2006-04-24
"芒果巴冰"大杯$35, 及"熱咖啡"細杯$14因為我唔飲咖啡,而且星期日行旺角真係好鬼熱,所以選了一杯清涼D的飲品..."芒果巴冰",不過真係好失望,因為唔好飲,芒果味超假,落左好多糖水,我覺得仲差過街邊D$5杯芒果沙冰.仲要成$35一杯,好心比2粒真芒果肉啦,越講越嬲.朋友就讚佢個杯咖啡,話好飲過Starbucks,因為Starbucks個味比較"劫"喎.~~~坐向窗邊及sofa位個d人,我覺得佢地好搞笑囉,好似向屋企咁,放到成枱報紙,雜誌,電話....,完全唔想走咁,後來越來越多人入店,我見到D職員都冇佢地符.~~~店內根本冇地方適合影相,只有門口位那個大公仔及厠所門,所以冇帶相機都唔駛失望.~~~短髮高妹收銀員好冇禮貌,講野好悔氣,黑口黑面.不過其他所有職員,我都冇見過佢地笑下,唔通向個度做野好辛苦???