2020-11-28 314 浏览
價格偏貴,食物質素一般,服務態度一般點了一個夫妻煱(麻辣)+兄弟煱(酸菜白肉),夫妻煱有好多鴨血同豆腐,但麻辣唔夠辣又唔夠香,而酸菜白肉煱唔夠酸,2款湯底味道非常一般另外點咗美國肥牛,菜盤,雲吞,黑毛豬,老油條....... 肥牛有點過肥,雲吞一般(蝦偏細但味道尚可)另外,入座就會自動每人加20蚊醬油費,這個感覺有點兒不爽,因爲一般火煱都會包醬油(鼓油果啲)總括而言,唔會再光顧
價格偏貴,食物質素一般,服務態度一般
另外點咗美國肥牛,菜盤,雲吞,黑毛豬,老油條.......
肥牛有點過肥,雲吞一般(蝦偏細但味道尚可)

總括而言,唔會再光顧

2020-11-20
2020-11-27 357 浏览
由於我係火煱燃真係無煱不歡所以lunch都走去食個一人一煱由於係下午兩點幾店內吾算多人叫咗個美國肥牛一人一鍋湯底叫咗夫婦麻辣鍋個湯廿四小時炮製不過可能一人一鍋係細煲吾會太有麻辣味但都飲唒湯底肥牛大約有6塊都算大塊而配菜係娃娃菜一塊蓮藕同金菇等佢陪左一個滷肉飯細細碗一個女仔都食得晒個肉汁好香甜撈飯幾好食米應該係珍珠米所以都唔錯飲可以免費點竹蔗茅根水或洛神酸梅汁一人一鍋有凍飲仲有一碗滷肉飯來講其實性價比幾高再加埋一$72買單
由於我係火煱燃

其實性價比幾高
再加埋一
$72買單
2020-11-16 269 浏览
自己一個點了一人的午餐。由於時間不早, 為下午茶的時間, 故店內的人流很少。我點了美國肥牛一人火煱, 包一個煱物, 一小碟肥牛、一碗滷肉飯。肥牛、滷肉飯、配菜味道一般, 未有太大的驚喜。然而, 火煱湯底十分難忘, 麻辣中帶有芳香的藥材味。最後, 可以加配一杯珍珠奶茶, 食肆的珍珠奶茶來說, 算是不錯。
今天和太太第一次來這家餐廳試吃。我和太太一向都喜歡打邊爐,看到這家店評分好像不錯,就來試一下。老實說,非常失望!!!先說服務態度,前台跟一開始帶位置的服務員態度是ok的。坐下來後:1. 椅子上有幾滴油和湯(我們自己用濕紙巾清潔了);2. 不會有水提供給你;3. 太太問服務員盛醬料的小碟子在哪可以拿到。服務員用很不耐煩和不禮貌的語氣跟她說 ‘嗰邊咪有碗’。指的就是醬料區下面的櫃子裡... 大哥平常你不說明白,客人也不會隨便開店裡的櫃子吧... 然後,基本上服務員放食物都是用半放半拋的方法上菜的,我和太太都感到很無奈。食物質素方面,我們叫了兩種鍋底:花膠雞湯和麻辣湯。花膠雞湯,說實話,味道是不錯的,也有合理數量的花膠,雞肉也不錯。最致命的是招牌的麻辣湯:非常非常鹹!絕對不可以用麻辣湯底來燙任何會吸汁的食材!由於吃幾口已經口渴難耐,所以叫了一杯凍茶喝... 非常苦!我本身對餐廳飲品的要求不高(畢竟期望太高就是跟自己過不去),但這個怎樣說也是台式餐廳,為什麼台式的茶也可以做得那麼差... 我喝了鐵觀音和烏龍茶兩種,都是同一個問題 - 只有苦味。打邊爐的食材方面,牛肉是可以的,新鮮。丸類的也可以

打邊爐的食材方面,牛肉是可以的,新鮮。丸類的也可以。海鮮拼盤份量可以,但生蠔完全沒有解凍,過了十分鐘4塊生蠔還是牢牢的黏在一起和跟石頭一樣堅硬。不過實話實説,蝦很新鮮,煮完後也是挺爽口。

最後埋單(7折後)略低於$1200,我們叫的食物不多所以算是挺貴的了。總體來說就是價格貴但服務和食物質素都完全不配這個價錢。我們以後都不會再去,也不推薦其他朋友去
2020-11-08
2020-11-05 238 浏览
想食鴨血,就上網搵下睇下有咩火鍋店會有,搵到呢間可以即日book位,就黎試下,點知就唔係我地想食既麻辣鴨血湯底🤮一去到就叫我地上網點餐,我地揀左個鴛鴦鍋,佢講到個夫妻鍋係可以飲得既,仲諗住係咪有咁好飲,點知出左事🤮夫妻鍋/暖男鍋-我地先飲暖男鍋,個湯底無人蔘味,但味道都可以好飲既入面既雞肉都滑好食既但去到最期待既夫妻鍋,一飲落去一陣藥材味,完全冇麻辣味,個湯底完全難飲,鴨血唔血滑,豆腐超硬,一啲都唔好食,成個湯底都好難食又唔正宗🤮個羊肉超超超超蘇🤮🤮我地係唔想食架,諗住放麻辣個邊會遮下蘇味,麻辣又唔辣得藥材味,搞到啲野食都難食埋🤮唔會再幫襯🤮🤮🤮同埋食左咁少野埋單都要7百幾,完全唔值,想叫好多特飲都無既,最後係叫可樂同王老吉🙄
入面既雞肉都滑好食既

土豆

墨魚丸

羊肉

2020-11-01
2020-11-02 392 浏览
天氣開始涼,與同事一齊食午餐火鍋,在lunch 嘅一個鐘差下電!火鍋:西班牙黑毛豬及美國肥牛黑毛豬油脂分布均勻,厚薄適中,食落肉香嫩滑有驚喜,入口即溶!肥牛賣相唔吸引,因為較多肥肉,油脂分布不太平均,但都抵食,只係$65!我哋二個鍋都叫咗香濃雞湯,只飲個湯都好好味,雞味濃郁,沒有加味精,因為冇口渴嘅感覺,同我哋完全沒有點任何醬汁!我哋追加咗穀飼牛雖然只得三片,肉較瘦,但牛味濃郁另外追加了鴨血,好嫩滑,厚切好吸湯,令人懷念的台灣火鍋必食之選!每個火鍋跟一碗滷肉飯,一定夠飽!花膠雞湯乾伴麵:好滋保,有多件花膠同雞,我喜歡一啖伴麵一啖濃雞湯

火鍋:西班牙黑毛豬及美國肥牛

我哋追加咗穀飼牛雖然只得三片,肉較瘦,但牛味濃郁

每個火鍋跟一碗滷肉飯,一定夠飽!

美容花膠雞湯撈麵
美國肥牛一人火鍋
2020-10-29
美容花膠雞湯撈麵
美國肥牛一人火鍋
  • 培火鐵觀音珍珠奶茶
  • 麻辣嫩鴨血
2020-10-30 4524 浏览
之前嚟旺角食lunch嘅時候食過呢間餐廳~今日放咗學嚟到旺角呢邊,見到呢間餐廳有火鍋食,就想來試吓佢嘅火鍋😍我同friend兩個人選擇左精選肉類二人套餐🤣精選肉類二人套餐$488我哋叫咗兩個單人鍋~有唔同嘅湯底選擇👍🏻夫妻湯係二十四小時熬製牛骨湯~感覺有少少辣🙈不過接受到😂入邊有唔同嘅材料~有辣椒乾,白豆蔻,鴨血等等~好豐富🥰火鍋材料淥入去好香😋暖男鍋個名好特別🤣其實係人參藥膳鍋🥰超級補嘅湯底👍🏻有黨參,紅棗,枸杞,淮山,花膠同埋雞😍好適合進補☺️個湯底幾甜,幾好飲☺️啲雞幾好味😋食落感覺幾新鮮💕美國頂級肥牛一片薄片嘅肥牛😍食落感覺肉質嫩滑,啖啖肉🤣而且係半肥瘦嘅牛肉☺️幾正😋加拿大牛舌牛舌食落幾香同埋幾有咬口😋幾鍾意佢嘅質地👍🏻西班牙黑毛豬好新鮮嘅黑毛豬肉😍一咬落去肉汁出晒嚟😋幾正👍🏻美國穀飼牛肉好大片嘅牛肉😍同樣地咁新鮮👍🏻好爽口~而且幾juicy😋牛筋丸,豚肉黑松露丸好大粒嘅牛丸🥰好彈牙😂咬落啖啖肉😆黑松露都幾正👍🏻食到佢嘅黑松露香味😋菜肉餃,鮮蝦菜肉雲吞餃子同雲吞皮薄餡多🥰而且有蝦肉,幾新鮮☺️幾好味😋雜錦野菜有好多唔同種類嘅菜😍生菜,油麥菜,冬菇,粟米,紅蘿蔔等等~好健康👍🏻好豐富🥰

精選肉類二人套餐$488

加拿大牛舌
牛舌食落幾香同埋幾有咬口😋幾鍾意佢嘅質地👍🏻

好新鮮嘅黑毛豬肉😍一咬落去肉汁出晒嚟😋幾正👍🏻

好大片嘅牛肉😍同樣地咁新鮮👍🏻好爽口~而且幾juicy😋

牛筋丸,豚肉黑松露丸

菜肉餃,鮮蝦菜肉雲吞
餃子同雲吞皮薄餡多🥰而且有蝦肉,幾新鮮☺️幾好味😋

雜錦野菜

紅薯粉
幾鍾意食紅薯粉😍好滑好爽口💕透明形狀,長長哋~幾好食😋

炸魚皮,黃金卷
炸魚皮幾香脆😋黃金卷擺落湯底淥一淥再攞上嚟食,又脆又柔軟☺️幾正👍🏻

餐廳會播台灣歌手嘅流行曲或者普通話歌🥰氛圍幾正👍🏻
2020-10-29
3K
2020-10-27 204 浏览
旺角食飯地方多選擇多,友人今日忽然想食麻辣火鍋之類,即刻上綱查一下,決定去了雅蘭中心地庫呢間台式麻辣火鍋店,午餐是一人一鍋,非常衞生,配合現時疫情情況。各人叫了一款,美國肥牛和西班牙黑毛豬。湯底是香濃雞湯和友人喜歡的夫妻麻辣湯,雞湯相比之下比較清淡。麻辣湯有刺激性,非常惹味。配料是嬅嬅菜,金菇菜,萵筍片,南瓜片,蓮藕片,冬菇。另加了羊肉片和麻辣鴨血,味道不錯。套餐還包括肉燥飯,肉燥香濃惹味,配飯一流。焙茶鐵觀音珍珠奶茶有奶香之餘沒有蓋過焙茶鐵觀音的茶香。芒果青桔梳打酸酸咪咪,清爽的味道。

各人叫了一款,美國肥牛和西班牙黑毛豬。

配料是嬅嬅菜,金菇菜,萵筍片,南瓜片,蓮藕片,冬菇。

另加了羊肉片和麻辣鴨血,味道不錯。

套餐還包括肉燥飯,肉燥香濃惹味,配飯一流。

焙茶鐵觀音珍珠奶茶
有奶香之餘沒有蓋過焙茶鐵觀音的茶香。
芒果青桔梳打
酸酸咪咪,清爽的味道。
2020-10-27
本身想去朗豪坊食lunch,點知經過呢間餐廳,比佢個門面吸引左,就入左去幫襯。裏面顧客唔多,空間感十足。夫妻沸片,聽個名應該係食火鍋,午市有一人一鍋,份量都好足夠又唔使食得過量。點餐用QR code,方便又快捷。美容養顏花膠濃湯$88- 我地叫左乾拌麵走辣,飲洛神酸梅冰。乾拌麵調味啱啱好,醬油味道濃郁。花膠雞湯滋潤養顏,食啖啖花膠可以補充骨膠原,係女士嘅恩物。正!不過雞肉就比較乾身,雞湯多咗啲油,不過撇咗佢就可以飲晒佢啦。拍青瓜雲耳$18- 麻辣真係唔講得少,鍾意食麻辣嘅朋友一定要試吓呢個小菜。嗰種麻勁好厲害,食完個嘴仲係麻痹。西班牙黑毛豬一人火鍋$72- 因為我平時好少食麻辣火鍋湯底,怕辣頂唔順,所以揀咗香濃雞湯,同埋飲洛神酸梅冰。酸梅冰落咗好多糖水,個人覺得太甜,就算啲冰融晒都太甜。講返呢個午市套餐,份量非常豐富,有台式滷肉飯,同埋一個火鍋。滷肉飯油香,香菇可以解膩。火鍋入邊材料非常豐富,最滿足嘅係入邊有好多菜可以食,有均衡嘅營養,值得一讚。西班牙黑毛豬爽口彈牙,推介!羊肉卷$18- 羊肉卷同黑毛豬相比味道更加突出,喜歡食羊肉嘅朋友一定要叫羊肉卷!
美容養顏花膠濃湯$88

拍青瓜雲耳$18
西班牙黑毛豬一人火鍋$72

羊肉卷$18
拍青瓜雲耳
2020-09-04
2020-10-23 296 浏览
早前經過旺角,與朋友同樣想食辣,所以找了這間台式火鍋店😚😚但我們不是食火鍋,而是食拌麵和小食😋——————————網上不少人推介食夫妻乾拌麵套餐,我們就決定叫一個試試😋🔹 美容養顏花膠雞濃湯 $88這個花膠雞湯很真材實料,清楚看到湯裏有很多花膠和雞件,還有些娃娃菜😋不過湯上有一層厚厚的雞油,真的嚇到了😖而朋友不太食太油膩的食物,所以我們把上面的油隔走,就可以無負擔食🤣整體這個濃湯很鮮味,雞件肉質很嫩滑,不錯!🔸 夫妻乾拌麵平時很喜歡食拌麵,這個未食就知很濃味😱麵質是我喜歡的質感,不硬不軟😋每條麵都很有蔥油和麻油香,還有點辣辣的,惹味非常🥰旁邊還有半顆糖心蛋,一點不馬虎,蛋白食得出有用醬油煮過,甜甜鹹鹹的😋🔹 夫妻自選同心麵湯底選擇了夫妻麻辣湯,配自家手作麵、安格斯一口牛、美國牛肉卷、西班牙黑毛豬及牛筋丸。一上菜,份量很多🤣無論配料還是麵,都不像一個人的份量,而味道很麻很辣,會食到不斷標汗。但每樣配料質素很高,當中牛筋丸很有肉味,一咬裏面肉汁爆出來,很想再食幾粒😍麵質同樣做得不錯,軟硬適中,吸收了麻辣湯汁,越食越辣😂🔸 滷牛肚 $54起初覺得這個滷牛肚,有點少貴。但食過一塊就覺得很值得,
——————————
網上不少人推介食夫妻乾拌麵套餐,我們就決定叫一個試試😋

🔹 美容養顏花膠雞濃湯 $88
夫妻乾拌麵套餐

🔸 夫妻乾拌麵
夫妻乾拌麵

🔹 夫妻自選同心麵
夫妻自選同心麵

🔸 滷牛肚 $54
滷牛肚
起初覺得這個滷牛肚,有點少貴。但食過一塊就覺得很值得,因為真的滷得很入味,每塊也很軟腍,令人想再食😂😂

🔹 黃金魚皮 $39
黃金魚皮
這個黃金魚皮即是鹹蛋黃魚皮,同樣份量很多。一上菜清楚看見每塊魚皮都佈滿鹹蛋黃碎,果然食幾塊已有飽肚的感覺,但這個價錢和份量真的很值,下次和幾個朋友一齊來應該會食得完~

美容養顏花膠雞濃湯
美國牛肉卷
夫妻乾拌麵
夫妻自選同心麵
滷牛肚
美容養顏花膠雞濃湯
2020-10-19 152 浏览
同朋友經開旺角,想食過lunch又坐得舒服傾到計嘅地方,見佢有一人火鍋lunch/下午茶,一於同朋友入去試下☺️☺️.午餐時間,可以叫火鍋或者午市麵食套餐。我和朋友都選擇了火鍋,原來仲追加左配料添!.我和朋友都order西班牙黑毛豬一人火鍋,夫妻麻辣湯及清湯底。每個鍋都有蔬菜,及金菇,好足料。西班牙豚肉,睇相都見到肥瘦分布均勻,厚薄適中,用料不俗。個人喜歡湯底辣辣地,所以我選擇咗麻辣湯底,索埋湯底好惹味😋😋..追加左羊肉同麻辣鴨血😋..其實每個火鍋套餐都會跟埋一碗滷肉飯,感覺好抵食!跟餐仲有飲品送,仲好大杯添,正👍

追加左羊肉同麻辣鴨血😋

2020-10-18 2963 浏览
對香港人嚟講大概打邊爐無分季節,每次朋友聚會都離不開打邊爐,而且火鍋店開到成行成市,基本上每次都唔重複,今次朋友就帶我嚟位於雅蘭中心地庫嘅呢間台式火鍋店。有選擇恐懼症嘅兩個人二話不說就揀咗二人套餐,內容豐富之餘仲可以揀獨立鍋,喺呢個時勢實在係非常重要。湯底雖然只有四款,但款款都係店家精選,用心熬製,朋友揀嘅夫妻鍋由牛骨湯頭加入多種香料熬成,味道香濃鮮辣之餘仲有我至愛嘅鴨血同豆腐。鴨血吸收哂麻辣湯嘅精華,又香又嫩滑,非常滋味。我嘅美人鍋亦唔輸蝕,用上葵花雞加上花膠煮成,雞湯飲落非常香濃,帶有黏黏嘅膠質口感,而且花膠亦唔少,非常大方。肉類拼盤有美國頂級肥牛、美國穀飼牛肉、加拿大牛舌同西班牙黑毛豬,質素唔錯,特別係牛舌,味道香濃而且非常爽口。牛筋丸、鮮蝦菜肉雲吞、豚肉黑松露丸同菜肉餃質素都非常高,特別係牛筋丸,牛味重之餘入口彈牙多汁。打邊爐當然唔少得炸魚皮同黃金卷,放入湯底浸幾秒就食得,吸收哂湯底嘅精華,同時亦保留香脆嘅口感。野菜拼盤有粟米、南瓜、蓮藕、紅蘿蔔、薯仔、萵筍、金菇、響鈴、鴻喜菇、生菜、娃娃菜同皇帝菜,樣樣新鮮,非常豐富。雖然食完上面嘅食材已經好飽,但面對我至愛嘅紅薯粉實在係無法

鴨血吸收哂麻辣湯嘅精華,又香又嫩滑,非常滋味。

雖然食完上面嘅食材已經好飽,但面對我至愛嘅紅薯粉實在係無法抗拒,軟滑爽口,配上香濃嘅湯底超襯。
呢間台式火鍋果然係名不虛傳,價錢合理,無論湯底定食材質素都好高,份量亦好足,絕對可以食到捧住肚皮走!
2020-10-18 173 浏览
見午餐幾抵,又勁耐無打邊爐,就入去試下入面係用手機落單,點了個麻辣鍋配黑豚肉 ($72)另外追加個麻辣鴨血做小食。($12)不過佢地上菜好搞笑,得閒來個飲品,得閒又來碟黑豚肉,突然又來個飯,突然個鍋最後先到,我諗住會係成個餐咁上但個鍋未到。可能唔夠人。麻辣鴨血-普通豬紅咁,辣辣地。唔係入口即化個種麻辣鍋-無得選辣度,都辣既,但唔太覺得麻,又唔夠香但賣相靚既,用銅鍋上枱。埋單$92夜晚唔知會唔會好食啲
見午餐幾抵,又勁耐無打邊爐,就入去試下
入面係用手機落單,點了個麻辣鍋配黑豚肉 ($72)
另外追加個麻辣鴨血做小食。($12)
麻辣鴨血-普通豬紅咁,辣辣地。唔係入口即化個種
麻辣鍋-無得選辣度,都辣既,但唔太覺得麻,又唔夠香
但賣相靚既,用銅鍋上枱。
埋單$92
夜晚唔知會唔會好食啲
2020-10-17 178 浏览
訂左位9:00pm同幾個朋友去試吓 大家都係第一次去食9:00pm去到等左15分鐘先有枱 都可以接受但落到去 每個侍應都好忙禁行泥行去 完全冇人帶位 企左一陣先有人理會我地 同我地帶位坐底左之後個侍應又好忙禁走左 冇同我地簡單介紹過任何野 自己見到張枱有張QR code紙俾我地自己落單 之後掃個code啦 顯示左上一枱客嘅單 以為自己問題 朋友又試一次都係禁嘅情況 之後好難禁叫到個侍應同佢講我地落唔到單 之後佢都係叫我地掃個QR code 最後要係佢面前再掃多一次俾佢睇 佢先幫我地換另一張QR code紙好啦掃到入去點野食 點知有唔少野都係顯示售罄 飲品更加係一半以上售罄 可能真係我地晏啦 食物就係單上見到嘅食物 屬正常 唔會特別有驚喜但最驚喜嘅係 喺唔夠一半嘅飲品選擇中 我地點左一樽竹蔗茅根 而呢樽竹蔗茅根係完全冇味 同清水係冇咩分別應該係溝水溝得太多 最後見到同場都有其他客人反映呢個問題 最後經理話自己試左係好淡味 幫大家waive左樽野飲收費 但已經唔敢再叫其他野飲 全餐飯水都冇滴飲過食到最後埋單 見到收據寫住人頭醬料費$20 之後我地同侍應講 我地冇用過醬料 侍應只係遠指住出面
訂左位9:00pm同幾個朋友去試吓 大家都係第一次去食
9:00pm去到等左15分鐘先有枱 都可以接受

食到最後埋單 見到收據寫住人頭醬料費$20 之後我地同侍應講 我地冇用過醬料 侍應只係遠指住出面講一句 醬料係出面自己拎 其實俾醬料費唔係問題 但入座嘅時候 侍應係咪都應該講一聲醬料係出面可以自取呢 係完全冇講過一聲同冇任何指示話醬料係可以自己拎嘅情況下 就每人收$20 就有少少唔合理 而且唔單止我地一枱 其他枱嘅客人亦都有一樣嘅問題反映 我諗食過嘅人可能會清楚可以係出而拎 不過我就唔會再食第二次
2020-10-16
2020-10-16 2457 浏览
今日黎到呢間地點超方便, 旺角地鐵一出行幾步就到既台式火鍋餐廳~餐廳名好特別, 叫夫妻沸片唔止餐廳名特別, 內裏既裝修都特別富有台灣味~~久久冇去台灣特別掛住台風餐廳內裏寬敞, 坐得幾舒服~而且通風好好, 食完火鍋衫褲都冇乜味自助手機落單~可點套餐或散叫...我地見套餐都幾o岩食, 又唔洗諗食咩, 咁就叫啦~七半前離座有7折~七半後就9折~精選肉類2人套餐 $488湯底有4款選擇~ 除左美人鍋要加$$之外其他免費~暖男鍋 (人蔘藥膳鍋)都幾足料呀~湯底有好多條人蔘, 好補喔~仲有雞件, 紅棗杞子等材料.....人蔘精選肉類(美國頂級肥牛, 美國穀飼牛肉, 加拿大牛舌, 西班牙黑毛豬)牛肉薄薄的, 全部都好甘香軟腍黑毛豬又夠軟身牛筋丸, 豚肉黑松露丸, 菜肉餃, 鮮蝦菜肉餃牛筋超彈牙~ 平時唔好牛丸既我都覺得好好味!!豚肉黑松露丸一咬就爆汁, 超爽~~鮮蝦菜肉餃有大大蝦, 蝦肉新鮮爽口黃金卷卜卜脆~~ 恰幾秒即正最正!!炸魚皮亦非常鬆脆~錦繡野菜盤每款蔬菜份量少少, 咁就可以食多D款又唔會驚食唔晒啦紅薯粉紅薯粉精盈精盈剔透, 口感Q彈
餐廳名好特別, 叫夫妻沸片

唔止餐廳名特別, 內裏既裝修都特別富有台灣味~~
久久冇去台灣特別掛住台風

餐廳內裏寬敞, 坐得幾舒服~
而且通風好好, 食完火鍋衫褲都冇乜味

自助手機落單~
可點套餐或散叫...
我地見套餐都幾o岩食, 又唔洗諗食咩, 咁就叫啦~
七半前離座有7折~
七半後就9折~

精選肉類2人套餐 $488
湯底有4款選擇~ 除左美人鍋要加$$之外其他免費~

暖男鍋 (人蔘藥膳鍋)
都幾足料呀~
湯底有好多條人蔘, 好補喔~
仲有雞件, 紅棗杞子等材料.....
人蔘

精選肉類
牛肉薄薄的, 全部都好甘香軟腍

黑毛豬又夠軟身

牛筋丸, 豚肉黑松露丸, 菜肉餃, 鮮蝦菜肉餃
牛筋超彈牙~ 平時唔好牛丸既我都覺得好好味!!
豚肉黑松露丸一咬就爆汁, 超爽~~
鮮蝦菜肉餃有大大蝦, 蝦肉新鮮爽口

黃金卷卜卜脆~~ 恰幾秒即正最正!!
炸魚皮亦非常鬆脆~
錦繡野菜盤
每款蔬菜份量少少, 咁就可以食多D款又唔會驚食唔晒啦

紅薯粉
紅薯粉精盈精盈剔透, 口感Q彈

• 精選肉類
  • 鮮蝦菜肉餃