2022-02-03
又係一間長青餐廳,開左咁耐,仍然靠住價位較低嘅炸雞韓食定位,引得一班平日上班族水蛇春排隊等佢開門🚪咁耐冇黎,Jenny 就二訪睇吓有冇咩驚喜先😚𝙁𝙤𝙤𝙙🦐大醬海鮮粉絲鍋 $78驚——左少少係實體szie比張圖細左啲🤏麻雀雖小,但基本海鮮八爪魚、蝦都齊嘅😌大醬湯帶點酸辣,就黎入冬用黎暖下胃都好正🍯蜂蜜提子脆米炸雞 半份 $98呢個size又可以岩岩好兩個人食🤤有手套加持下可以盡情用手食💁🏻♀️提子乾加埋脆米,增加左炸雞口感,味道上算係偏香甜的一款𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨🍑藍莓白桃梳打 +$28冇錯就係classic有枝酒倒插個杯😛貪佢大大杯又吸睛🤗飲落都幾soothing,酒精味唔太重🍪曲奇沙冰 $48唔信係咪聽到Jenny話野食細份,呢杯真係嘩一聲多到滿瀉😂係山泥傾瀉要一路飲要一路抹嘅程度😅Jenny覺得視覺效果冇用家感受咁重要🥶餐廳可能要考慮入手實用性高啲嘅杯裝🤭味道就正常發揮嘅不過就冇乜打卡位啦🤗經過開想試吓高性價比韓國菜,呢間都值得推介嘅
𝙁𝙤𝙤𝙙
🦐大醬海鮮粉絲鍋 $78