呢間「富山拉麵」以前係一間melody主題拉麵店,所以店內依然有啲melody嘅物品存在~唔講唔知,原來佢地已經攞左5年嘅東京拉麵show冠軍,超勁🥇冠軍黑醬油拉麵$95/大滿足🍜係餐牌咁大隻寫住「冠軍」兩個字,嗌左就相等於「到此一遊」嘅感覺。個湯底好濃味,但又唔算太鹹。叉燒好稔,入口即溶🥳北海道牛奶拉麵$90/標準🥛牛奶湯底好特別,食落好似carbonara煮成湯咁,好西式好fushion嘅料理方法🫢富山雞翼$48/5隻🍗作為雞翼控,一般來講見到餐牌有雞翼就會即嗌😂肉質唔鞋口,味道夠濃~肉汁滿滿餃子$42/5隻🥟食拉麵梗要嗌個小食嘅😂餃子點汁後會令你更開胃架~凍鮮泡蜂蜜綠茶$15🍯個杯吸晴👀到好難唔嗌杯試下😂剩係嗌來打卡都已經夠曬sweet🍓日本蜜瓜碳酸飲料$18🍈夏天飲佢真係爽🥳味道好似有氣嘅蜜瓜味雪糕咁🍦*而家2人同行或以上,仲每人送一客沖繩入口嘅豬軟骨,又或者布丁🍮(有士多啤梨/抹茶味)

冠軍黑醬油拉麵$95/大滿足🍜

北海道牛奶拉麵$90/標準🥛

富山雞翼$48/5隻🍗

肉汁滿滿餃子$42/5隻🥟
食拉麵梗要嗌個小食嘅😂餃子點汁後會令你更開胃架~

凍鮮泡蜂蜜綠茶$15🍯

日本蜜瓜碳酸飲料$18🍈