2020-09-13
/隱世西餐廳❣️唔細心啲搵都未必會搵到🤣佢裝飾好精緻😇去唔到旅行要不停甘發掘新既餐廳🤪.🍅蕃茄麵包配黑松露牛油個包有少少脆口🤤配上黑松露牛油🧈黑松露味唔算好重,但整體個配撘唔算太差.🐙 自家製意粉配慢煮八爪魚配海膽汁$228個意粉好有口感😇食得出係自家製😋好有誠意❗️八爪魚🐙既量好多😱多到差唔多啖啖都有😍因為慢煮既緣故所以佢地好彈牙🤩可以食到八爪魚既鮮甜味😋美中不足既係個醬汁唔係好食到海膽味😂但整體都唔錯😂最估唔到既係甘細碟都甘飽肚😅.🍎蘋果煙燻美國野雞 $238個名真係好特別😍平啲多都係豬鞍配蘋果醬😂雞配蘋果就未見過🤣上菜既時候個侍應同我哋講個雞有少少辣😂但我地都唔係好覺🤣個雞配既醬汁是墨西哥🇲🇽都好特別,香料都比較重☺️岩晒重口味既你地😇配菜係栗子🌰乾同椰菜bb,栗子🌰乾做配菜都好少見,但好食既😇..🔅服務態度超好💯會問客人需唔需要去調去冷氣位—————————————-悅滿軒 (美孚)美孚青山道800號饒宗頤文化館H座
🍅蕃茄麵包配黑松露牛油
🐙 自家製意粉配慢煮八爪魚配海膽汁$228
🍎蘋果煙燻美國野雞 $238
🔅服務態度超好💯會問客人需唔需要去調去冷氣位
—————————————-
悅滿軒 (美孚)
美孚青山道800號饒宗頤文化館H座