2022-12-16
前個排碌IG見到玉桂狗同拉麵店合作🥹係我細細個最中意既玉桂狗🫶🏻 舖頭真係由外到內都係玉桂狗啊!!!少女心頓時返晒嚟😍【Cinnamoroll特製牛奶拉麵】$98一上菜已經聞到好濃烈嘅牛奶香味!本身好怕牛奶湯會好膩 但食落又唔會!😆 拉麵夠彈牙!湯底仲要好濃郁 可以中和返拉麵油膩!【Cinnamoroll特製沾麵】$108有3款湯底可以揀 我就揀左魚介醬油湯!不過覺得湯底太水 以沾麵嚟講 湯唔係太掛到個麵 呢個有啲可惜🥲 豬軟骨 叉燒 都好好食!本身已經夠晒入味!最吸睛莫過於係玉桂狗蛋同耳仔形既魚片😆 真係勁得意~【玉子章魚燒】$48見到玉桂狗樣嘅玉子燒即刻叫嚟食!一口就可以食晒章魚燒 入面好足料 加埋滿滿蛋黃醬同燒汁 正😆【熟芥末章魚】$38朋友好中意食芥末章魚!芥末章魚真係勁開胃 食拉麵食到好飽嗰陣 再食返佢 有少少辣嚟刺激下😛【特製橙味梳打】$38【特製波子汽水】$38呢兩杯飲品真係好靚🫶🏻 睇得又飲得!面頭仲要有好多cream 加埋其他裝飾 成件事好fancy😍 本身覺得橙味好伏 飲落就覺得似係芬達咁樣 好爽!
【Cinnamoroll特製牛奶拉麵】$98
【Cinnamoroll特製沾麵】$108