2019-02-07
裝修特別,有日本風不在話,服務態度可以讚一讚,員工主動,有笑容。有四款湯底既拉麵俾我地揀,我地就揀左赤天王同 ,限定天王!赤天王 就系個湯底辣辣地,佢既辣幾香又唔鯁喉,真系岩曬啲中2食野點都落小小辣醬既人,啲叉燒食落去都有啲辣辣地香香地既味 。咁根住限定天王就系每段時期,店主都會推出兩款新既湯底,呢個感覺俾我覺得好有神秘感同有趣呀,好似每次去都要抱住期待既心態諗下佢會出咩新款,咁今次個兩款湯底就系,胡椒天王同番茄天王,咁我地就揀左但胡椒天王黎試佢呢款系加左啲芝士粒,咁當你攪勻佢就會拉到條芝士絲出黎,個感覺好似好正咁 咁碗麵食落都有陣陣既芝士味,但又唔會太漏,幾好根住我地就叫左兩個小食,一個系豚角煮,即系烤過既豚肉,好惹味好香,另一個就系迷你天王丼,佢系一啲叉燒,木魚花同配埋一細碗飯,咁呢個小食聽啲員工介紹有兩個食法,一個就系直接配埋啲飯,一個就系浸落啲湯到,當湯飯咁食,兩種食法兩種味道,值得一試架。最後我地仲叫左個乳酸梳打,酸酸甜甜幾好味 ,店主都系極力推薦架走前見到佢有做每日優惠,呢個推廣真係幾特別,好少見餐廳有呢d又抵又有質素既優惠,幾岩係附近打工同經過既朋友食lunch or d
有四款湯底既拉麵俾我地揀,我地就揀左赤天王同 ,限定天王!
走前見到佢有做每日優惠,呢個推廣真係幾特別,好少見餐廳有呢d又抵又有質素既優惠,幾岩係附近打工同經過既朋友食lunch or dinner。