2019-09-18
依家出去揾食,真係要揾樓上鋪先得,點解?因為有質素,有特色,價錢又經濟,今日俾我揾到間位於旺角百寶利商業中心五樓既火鍋店,點解話有特色,因為佢d牛肉係特別既部位,唔係平時食開既肥牛,依d特別位,你平時真係要返深圳先食到,今次竟然係香港就食到,而且仲要每塊牛肉都有個牌仔講係咩部位,如果唔係真係食完都唔知食左邊個位,講番環境先,好乾淨好舒服餐單選擇好多,擦左個牛拼盤再加$68,有任食火鍋配料我地叫左個雙拼湯底,一個係綠麻辣&牛骨湯底,第一次聽綠麻辣湯底,依個湯底唔會好似紅麻辣湯底咁多油,而且以麻為主,非常值得試,去到最後恰麵,菜,做湯底一流我地2個人食叫左個牯牛拼盤+海鮮拼盤,d牛肉好好食,每個部位都有獨特既口感同味道,海鮮都好新鮮+$68任食配料都唔求奇,有好多選擇,仲有好多手工餃,細細粒,剛好一口一件,皮薄餡靓飲品種類都唔少,仲要好多都係韓國飲品,最特別係律膀茶&薑母茶,平時出面真係好少見最後得既總結係服務一流,野食好背水準,+$68任食配料一d都唔馬虎,下次要約多d朋友黎試先得
餐單選擇好多,擦左個牛拼盤再加$68,有任食火鍋配料