2022-07-06
食過咁多間放題,依間真係入左我心目中頭3位😳性價比高,一定唔會失望‼️餐廳位於旺角朗豪坊對面,佢係用QR code 落單,上菜速度極快💨,落單3分鐘就黎齊哂😂亦冇漏單❗️款式勁多又好食😋,環境又夠大多卡位,坐得舒服,就算行岀去自助區,多人都唔會逼。店員服務態度都nice,而且得一隻空碟見到都會即刻收碟🍽,夠主動唔會成張枱都係野👍🏻。-星期一至四:💵5:30-7:30 $238/位最貴既(假期+自選時段)都係$288✨另收加一-💕 自助區前菜、炸物、熟食、海鮮、凍熱飲品、甜品、自制雪糕🍦.前菜都已經有成十款,個樣仲幾靚,(試過好多間放到個樣霉霉地🙁)中華沙律質素仲好過單買個啲🫢.炸物:薯角、小丸子、葡撻,估唔到自助區既炸物都可以咁好食😂雖然唔會話熱辣辣,但薯角都炸到外脆內軟,葡撻皮酥脆有蛋香🥰.自制雪糕🍦:冇見過放題有依種自己枝既雪糕機😂,只有雲呢拿味,但配料都有4款,仲有焦糖爆谷😍正。-💕 刺身新鮮冇雪味,特別係吞拿魚,微微彈牙有魚味😍-💕 炸物吉列炸蠔:即叫即炸,外皮勁酥脆,內面熱到辣咀岀哂煙😍蠔又大粒。-💕 熟食吉品鮑汁扣花膠:已經唔係間間都見到依個了🥺花膠大塊又入味,有黏住口既感覺☺️
星期一至四:
💵5:30-7:30 $238/位
最貴既(假期+自選時段)都係$288
✨另收加一
💕 自助區
前菜、炸物、熟食、海鮮、凍熱飲品、甜品、自制雪糕🍦
💕 刺身
新鮮冇雪味,特別係吞拿魚,微微彈牙有魚味😍
💕 炸物
💕 熟食
蒲燒鰻魚:肉質肥美充滿魚油香,醬汁濃郁又入味冇乜細骨🥰
殿堂宴客醉鮑魚:重酒味,鮑魚好有彈性又唔會韌😍
鐵板蒜香蜜汁牛柳粒:真係有獲氣😂直頭同岀名大排檔既薯仔牛柳粒不相伯仲🫢🫢
💕 創作料理
曼魚玉子燒:薄薄一層鰻魚,濃郁蒲燒汁+香甜玉子燒,又幾夾幾正😍❗️
龍蝦沙律多士:依個真係必叫❗️😍多士烘得勁香脆,食落卜卜聲,而龍蝦沙律酸酸甜甜勁夾多士😍
環境:9/10
服務:9/10