2017-05-04
🧀🍛🍝同大家介紹一間外表唔起眼,但會令我一個月冇食都心掛掛既馳名肉餅飯😋呢度肉餅超多選擇(選擇困難症😝)放假去嘅話都有唔少人排隊架,店入邊就唔大坐得都有少少迫,但因為好食乜都抵番🤣呢個"六重芝士煎肉餅飯"係必食,肉餅煎完表面香脆,入面keep住肉汁,加上半溶芝士加片裝芝士配搭,d芝士流出黎架😱😍,整體味道更加香濃🤤👍🏻 🍔🍤🍯"吉列蝦堡牛角包"超正!烘熱之後個牛角包勁鬆脆香口,蝦膠好有彈性又厚,絕對冇欺場,又有疏菜平衡口感😋最難得係咬落去唔會成枱牛頭包碎🤣$35真係抵到冇朋友🤤👍🏻 "蒙古辣孜然牛肉煎肉餅飯"個人應為肉餅加左牛肉會令到個飯有啲油,雖然好香但食落有d肥膩感。"麻辣雞粒煎肉餅飯"呢個又係勁正!雖然唔係好食得出雞粒,但佢嘅麻辣辣得好過癮,我仲打包返屋企添😝