2022-05-09
📍李家(tst)🍽 甜辣炸雞(半隻)+蜂蜜大蒜炸雞(半隻)+ 芝士辣雞炒年糕 + 蘋果梳打 + beerita cocktail (non alcoholic)😋 趁住放假同朋友出嚟食下嘢聚下~我哋揀咗呢間位於山林道嘅韓國餐廳o(^▽^)o🍗自選半半炸雞-甜辣x蜂蜜大蒜 $201炸雞份量好足,兩個人share絕對係食到飽曬~雞皮好脆口感好好,而甜辣醬份量亦係啱啱好!蜂蜜大蒜炸雞都整得好出色,蜂蜜味濃郁,大蒜味道淡淡地,咬落仲可以食到肉汁~🍗芝士辣雞炒年糕 $168呢間嘅年糕超級出色,口感十分煙韌,配上佢哋嘅芝士真係一流!雞肉都好嫩滑好好味!🍹蘋果梳打$38 / beerita cocktail $78蘋果梳打配炸雞啱啱好中和到味道,而朋友嗌嘅beerita cocktail就好濃西柚味,口感好fresh,夏日飲杯啱曬!💰$534 in total
🍗自選半半炸雞-甜辣x蜂蜜大蒜 $201
🍗芝士辣雞炒年糕 $168