2022-06-25 60 浏览
🤪放假梗係要獎勵吓自己,同朋友Happy Gathering 放肆一下!試左旺角嘅「大瀛喜」,令我對以往嘅放題印象大大改觀,原來放題都可以好高質架!👍🏻全場有過百款美物,選擇超多,有大量肥美刺身、壽司、小食、香酥炸物等,仲可以任飲啤酒、清酒、梅酒…絕對能捧腹而回。最平$238就可以享受到,CP值高!🐟首輪點左刺身:三文魚,吞拿魚,劍魚腩,北寄貝,油甘魚,生蝦,刺身厚切肥美,都好新鮮,無漏單!🍣同時有驚喜要點嘅壽司:鵝肝壽司、海膽手卷、鮑魚仔手卷,手握Size唔會太大舊,一口一啖,可以再追加!🦐熟食燒物都非常出色:蒜蓉燒扇貝、燒鰻魚、蜜椒牛柳粒、龍蝦多士、醬燒開邊蝦、黃金炒大蝦,食完真係笑哈哈!💖最印象深刻嘅係:醉鮑魚、泰式鳳爪、炸榴槤波波,真係食到舔舔脷,停唔到口呀!👏🏻甜品選擇都極豐富,食到最後已經超飽,只能裝得下雪條、西瓜解解膩。整體上菜快,員工態度都好好,希望質素Keep得更好,期待下次再黎開懷大食一番啦!
🤪

👍🏻
全場有過百款美物,選擇超多,有大量肥美刺身壽司、小食、香酥炸物等,仲可以任飲啤酒、清酒、梅酒…絕對能捧腹而回。最平$238就可以享受到,CP值高!

🐟

🍣