2022-06-30
公主近期愛上Melody,趁放假一於去 富山麵家 打下咭。入到去,都可以揾到Melody 既蹤影。黃金蟹膏牛奶沾麵 好適合夏天食,湯與麵條分開上,湯底係濃郁得黎帶點忌廉香的牛乳湯,店家仲加入了一點牛油🧈,更香。不要忘了麵上的蟹膏,可以就甘食又得,撈勻一起食又得。冠軍黑醬油拉麵🍜 黑醬油湯底好正,唔會太鹹,但又好香濃,有用多種食材熬製,如鮮魚,雞骨,豬骨等。絕對值得試👍🏻沾麵同拉麵的拉麵底真係不得了,係東京拉麵秀五連冠🏆‼️煙韌彈牙,煮的時間剛好,不會過硬過淋。二碗麵都有兩塊叉燒同半粒溏心蛋,薄薄的叉燒帶有少少肥,好軟冧😋淨係食拉麵好似有啲dry,所以我哋揀咗兩個小食。 肉汁滿滿餃子🥟同 煙燻三文魚沙律🥗。餃子好juicy,皮薄餡靚。個碟係melody樣,好可愛呀~一人叫左杯飲品,打咭岩晒既士多啤梨🍓外型靚靚嘅 涷鮮泡蜂蜜綠茶,仲有 波子汽水。餐廳近期仲有優惠🆓:2人同行➡️每人送一客沖繩入口豬軟骨或士多啤梨/抺茶布甸
餐廳近期仲有優惠🆓:
2人同行➡️每人送一客沖繩入口豬軟骨或士多啤梨/抺茶布甸