2018-01-08
今晚晏左放工,又要飯盒兵團出動了,因為返工唔夠勤力既關係,唔夠錢食芒果肉餅飯,只能買個廚師推介:“黑椒牛肉煎肉餅飯”充飢吧,最最最估佢唔到既係,肉餅下面墊底既菜,竟然有半碟油菜咁多,店家充分照顧到多肉多菜呢方面既要求,肉餅就不用再多評啦,夠大餅,又夠好食,呢間專係賣肉餅的,我已經不只一次來嚐,唔好食又點會經常返來食呢?唯一要批評最唔好既地方係,就算店面人客唔算多,但由於係即叫即煎既關係,佢真係收到 order 先開始處理,所以等食係需要有耐心去等佢出餐的,對於唔知算唔算係違泊(附近村公廁外停)既司機就會比較性急了,因為如果係餐廳入面就望唔到抄牌的。(取餐時問過服務員,佢話下次其實係可以先預先打電話落左單先的)咁就唔使等咁耐了。$42 @ 屏山老地方
$42 @ 屏山老地方
黑椒牛肉煎肉餅飯