去新店係一場試運遊戲,雖然係刺激,但偶爾都想食到安心。唔想用腦去揾hashtag諗食乜,就喺自己個大腦searching 返啲OG嘢,如果想食經濟實惠食韓式炸雞,一定係佢!OG級嘅李家!由當年第一次去花園街嘅元祖店,到睇住佢愈做愈多分舖,都有六七八九個年頭,不過分店多咗,同時韓式炸然喺香港愈見普遍,競爭大,好似好多人都唔記得咗李家呢個名。包括本人,都有幾年冇再踏足「李家宅門」。日前到訪山林道分店,嘩出聲因為原來都幾爆場,食客以年輕年居多,依家啲後生,真係識食!最愛嘅醬油口味風味依舊,不過份量好似細份咗啲,再追加新出嘅粟米炸雞,其實係炸到脆卜嘅原味炸雞再灑上粟米味粉同粟米片,配搭幾件燒粟米,香口得嚟唔會好甜,有陣陣粟米🌽香!招牌芝士雞蛋卷好多人嗌,不過個人反而鍾意佢個蒸蛋湯多啲!清甜得嚟又可以食到啖啖蛋香,口感介乎蒸水蛋同焗souffle之間。另外一讚個鐵板燒牛仔骨,三大塊CP值高而且燒得恰到好處!‑ ‒ – 醬油炸雞粟米炸雞 ⁸ ⁸ 鐵板燒牛仔骨 ⁵ ⁸ 蒸蛋湯‑ ‒ –

‑ ‒ –

醬油炸雞
粟米炸雞 ⁸ ⁸
鐵板燒牛仔骨 ⁵ ⁸
蒸蛋湯

‑ ‒ –
2022-10-10 81 浏览
今日黎到尖沙咀朋友話想識炸雞我就推薦佢黎呢間元祖炸雞店俾佢試下何為炸雞餐牌除左招牌炸雞,仲有好多正宗既韓菜炸雞有多款口味,有得選擇有骨/無骨自由度好大原味炸雞黎到想知道餐廳既水準就當我係試原味火喉剛好,炸到外脆內軟咬開有肉汁爆出黎炸粉亦調味得好,味道足夠好高質泡菜餅餅底煎得好香,比表面脆咬落有2種口感好特別配上有一點辣味既泡菜好惹味雪濃湯湯底好清甜,牛骨味濃郁飲得出係用大量牛骨煲成配上牛肉,麵線暖胃飽肚
今日黎到尖沙咀
朋友話想識炸雞
我就推薦佢黎呢間元祖炸雞
俾佢試下何為炸雞

餐牌除左招牌炸雞,仲有好多正宗既韓菜
炸雞有多款口味,有得選擇有骨/無骨
自由度好大

原味炸雞

黎到想知道餐廳既水準
就當我係試原味
火喉剛好,炸到外脆內軟
咬開有肉汁爆出黎

炸粉亦調味得好,味道足夠
好高質

泡菜餅

餅底煎得好香,比表面脆
咬落有2種口感好特別
配上有一點辣味既泡菜
好惹味

雪濃湯

湯底好清甜,牛骨味濃郁
飲得出係用大量牛骨煲成
配上牛肉,麵線
暖胃飽肚
2022-10-09 65 浏览
💕李家 Chicken HOF & SOJU講到元祖級嘅韓國炸雞店,李家當之無愧超脆炸雞係佢地嘅招牌菜,有骨或無骨炸雞同樣各有捧場客,而且味道選擇多,食多幾次都唔會厭🥰🔸無骨半半炸雞半半炸雞可以一次過試到2種味道,揀咗甜辣同蜂蜜蒜蓉,炸雞一如以往都係咁有水準👍🌶甜辣炸雞🍗每次食炸雞都必點甜辣味,鍾意佢甜甜辣辣好惹味,甜味會比辣味突出,怕辣嘅朋友都接受到🤗🍯蜂蜜蒜蓉炸雞炸雞外皮沾滿醬汁依然香脆,內裡雞肉嫩滑而且充滿肉汁,香甜之餘亦有蒜香味🧄🔸芝士雞蛋卷$128蛋卷加上茄汁、蛋黃醬點綴,賣相吸引重點係裡面拉晒絲嘅芝士🧀芝士控心心眼😍蛋卷厚身得嚟口感軟嫩,加上芝士同醬汁,重口味但好正🤣🔸米酒同炸雞真係絕配,餐廳仲有韓風十足,飲米酒專用嘅銅碗,夠晒風味🤭
💕李家 Chicken HOF & SOJU

講到元祖級嘅韓國炸雞店,李家當之無愧

🔸無骨半半炸雞

🌶甜辣炸雞🍗

🍯蜂蜜蒜蓉炸雞

🔸芝士雞蛋卷$128
蛋卷加上茄汁、蛋黃醬點綴,賣相吸引
重點係裡面拉晒絲嘅芝士🧀芝士控心心眼😍
蛋卷厚身得嚟口感軟嫩,加上芝士同醬汁,重口味但好正🤣

🔸米酒
2022-10-09 65 浏览
開始涼涼地就想食炸雞🍗李家喺香港第一代嘅韓式炸雞店,元組級咁多年後都可以保持水準沙律及醃蘿蔔🥗清新解油膩海鮮蔥餅🦐🫓 ($168)有好多海鮮,有蝦,魷魚,蔥。香氣滿滿,重點係個秘製醬汁,點啊呢個味道大大提升,鹹鹹辣辣今日醃製過嘅洋蔥🧅,將海鮮有提鮮嘅效果蜂蜜蒜蓉炸雞🧄🍯 (有骨半份)($108)半份都好大份,超級香脆,蒜蓉蜜糖嘅比例調配得好好,兩種味道都食得出👍🏻,鹹鹹甜甜,令人一啖接一啖係咁食😊甜辣炸雞🍗 (有骨半份)($98)超級韓式風味🇰🇷,甜辣醬十分惹味但係又唔會太辣,醬汁可以包裹住炸雞,超岩醬控❤️蘋果西打麗塔🍏 ($88)每次食炸雞必點,有少少酒精度,食炸雞都會開心啲,味道甜甜地再加埋好多沙冰,夠晒清新,份量都好大同埋朋友share都冇問題西柚梳打🍊 ($38)味道甜少少,適合解辣

沙律及醃蘿蔔🥗
清新解油膩

海鮮蔥餅🦐🫓 ($168)

蜂蜜蒜蓉炸雞🧄🍯 (有骨半份)($108)

甜辣炸雞🍗 (有骨半份)($98)

蘋果西打麗塔🍏 ($88)

西柚梳打🍊 ($38)
味道甜少少,適合解辣
2022-10-06 96 浏览
醬油炸雞🐔揀左有骨炸雞🍗醬油味係最經典既 所以一定要試試~果然冇失望,肉質幼嫩,好入味😋味道唔算咸💯青辣椒蛋黃醬炸雞配洋蔥🧅呢款口味獨特😍,以香濃蛋黃醬配上爽脆洋蔥,滑順既美乃滋夾帶著辣味🌶️,反而解膩,就算唔太食得辣嘅朋友都可以接受到既程度。芝士辣海鮮炒年糕🦑🧀芝士量好多,可以中和炒年糕既辣,海鮮又香又鮮、年糕咬落非常有嚼勁,趁住熱♨️既時候食更加美味。份量真係多,需要同朋友share,絕對係大份夾低食👍🏻!醬汁鐵板牛肉🥩呢個真係好出色,之前係荃灣分店食過覺得勁好食所以要再食~好食既地方係d醬汁味調教得好好 係會令人想不斷食😋份量又多 如果配埋白飯就正💯李家 (山林道) (尖沙咀)尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖

醬油炸雞🐔

青辣椒蛋黃醬炸雞配洋蔥🧅

芝士辣海鮮炒年糕🦑🧀

醬汁鐵板牛肉🥩

李家 (山林道) (尖沙咀)
尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖
2022-10-05 95 浏览
個日去兩個人點左5樣野食加兩枝飲品叫左個半半炸雞 蜂蜜蒜蓉同醬油味芝士蛋 牛仔骨同埋雪濃湯但牛仔骨同雪濃湯都話冇咁就轉左五花腩同埋牛膝湯-炸雞 確實係好食 只係其實真係同其他韓國餐廳差唔多 無話好特別-芝士蛋 佢好多醬 有撘救到 但入邊個芝士真係唔係好掂 係拉到絲 但勁快凝固 我食第二啖已經係一舊芝士咁樣拉曬出黎 同埋其實都無乜芝士味-五花腩 呢個真係千祈唔好叫 其實食五花腩就係食佢啲油同埋肥膏 但佢呢個又乾啲肉又韌 我同男朋友食左兩舊成碟俾返佢 最慘既係佢係全部野入邊最貴。。-牛膝骨湯人人口味唔同啦 我只可以講我飲落去覺得重藥材味同有酒味 所以唔啱我 有啲人可能會鍾意呢個味道 我亦都唔知我講得啱唔啱 但我真係唔鍾意飲品他拿麗塔叫之前我已經覺得杯野好伏 但男朋友成日都好鍾意試新嘢 就試吓 結果同預期一樣建議大家唔好叫另外一個就忌廉溝鮮奶 就係平時個罐罐裝嘢飲唔需要評價😂
個日去兩個人點左5樣野食加兩枝飲品

飲品
他拿麗塔
另外一個就忌廉溝鮮奶 就係平時個罐罐裝嘢飲唔需要評價😂
  • 蜂蜜蒜蓉炸雞
成班朋友係尖沙咀行完街梗係去食韓國菜啦,呢間喺山林道嘅韓國菜已經有好多人試過話好食,而且性價比又高,所以我哋四五點就喺OpenRice度即刻落訂book位試食。今次我哋因為都幾多人所以嗌咗567個菜,因為book咗位嘅關係我哋唔使等,但大家留意番如果超過八人,就要準備定快測棒先可以入場。間餐廳唔算大,但係都好有韓國小店風味,我哋叫咗個芝士蛋糕卷同埋芝士辣雞炒年糕做頭盤,呢度啲芝士都真係幾好食,應該係用咗水牛車打芝士。食埋個海鮮蔥餅就進入主菜,我哋叫咗三款比較多人叫嘅炸雞,分別有呢度最出名嘅原味炸雞,甜辣炸雞,同埋芝士調味炸雞。🍗整體來講我覺得都幾好味,而且佢啲酸辣程度唔算太誇張,芝士亦係佢哋嘅主打特色之一,最後我哋叫咗幾款唔同嘅韓國飲品,例如有一隻係韓國嘅特色米酒,但係唔記得咗影相所以就冇show出嚟。

芝士蛋糕卷
海鮮蔥餅
芝士辣雞炒年糕
芝士蛋糕卷
海鮮蔥餅
芝士辣雞炒年糕
2022-10-03 168 浏览
近著佐敦和尖沙咀站的山林道,整條街道也是林林總總的餐廳,這間韓國餐廳就正正位於街尾,由韓國人親自主理,主打正宗的韓國料理,店內裝修充滿著韓國當地的特色和風格,更播放時下流行的K-POP,還有不少居港韓國人光顧。韓式炸雞是店家的招牌菜,用上韓國老闆的家傳秘方,有分原隻炸雞和無骨炸雞兩款,份量比起出面的多。無骨蜂蜜蒜蓉炸雞(半份) - $118即叫即炸的雞特別酥脆,雞皮薄且不油膩,無骨啖啖肉吃得更爽,咬開雪白的雞肉好嫩滑多汁,浸著濃厚的蜂蜜蒜蓉,有陣陣香甜和蒜香味,更有蒜蓉和原粒蒜。無骨芝士調味炸雞(半份) - $118每件炸雞也滿佈密密麻麻的芝士粉,有奶味濃郁的車打芝士粉和味道濃郁的巴馬臣芝士粉,好邪惡。芝士雞蛋卷 - $128有別於日式的玉子燒,韓式煎蛋的口感較為厚實和豐富,裡面卷著淡淡的酸甜味的水牛芝士,切開和咬開都有長長的拉絲效果,更有超多的茄汁和芥末醬。蘋果西打麗塔 - $88超大杯有著濃郁的青檸味,再倒插著一瓶香甜清爽的Apple Cider,愈喝愈會流出酒。
無骨蜂蜜蒜蓉炸雞&無骨芝士調味炸雞(半份)

無骨蜂蜜蒜蓉炸雞(半份)
無骨蜂蜜蒜蓉炸雞(半份)

無骨蜂蜜蒜蓉炸雞(半份) - $118
無骨芝士調味炸雞(半份)

無骨芝士調味炸雞(半份) - $118

餐前小食
2022-10-01
午餐
2022-10-03 50 浏览
「禾是窮鬼whita 醉愛買抵野」🛖 李家 (山林道) (尖沙咀)📍尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖性價比:🐘🐘🐘🐘/5(窮鬼表示芝士控必試😍🧀 )1. 芝士辣海鮮炒年糕好多好多芝士💗成座芝士山咁🧀辣醬汁好正🤤入邊仲有年糕,海鮮,同埋烏冬!好豐富❣️嚟到比想像中更加大碟,三至四個人share就perfect😙2. 甜辣炸雞🌶🍗+蜜糖蒜蓉炸雞🍯🍗甜辣炸雞係唔辣的~甜甜地咁樣好惹味🔥🥰炸雞入面多汁又juicy! 蜜糖蒜蓉同炸雞都好夾,相比之下甜辣味更加重口味~偏向鍾意冇咁濃味嘅人應該鍾意蜜糖蒜蓉多啲😜3. 檸檬梳打+西柚梳打梳打配炸雞好正🥳檸檬同西柚酸酸may may 😝夏天飲即刻清涼❄️#尖沙咀 #尖沙咀美食 #李家 #性價比之選
「禾是窮鬼whita 醉愛買抵野」

🛖 李家 (山林道) (尖沙咀)
📍尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖

性價比:🐘🐘🐘🐘/5
(窮鬼表示芝士控必試😍🧀 )

1. 芝士辣海鮮炒年糕

2. 甜辣炸雞🌶🍗+蜜糖蒜蓉炸雞🍯🍗

3. 檸檬梳打+西柚梳打

#尖沙咀 #尖沙咀美食 #李家 #性價比之選
週末朋友約我食飯,佢話油尖旺區都方便佢😆,又話有啲想食韓國菜🇰🇷,仲話俾我全權揸主意😆,有啲咁聰明嘅朋友😆,咁我當然係要腦袋急轉一吓😅,搵到呢間韓國🇰🇷餐廳,於是就帶咗朋友去開餐😆- $208 嘅「燒五花腩肉」:五花腩肉🐷半肥瘦,油分相當充足😋,豬油🐷香味真係魅力沒法擋😆;外邊仲燒到有少少脆,食落香口😋- $168嘅「豬肉湯飯」:湯底濃郁兼惹味,顏色奶白色🤩;除咗豬肉同米飯仲落咗大量京蔥😋- $98 嘅「年糕餃子湯🥟」:年糕煮得有啲 al dente 非常啱我胃口😆;湯底都係奶白色,味鮮甜😋;餃子🥟裏邊嘅肉碎做得幾 juicy,好味😋叫咗三樣食物,已經食到朋友同我非常飽,好滿足😆

叫咗三樣食物,已經食到朋友同我非常飽,好滿足😆
2022-10-02 60 浏览
再訪這間人氣韓國餐廳,質素依然高🙆🏻‍♀️ 位於尖沙咀的分店環境更闊落,座位更寬敞舒適,有電視螢幕一直播韓文MV,燈光昏暗 好有氣氛,適合二人約會或朋友聚會🍻食物質素高有驚喜,價錢中等,份量多,性價比高,好啱食量大的朋友🤩 店員服務好,絕對會回訪👍🏻 晚市二人消費:$497 🫧連加一費用🫧═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═💖💖💖食評💖💖💖 𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓 🥗沙律 • 醃蘿蔔 ($Free)✨酸酸甜甜,爽口開胃𝑭𝒐𝒐𝒅🥘魚子湯 Fish Roe Soup ($198)✨湯底辣度適中,熱騰騰 好惹味🔥 魚子大大件,口感紮實 內裡是粉狀的魚子,不會有腥味,份量多,還有蘿蔔片同芽菜,十分足料🥩鐵板燒牛肉 Stir-Fried Beef in Iron Plate ($178)✨牛肉口感嫩滑,份量多,配上香濃醬汁一流,好飽肚好滿足! 𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔🍹士多啤梨梳打 Strawberry Soda ($24)✨士多啤梨味濃郁💕 甜度適中,清甜解渴😚🍹藍梳打 Curacao Blue Soda ($24)✨甜味較重,適合嗜甜人士😚

晚市二人消費:$497 🫧連加一費用🫧

═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═

💖💖💖食評💖💖💖

𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓
🥗沙律 • 醃蘿蔔 ($Free)✨
酸酸甜甜,爽口開胃

𝑭𝒐𝒐𝒅
🥘魚子湯 Fish Roe Soup ($198)✨

牛肉口感嫩滑,份量多,配上香濃醬汁一流,好飽肚好滿足!

𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔
士多啤梨味濃郁💕 甜度適中,清甜解渴😚

🍹藍梳打 Curacao Blue Soda ($24)✨
甜味較重,適合嗜甜人士😚
今日又約左朋友食韓國菜🇰🇷😋 今次選擇位於尖沙咀山林道「李家」。 李家是香港第一代韓國炸雞,味道正宗及質素多年來都保持水準。 除了深受港人棒場,也有很多韓國人來光顧。 這裡除了炸雞,還有很多地道招牌韓國美食。 -❤️原味炸雞 $168炸雞味道正宗,有不同口味選擇,亦可選擇雙併;或者帶骨或無骨。雖然無骨會吃得較方便,但我較喜歡帶骨的炸雞。 炸雞即叫即製,保證上枱時保持熱辣辣。雞皮色澤金黃,油澀得夠乾,不油不膩,一口咬下卜卜脆。 外層炸粉薄身,亦是成功及好味關鍵! 食落啖啖肉,很嫩口,的確有水準。份量都多,大滿足! -❤️牛膝骨湯 $178韓國地道正宗風味😋 使用韓國軟嫩牛肉與Q 彈富嚼勁的牛筋,份量相當多。 搭配熬煮了多個小時的牛骨湯,湯頭味道濃郁!確實是營養與美味並重的的牛膝骨湯。 配上用鐵盒盛載的熱騰騰的白飯,誠意十足。-❤️年糕餃子湯 $98韓國餃子賣相可愛,皮薄又餡多;年糕煙煙韌韌有咬口,湯底加了紫菜,清淡得來又美味,相當健康的韓國家常料理-❤️蘋果梳打 $38梳打有不同口味選擇! 蘋果酸酸甜甜,解膩非常!-

❤️原味炸雞 $168

❤️牛膝骨湯 $178

❤️年糕餃子湯 $98

❤️蘋果梳打 $38
梳打有不同口味選擇! 蘋果酸酸甜甜,解膩非常!

♡ 韓國人氣炸雞 🍗 李家 ♡-今日出開嚟尖沙咀行街行完之後突然好想食炸雞😂就諗起附近有一間食炸雞好出名嘅餐廳聽講呢度嘅炸雞好大份‼️性價比仲好高 ~ ☺️於是馬上同友人去試下☺️- ♡ 蜂蜜大蒜炸雞 (半半炸雞)♡ $118因為我哋兩個都太懶啦所以揀咗無骨 😝外皮十分香脆~ 加埋甜甜的蜂蜜~同蒜蓉味 實在令人垂涎三尺🤤👍值得一讚嘅係唔會因為淋上蜂蜜而影響外皮既口感‼️-♡ 青辣椒蛋黃醬炸雞 (半半炸雞)♡ $123平時出面好少會有呢個味~覺得幾特別所以就揀咗呢個醬汁💓食落口有少少辣~ 唔想食咁辣大賞衝擊下味蕾嘅可以揀下呢個醬汁😝 幾特別~-♡ 芝士雞蛋捲 ♡ $128呢個蛋捲超級大份❤️兩個女仔食都可能未必食得晒😝芝士拉絲好邪惡~~~ 😝-♡ 韓式烏冬 ♡ $58烏冬好彈牙😝配埋泡菜、紫菜同配料一齊食熱辣辣夠哂暖胃❤️#❥ 果然係作為炸雞啤酒🍻嘅始祖~ 炸雞🍗大大份 仲好抵食~ ‼️#⇢店鋪資料:李家 (山林道) (尖沙咀)尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖
♡ 韓國人氣炸雞 🍗 李家 ♡

於是馬上同友人去試下☺️
♡ 蜂蜜大蒜炸雞 (半半炸雞)♡ $118

因為我哋兩個都太懶啦
所以揀咗無骨 😝
外皮十分香脆~ 加埋甜甜的蜂蜜~
同蒜蓉味 實在令人垂涎三尺🤤
👍值得一讚嘅係唔會因為淋上蜂蜜而影響外皮既口感‼️
♡ 青辣椒蛋黃醬炸雞 (半半炸雞)♡ $123

平時出面好少會有呢個味~
覺得幾特別所以就揀咗呢個醬汁💓
食落口有少少辣~
唔想食咁辣大賞衝擊下味蕾嘅可以揀下呢個醬汁😝 幾特別~
♡ 芝士雞蛋捲 ♡ $128

呢個蛋捲超級大份❤️
兩個女仔食都可能未必食得晒😝
芝士拉絲好邪惡~~~ 😝

♡ 韓式烏冬 ♡ $58

烏冬好彈牙😝
配埋泡菜、紫菜同配料一齊食
熱辣辣夠哂暖胃❤️
#
❥ 果然係作為炸雞啤酒🍻嘅始祖~
炸雞🍗大大份 仲好抵食~ ‼️
#
⇢店鋪資料:
李家 (山林道) (尖沙咀)
尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖

2022-09-27 78 浏览
出左尖沙咀行街,行到餓想食韓式炸雞😺揀左呢間李家,佢鋪位位置比較偏僻,都搵左一陣路先搵到。我哋兩位未到六點嚟到,唔洗等位,坐低有前菜椰菜絲同醃蘿蔔送👍🏼今次目標係炸雞,我哋叫左半份(蜂蜜蒜香)×半份(蛋黃醬香蔥)嘅無骨炸雞,另外見芝士雞蛋卷好似好吸引,就加多左份試下!蛋黃醬炸雞好脆好多醬,雞肉好嫩滑👍🏼蜂蜜蒜香炸雞都一樣好脆,好甜,但無咩蒜味,覺得蜂蜜汁唔太似蜂蜜味,味道同想像中嘅唔同,有點失望。芝士雞蛋卷賣相就好靚,不過雞蛋就係好普通嘅雞蛋卷嘅味道,而入面舊芝士做到超拉絲效果,但食落就只係一大舊芝士。份雞蛋卷好大份,但味道就好一般啦。半份加半份嘅炸雞,份量好多,半份都已經有十幾件,再加上咁大件雞蛋卷,我哋得兩個人,唯有打包返去繼續食啦!
出左尖沙咀行街,行到餓想食韓式炸雞😺
揀左呢間李家,佢鋪位位置比較偏僻,都搵左一陣路先搵到。

蛋黃醬炸雞好脆好多醬,雞肉好嫩滑👍🏼

✨半蜂蜜蒜蓉炸雞✨$99炸雞每隻都沾滿醬料 外皮脆口肉嫩嗌左半隻 份量多 但調味略嫌有啲鹹✨炸醬麵✨$58炸醬麵正宗 但麵煮得太淋份量正常 配有黃色醃蘿蔔✨辣海鮮湯麵✨$68少少辣 麵一樣都係煮得太淋份量正常 海鮮配料普通◦✣◦✣◦✣◦✣◦✣◦✣◦💰人均消費 $70 - 150🍴抵食指數 7.5/10😻回頭率 5/10🤰飽肚指數 8/10🧹整潔度 4/5◦✣◦✣◦✣◦✣◦✣◦✣◦⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎💁🏻‍♀️服務 發生點錯餐情況 但及時發現都有改翻⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎✼⁎整體食物份量正常 炸雞可以一試 午餐價錢抵食 ⤌ 李家 ⤍ 📍 尖沙咀山林道54-56號利雅商業大廈地下2號舖☎️ 35963695

✨半蜂蜜蒜蓉炸雞✨$99
炸雞每隻都沾滿醬料 外皮脆口肉嫩