「極尚大瀛喜」都幾有信心保證!今晚我地4個黎左銅鑼灣分店,呢度坐位都寬躺,掃QR Code落單好方便!食物種類有刺身,燒物,天婦羅、壽司卷物、一品料理及甜品等等….刺身選擇好多:包括三文魚、北寄貝、甜蝦、帶子、油甘魚每款都好鮮甜而且無雪味!平時我鍾意食燒牛舌貪佢爽口又有牛味!天婦羅即叫即炸熱辣辣外脆內暖!榴槤炸彈好香濃美味!羊架啖啖肉無酥味!左口魚壽司魚油豐富!另外自助區有凍海鮮 中式小炒、餐前小食、沙律、湯及多款甜品雪糕、及飲品總結以228加一食足3個鐘真係好抵呀!我地幾個仲食到超飽捧住個肚走呀!

平時我鍾意食燒牛舌貪佢爽口又有牛味!
天婦羅即叫即炸熱辣辣外脆內暖!
榴槤炸彈好香濃美味!
羊架啖啖肉無酥味!
左口魚壽司魚油豐富!

另外自助區有凍海鮮
中式小炒、餐前小食、沙律、湯及多款甜品
雪糕、
及飲品

總結以228加一食足3個鐘真係好抵呀!
我地幾個仲食到超飽捧住個肚走呀!
2022-06-29 391 浏览
這間集團的日式放題甚為著名,今晚特意去到銅鑼灣廣場二期的分店和朋友慶祝生日,這間分店的座位較為寬敞,而且亦有很多卡位。魚生質素高,無論三文魚、希靈魚、帶子、鮑魚片大蝦等都非常新鮮。食放題可任食放在出面的海鮮,有鮮蝦青口等。鮮蝦味道正正常常,青口算新鮮,其他炸物香脆這個銀鱈魚不錯,平時一塊銀鱈魚也幾十元,這裏叫一碟便有三塊銀鱈魚,煎得很香,肉質嫩,有些醬汁,甚為美味星期五餐廳比較多人,上菜速度不算快,但侍應很友善,願意幫助客人追單。

2022-06-28 300 浏览
消費券在手,一於約埋老友擦返餐,真心估唔到,平日都全場爆滿。可能大家都同我一樣食得精明,選擇平日5點半入座食Early dinner,$228食足兩個鐘。QR code 落單,有效率且無漏單。外面有沙律、冷盤吧自取自選七色刺身拼刺身夠新鮮, 推介冰鎮花海蜇刺身, 好特別夠爽口。炙燒壽司、鵝肝壽司、芝士鰻魚玉子燒黃金醬燒開邊蝦、 雜錦天婦羅仲有不少貴價食物,無限量任食吉品鮑汁扣花膠滋補養顏,花膠夠厚且口感軟糯殿堂宴客醉鮑魚 一口鮑魚咬勁十足,酒香縈迴蒜蓉醬烤扇貝扇貝厚實掛滿蒜蓉,食落好滋味無窮飲品選擇多, 梅酒、清酒、啤酒、茶同果汁最尾食返枝泰國人氣榴槤雪條食,咬落淡淡榴槤蓉果香味,超滿足。
消費券在手,一於約埋老友擦返餐,
真心估唔到,平日都全場爆滿。

QR code 落單,有效率且無漏單。

外面有沙律、冷盤吧自取

自選七色刺身
刺身夠新鮮, 推介冰鎮花海蜇刺身
好特別夠爽口。

炙燒壽司、鵝肝壽司、芝士鰻魚玉子燒

黃金醬燒開邊蝦、 雜錦天婦羅

仲有不少貴價食物,無限量任食

吉品鮑汁扣花膠
滋補養顏,花膠夠厚且口感軟糯

殿堂宴客醉鮑魚
一口鮑魚咬勁十足,酒香縈迴

蒜蓉醬烤扇貝
扇貝厚實掛滿蒜蓉,食落好滋味無窮

飲品選擇多, 梅酒、清酒、啤酒、茶同果汁

最尾食返枝泰國人氣榴槤雪條食,
咬落淡淡榴槤蓉果香味,超滿足。