2022-10-02
💖之前錯過左銅鑼灣呢間主題拉麵店嘅melody menu🥹,好彩今次無錯過埋而家嘅玉桂狗主題!裝修同menu都換上滿滿嘅玉桂狗🥰,即刻黎打卡📸️!1⃣️特製黑醬油拉麵🍜 $98💖呢碗有軟淋入味嘅豬軟骨🐷、日式叉燒🇯🇵同玉桂狗造型嘅魚片🐟、溏心蛋🥚、荀、雲朵造型☁️嘅白蘿蔔同京蔥。拉麵軟硬度適中,另外我覺得佢地嘅湯底唔錯,黑醬油味道濃得黎又唔會泛油,食落鹹香但咁膩。2⃣️玉子章魚燒🐙 $48💖5粒足料章魚燒,麵糊唔會太厚身,同內餡嘅比例恰到好處🤏,配上白蘿蔔同玉桂狗造型嘅香甜玉子燒。3⃣️小丸子白桃雪芭🍧 $48💖煙靭嘅小丸子🍡墊底,有差唔多十幾粒。配上白桃爆珠🫧、白桃雪芭同埋帶椰奶香味🥥嘅玉桂狗造型布甸🍮,清香又唔會太甜,係IGable又好味嘅甜品~面頭仲有靚靚嘅糖珠🍬裝飾。💖佢地仲有賣玉桂狗限定商品,可以將餐廳同款餐具🍴帶返屋企🏠!職員👩💼做嘢都快手主動,態度唔錯。
1⃣️特製黑醬油拉麵🍜 $98
2⃣️玉子章魚燒🐙 $48