2017-07-24 645 浏览
講起任食或放題,大家一定會諗起旺角兆萬中心,在五花八門選擇下,朋友推薦了我去一間火鍋店打邊爐——壹火鍋,她稱這裡是很好食的火鍋刺身店,「真係?」我地行完街,去食9點鐘的一場,可能是平日,等了5分鐘便可以入坐了,剛好有卡位,所以坐得非常舒適人坐後,店員馬上送上刺身用的豉油wasabi,並講解如何落單,刺身有12種,都是很大眾化的口味,當中有我最喜歡的三文魚及八瓜魚火鍋方面,湯底的選擇十分十分多,除了有鴛鴦鍋及中式鍋,連雞煲都有,十分讚!這次和朋友選擇了鮮茄加沙嗲湯底配料方面,選擇亦十分多,當中有是日海鮮,是每日不同的,而當中比較特別的是有串燒配件,可以說是比較創新的食法,其他配料像鮮肉、肉丸類、粉麵等都應有盡有火鍋醬可以自由配搭,選擇豐富。飲品方面十分多,除了一般的可樂、汽水、康師傅的飲料外,還有比較貴價的樂天芒果汁、忌廉溝鮮奶等,非常好飲。刺身到了,擺盤十分漂亮,冰十分凍,不會很快就溶,從三文魚的色澤可見是十分新鮮,食落去很有口感, 八爪魚及甜蝦亦很有鮮味,不會有「沙」,鮮味可口又彈牙朋友點了龍蝦海鮮拼盤鍋,看到都知非常好味。不久後湯底送到,鮮茄味很濃,離遠都已經聞到陣陣香味,沙爹相對

火鍋醬可以自由配搭,選擇豐富。

朋友點了龍蝦海鮮拼盤鍋,看到都知非常好味。

不久後湯底送到,鮮茄味很濃,離遠都已經聞到陣陣香味,沙爹相對比較清一些,但都非常不錯,我很喜歡。

超美味的雪花肥牛,這是我在任食店見過和看過最好味的肥牛,食下去不會很韌,有入口即溶的感覺,感覺亦很新鮮,不會有很冰凍的感覺。

其他食物的味道亦相當不錯,當中串燒是十分特別,原本很肥膩很油的,但現在經過火鍋的「洗禮」,把湯的味溶入了串燒中,讚

甜品方面,餐廳提供了數款不同味道的雀巢雪糕杯,有紅豆、芝麻、朱古力、雲呢拿,比起一些任食店要自助畢雪糕的還要好,至少不用畢到手都軟,一拿就可以食了!
總括黎講,呢間餐廳真係好抵食,二百蚊都不用,便食到很飽了,味道和環境亦不差。值得一讚是,餐廳有紙巾供應,食嘢不用那麼論盡!

2017-07-21 924 浏览
約了朋友在旺角聚餐,由於這幾天也一直下著傾盆大雨,友人便提出吃放題,讓我們可以較長時間吃東西,可以見耐些,又不會冒雨走來走去。我們來到了兆萬,看見這裡有得打邊爐和吃刺身,是一個特別的組合,便決定一試。環境不錯,燈光不會很暗,而座位上不會坐得太逼。最值得一讚的是,它有紙巾提供。在香港,放題會提供紙巾實在很小,而這裡則十分窩心大方!這裡的醬汁亦很有多款,同是也可以添加不同的配料,製造出自已喜歡的味道。而我很喜歡青類,所以下了大量 芫茜和葱,還有試蒜蓉,最後倒上胡麻醬。這就是我愛吃的味道,不知道大家的口味又是怎麼呢?湯底我們選了鴛鴦鍋:蕃茄湯底和沙嗲湯底。熟食然後我們點了很多丸類,例如有手打牛肉丸、龍蝦丸、蟹粉包丸、台灣香菇貢丸等等。而我特別想介紹的有兩種丸類:火灸芝心丸裡面的芝士量激多,一咬開,芝士會湧出來。味道亦有芝士味,不會很稀。大家吃的時候要小心喔!日本章魚燒 這真的超特別,我平是很喜歡在街邊買章魚燒吃,可是,我從來未試過打邊爐放章魚燒呢!煮熟後,咬開它,裡會真的會有一小粒章魚!感覺很有趣。 味道上不差,帶點甜。而口感亦不會很多粉。除了章魚燒,還有很特別的食物,讓我道次發現可以打邊爐

環境不錯,燈光不會很暗,而座位上不會坐得太逼。

湯底我們選了鴛鴦鍋:蕃茄湯底和沙嗲湯底。

熟食

而我特別想介紹的有兩種丸類:
火灸芝心丸

日本章魚燒

除了章魚燒,還有很特別的食物,讓我道次發現可以打邊爐,就是串燒了。它們來的時候都未完全熟,因為想讓客人一試邊爐串燒。

燒牛肉串,肉不會太鞋。而味道吸引了打邊爐湯底的沙嗲味,很夾。
燒雞肉串是我十分推薦大家試的,因為除了很肉身很滑外,它還有串燒本身的燒汁。煮熟後,燒汁的味仍然能嚐到,再加上湯底的味,口味變得層次化,讚!

烤燻鴨胸肉、蟹爪肉棒、美式芝士腸味道都很好,鴨胸夠厚身,令咬感十足。而蟹棒的味道不會很膠很假,而是能夠吃到蟹柳的甜味。芝士腸與芝士丸一樣,裡面的芝士很多,令芝士味很重很出。

另外,我們還點了雪花肥牛肉和豬頸肉。

肥牛的肉質不錯,脂肪不會很多,但又不會很乾很鞋。 配上藩茄湯底,更是惹味,能把牛肉的鮮味帶出。
而豬頸肉大大條,令有咀嚼時有滿足的感覺。
最後,點了一個洞庭烏冬, 烏冬很煙靭,配上我獨家調製的胡麻醬,更是十分有水準。很好吃!

刺身
我們點了些三文魚、甜蝦、 玉子、八爪魚和蟹柳。 師傅擺款十分有心機呢!

另外,我們加錢點了 龍蝦海鮮拼盤鍋 118。

當中有龍蝦、鮑魚、生蠔、海膽等等的上等刺身。價錢很抵,每樣海鮮都是很大隻的。

甜品

這裏提供不同口味的雪糕和糯米糍。

而在雀巢雪糕當中,我當然最喜歡的就是朱古力味。

飲料

這裏可以任飲啤酒和各種特色飲料, 我個人則十分喜歡喝忌廉酸奶系列的飲品。 飲品十分夠冰凍,絕對能解渴,中和打邊爐的熱。

整體而言,在這個旺角的都市,能夠平平地享受邊爐與刺身, 都是一個很好的晚餐。
2017-07-20 1097 浏览
昨天和朋友去了位於旺角西洋菜街1號兆萬中心16樓的壹火鍋,因為這二百多元就可以食到蒸海鮮,所以特別來食。店員安排我們到卡位坐下,我們自成一角,方便可以邉食邊傾偈我們點了火鍋刺身放題及海鮮船。這裡可選擇蠔仔粥作湯底,食完蒸海鮮後可以食粥及粥底火鍋刺身船都幾多選擇,我點了甜蝦,三文魚,八爪魚及墨魚等蒸海鮮一大盤,有蟶子皇,有殼蠔,鮑魚,扇貝,龍蝦等刺身都幾新鮮,選擇亦多有蟶子皇足有七吋長,啖啖肉,好味有殼蠔也了蒜蓉蒸好惹味扇貝肉也厚,口感很好還有龍蝦及鮑魚啊總結:壹火鍋算是性價比高的海鮮火鍋,二百多元有蒸海鮮級刺身食,算是相當抵食了

店員安排我們到卡位坐下,我們自成一角,方便可以邉食邊傾偈

我們點了火鍋刺身放題及海鮮船。

這裡可選擇蠔仔粥作湯底,食完蒸海鮮後可以食粥及粥底火鍋

刺身船都幾多選擇,我點了甜蝦,三文魚,八爪魚及墨魚等

蒸海鮮一大盤,有蟶子皇,有殼蠔,鮑魚,扇貝,龍蝦等

刺身都幾新鮮,選擇亦多

有蟶子皇足有七吋長,啖啖肉,好味

有殼蠔也了蒜蓉蒸好惹味

扇貝肉也厚,口感很好

還有龍蝦及鮑魚啊

2017-07-19 7156 浏览
今日去做完手術之後嘅第十天......雖然傷口仲未拆線但係我實在係一個唔停得嘅人傷口冇咁痛我就要四周圍去搵食今日撞啱我老友收早....我就提早約佢出旺角食飯....去到旺角當然一定去成幢大廈都係搵食中心嘅旺角兆萬中心雖然呢幢大廈乜都有得食但係最終我老友想食火鍋....仲話要食粥底火鍋喎我心諗熱辣辣想死咩不過既然佢鍾意唯有捨命陪君子最終揀咗曾經有人介紹過嘅壹火煱入到去環境都幾舒適而且好多擺設都好有日本feel呢度有得任食火鍋料🤣🤣🤣首先梗係黎個刺身大拼盤要講明刺身係任食唔嬲仲要即叫好快就嚟後來唔夠喉...我自己叫多個小刺身拼盤戲肉黎喇.....大大隻嘅海鮮船當中裏邊有龍蝦..帶子..鮑魚..聖子..石斑..大蟶子...生蠔...真係睇到都流晒口水你睇吓龍蝦啲膏你睇下隻大蟶子長度我真係食到停唔到口食完即海鮮船食埋個粥底......跟住又到叫火鍋嘅時候如果你唔大食真係唔好來因為啲嘢多到你揀都揀唔晒幾十隻火鍋配料任食唔嬲你想點啊食完我都飽到頂到個肺....仲要呢度啤酒任飲汽水任添如果真係大食鬼唔該黎啦喂只能夠講一句.....埋單先知道.....平都頂住你個肺飽到頂住你個胃....講完.....
今日去做完手術之後嘅第十天......雖然傷口仲未拆線
首先梗係黎個刺身大拼盤
要講明刺身係任食唔嬲
仲要即叫好快就嚟
後來唔夠喉...我自己叫多個小刺身拼盤
戲肉黎喇.....
大大隻嘅海鮮船
你想點啊
食完我都飽到頂到個肺....仲要呢度啤酒任飲汽水任添
如果真係大食鬼唔該黎啦喂
只能夠講一句.....埋單先知道.....平都頂住你個肺
飽到頂住你個胃....
講完.....
今日張生同寶仔去試試海鮮刺身火鍋放題,星期二8:00,但都要等30分鐘.. 好肚餓啊~連刺身放題$189價錢唔算貴, 店員推介話只要另外加$59就有超級新鮮嘅海鮮船。佢係跟人數俾份量,兩個人就半隻龍蝦,雖然張紙睇唔太清楚有咩其他海鮮,但都見到有蠔有帶子,因為寶仔好中意食蠔嫁,見加$59都唔算太貴就試試佢!!果然喜出望外!龍蝦鮑魚海鮮船- 蜆、花甲、蠔、鮑魚、帶子、珊瑚蚌、龍蝦半隻 龍蝦鮑魚海鮮船-鮑魚兩隻,大大隻,十分新鮮!龍蝦鮑魚海鮮船-龍蝦半隻,肉質結實!龍蝦鮑魚海鮮船-蠔,脹卜卜,味道鮮美個海鮮船係最抵既,極力推介因為入面所有野都好新鮮,個鮑魚好大,龍蝦又大好爽口。張生同寶仔都好滿意!$59絕對超值!     其他刺身就普通,如果嗰日真係好想食刺身嘅話都可以一食,但係試就唔需要。因為嗰$59海鮮船先係最抵最好味!刺身-蝦同甜蝦都ok湯底揀咗鰹魚同四川麻辣,火鍋料有好多款你揀,火鍋料推介墨魚鬚 非常爽口!! 因為佢係又大又長超級無敵粗,而且超級爽口,可以encore!張生大愛墨魚鬚~另外值得一讚嘅係除咗自己張凳另外仲有一張細既比你放手袋背囊二人枱有兩張小凳,一啲都唔迫,打幾耐邊爐都
2013 浏览

果然喜出望外!
龍蝦鮑魚海鮮船-鮑魚兩隻

龍蝦鮑魚海鮮船-鮑魚兩隻,大大隻,十分新鮮!
龍蝦鮑魚海鮮船-龍蝦半隻

龍蝦鮑魚海鮮船-龍蝦半隻,肉質結實!
龍蝦鮑魚海鮮船-蠔
龍蝦鮑魚海鮮船-蠔,脹卜卜,味道鮮美

個海鮮船係最抵既,極力推介因為入面所有野都好新鮮,
個鮑魚好大,龍蝦又大好爽口。
張生同寶仔都好滿意!$59絕對超值!
其他刺身就普通,如果嗰日真係好想食刺身嘅話都可以一食,
但係試就唔需要。因為嗰$59海鮮船先係最抵最好味!

刺身-蝦同甜蝦都ok

張生大愛墨魚鬚~

飲品-除左汽水呢d 常見飲品,仲有細細支鹹柑桔,又幾清熱

最後仲有雪糕添,雖然係雀巢,不過都有好多味道,所以寶仔揀咗紅豆味去完結!

埋單$546 兩個人,其實如果覺得貴,
可以刺身放題同海鮮船二揀一,不過張寶仔推介海鮮船$59 係絕對值得既!
2017-06-06
龍蝦鮑魚海鮮船-鮑魚兩隻
龍蝦鮑魚海鮮船-蠔
  • 墨魚鬚
2017-07-17 683 浏览
看到食評幾好所以就去試一試啦!刺身加火鍋放題$200元一個算是超值。刺身放面這個價錢尚算合格,起碼不會霉,少許鮮甜但火鍋放面就真係超級吾掂,牛肉,鱔片,魚雲,完全無味,蝦滑簡直用難食來形容
看到食評幾好所以就去試一試啦!刺身火鍋放題$200元一個算是超值。刺身放面這個價錢尚算合格,起碼不會霉,少許鮮甜但火鍋放面就真係超級吾掂,牛肉,鱔片,魚雲,完全無味,蝦滑簡直用難食來形容
2017-07-15 492 浏览
15/F果間**服務差由8點等到9點入到去食完首輪海鮮,個爐就開始發出咇咇聲,同過至少5個職員講,佢地只係熄吓個掣又再開返,轉頭又嚮,有個就話個爐接觸不良,但又係無處理,移下個鍋又行咗去,如是者,半個鐘以上嘅時間,我地3個女仔坐係度聽個爐不斷咇咇聲,當然個粥底係完全無滾過啦,坐到10點半除左先前嘅海鮮之外,無其他野食落過肚,最後先有一個男職員話個爐係壞嘅,要轉枱。黑口黑面一句唔好意思都無,9個字內至少同過5個職員講個爐有問題,無人認真處理過,無解釋咩問題係咁嚮,唔憂做都唔使咁呀 !?
15/F果間**服務差
2017-07-13 842 浏览
朋友仔生日, 一行5人最好就係去烚下烚下, 之前睇OPENRICE 呢一間的 COMMENT 好似唔錯, 種類比平時食開的任食火鍋要多, 而且價錢唔貴, 可以試下。預早訂左五位, 去到等左十五分鐘左右就安排左俾我地, 時間可以接受。服務員態度都OK, 做野好快手。第一時間緊係點野食啦, 竟然有鮮九肚魚、燒墨魚咀串、滋補花膠、油炸鬼!! 梗係要叫啦! 我地揀左芫茜皮蛋混沙嗲湯底, 芫茜皮蛋湯底好清, 清如水; 沙嗲湯底好濃好香, 似乎沙嗲湯底鮮蝦一份都有咁多隻, 正! 蝦壳易脫, 蝦肉彈牙有鮮味!三文魚腩打邊爐都係第一次, 又幾好食, 好肥美! 熟左點WASABI 鼓油又幾好食!肥牛..........比較瘦, 所以滾熟左好軔, 又冇牛味, 唔好食。牛百葉軔到食唔到, 魚腩不過不失啦, 唔係太新鮮啊!九肚魚滑滑的, 放沙嗲湯底比較好食同特別; 燒墨魚咀串有D軔啊, 可以試一試; 滋補花膠梗係冇得輸啦, 補下骨膠原啊!! 油炸鬼真係增肥魔鬼, 吸晒D湯底, 越肥膩越好味啊!仲有自助水吧, 最愛樂天芒果汁!! 雪糕我鐘意食紅豆、芝麻及芒果味!!

鮮蝦一份都有咁多隻, 正! 蝦壳易脫, 蝦肉彈牙有鮮味!

牛百葉軔到食唔到, 魚腩不過不失啦, 唔係太新鮮啊!

2017-07-12
庆祝纪念
生日
2017-07-08 1121 浏览
火鍋,魚生一向是我最愛,今天約了好朋友聚舊食晚,就揀咗壹火鍋,皆因這裏有我最喜愛的火鍋和魚生任點任食。這裡的魚生真的很新鮮,三文魚,蝦肉閃令令的,一睇就知道新鮮程度一极棒,螺肉彈牙爽脆,鮑片,八爪魚,墨魚片都鮮甜好味光看這個賣相已經很難想像這裡是任點任食火鍋,每樣海鮮都很新鮮,鮑魚,生蠔帶子,蟶子,龍蝦,龍躉片都新鮮到發光,真是自己在家買,也未必買得到。每樣海鮮都是鮮甜無比,回味無窮。這個鮑魚最讚,不但新鮮,而且軟滑爽口,口感極佳。調味料種類繁多,一定能調出自己喜愛的味道除了燒五花腩串外,其他食品都好好食,特別是雪花肥牛,淥三秒後放入口,牛味馬上充斥整個嘴巴😋👍🏻最後再來一杯雪糕,大滿足而
自選魚生拼盤

龍蝦鮑魚海鮮船
。每樣海鮮都是鮮甜無比,回味無窮。
鮑魚

這個鮑魚最讚,不但新鮮,而且軟滑爽口,口感極佳。
火鍋自選調味料
調味料種類繁多,一定能調出自己喜愛的味道
花膠
雪花肥牛肉

最後再來一杯雪糕,大滿足而
黑毛豬五花肉
黑豚肉
  • 刺身
  • 生蠔
2017-07-08 688 浏览
約了朋友在旺角行街Shopping, 買累了,當然要搵好野食。來到壹火鍋,店內已經差不多坐滿了人,這已經是我一個月內第二次光顧,知道要早點來容易有位。香茜皮蛋湯底加地獄泡菜湯,一個辣,一個下火,這樣就不怕太熱氣😅。湯底味道十足,打邊爐時另食物更鮮味。這個必須要點,每人加$59就有一條又大又新鮮的海鮮船,新鮮程度你無法想像可以在這種任點任食平價自助晚餐可以找到,不叫一定會後悔。龍蝦肉鮮甜彈牙,蝦膏味濃😋😋光看相片也知道有多麼新鮮,每樣食物都新鮮到發光,每種食物都鮮甜味美,這裡全是我的最愛跟海鮮一樣新鮮、鮮甜,三文魚、甜蝦,榮螺片、八爪魚、墨魚片、飽魚片通通都是令人停不了口,一片接一片地往嘴裏送。食完這兩個拼盤我的肚子也差不多了,但我們也叫了白鱔片,肥牛,黑毛豬片,黑牛栢葉等,這些都不錯,特別是肥牛,脂肪分佈均勻,絶對不是平價貨。最後還有雪糕做甜品。來壹火鍋打邊爐,絕對是超值
鴛鴦鍋
開邊龍蝦
龍蝦肉鮮甜彈牙,蝦膏味濃😋😋
鮑魚,生蠔,蟶子
自撰魚生拼盤
2017-07-04
鴛鴦鍋
開邊龍蝦
鮑魚,生蠔,蟶子
自撰魚生拼盤
2017-06-22 531 浏览
同事推介下來食火鍋,也有刺身可選擇。我們三個成年人,前後都只是叫了兩轉,已經有選擇困難症,不是太多,難以選擇。相反地,是食物太少,已食過的,都不願去選擇,最後用麵填飽個肚。坦白說,這兒的火鍋配料質素唔差,但選擇唔多,奈何!
2017-06-19 386 浏览
難得父親節就一家人黎打邊爐,本人一開始對兆萬D放題無咩好感(因為之前試過幾間放題態度都麻麻地,寫落單紙柯打十樣野,最後黎得3到4樣)。 食火鍋前我地已經提早2日book左八點半檯,明知父親節當天一定十分多人,所以我地當天已經提早20分鐘上去攞定位,一開電梯門已經看見人山人海在排隊等位,我心想甘多人會5會要排多成個鐘先輪到我們。 估5到我地由攞飛到有檯,大概等左30分鐘(可能有book檯關係),餐廳食物選擇多,上菜速度快,環境乾淨,服務態度好。
2017-06-14 331 浏览
今日天氣炎熱得恐怖,但偶爾吃個火鍋也不錯。先來個刺身料理,點了三文魚、甜蝦、八爪魚、油甘魚和馬刀貝,刺身鮮甜無比,尤其是馬刀貝刺身更甚,是一個不錯的開始。點了鴛鴦湯底,愛吃辣的我當然少不免來個麻辣湯底,那種麻香的味道令人愛不釋手。我們追加了龍蝦鮑魚海鮮船,果然名不虛傳,龍蝦的蝦膏香濃,內質彈牙鮮味。而鮑魚是新鮮上枱,看得出師傅對於食品新鮮的一份認真。還有其他新鮮的海鮮,例如生蠔、蟶子、扇貝等等,價錢也相當實惠。雪花肥牛對於火鍋來說,也是最佳的選擇。值得推薦的是,蟹子墨魚滑和鮮蝦滑,可以自行決定丸子的大小,而且口感爽口彈牙,忍不了口再encore.脆鯇片新鮮爽脆,適合仼何湯底。
今日天氣炎熱得恐怖,
但偶爾吃個火鍋也不錯。
先來個刺身料理,
點了三文魚、甜蝦、八爪魚、油甘魚和馬刀貝,
刺身鮮甜無比,
尤其是馬刀貝刺身更甚,
是一個不錯的開始。
點了鴛鴦湯底,
愛吃辣的我當然少不免來個麻辣湯底,
那種麻香的味道令人愛不釋手。
我們追加了龍蝦鮑魚海鮮船,
果然名不虛傳,
龍蝦的蝦膏香濃,
內質彈牙鮮味。
而鮑魚是新鮮上枱,
看得出師傅對於食品新鮮的一份認真。
還有其他新鮮的海鮮,
例如生蠔、蟶子、扇貝等等,
價錢也相當實惠。
雪花肥牛對於火鍋來說,
也是最佳的選擇。
值得推薦的是,
蟹子墨魚滑和鮮蝦滑,
可以自行決定丸子的大小,
而且口感爽口彈牙,
忍不了口再encore.
脆鯇片新鮮爽脆,
適合仼何湯底。
  • 蟹子墨魚滑
  • 鮮蝦滑
2017-06-14 268 浏览
今日去試試海鮮刺身放題,價錢唔算貴,另外加$59就有超級新鮮嘅海鮮船。 個海鮮船係最抵既,極力推介因為入面所有野都好新鮮,個鮑魚好大,龍蝦又大好爽口。$59絕對超值!                 另外值得一讚嘅係除咗自己張凳另外仲有一張細既比你放手袋背囊二人枱有兩張小凳,一啲都唔迫,打幾耐邊爐都舒服啦! 其他刺身就普通,如果嗰日真係好想食刺身嘅話都可以一食,仲可以放入火鍋試下另一番風味因為嗰$59海鮮船先係最抵最好味!火鍋配料入面魷魚係最值得一讚,因為佢係又大又長超級無敵粗,而且超級爽口,可以encore! 最後仲有雪糕添,雖然係雀巢,不過都有好多味道揀,所以我揀咗紅豆味去完結今餐, 其實食咗都超過兩個鐘,因為真係叫咗好多好飽,最後都食到好飽好飽先走!

2017-06-08
2017-06-13 219 浏览
今次兩個人食 8點等咗一陣就入座 叫左連刺身放題 $189 店員推介話有個龍蝦鮑魚海鮮船 $59一個人 佢係跟人數俾份量 兩個人就半隻龍蝦 雖然張紙睇唔太清楚有咩其他海鮮 但都見到有蠔有帶子 加$59都唔算太貴就試試  湯底揀咗鰹魚同四川麻辣刺身任叫種類唔算多 但經常食開個d 都有 飲品自己攞,除左汽水呢d 常見飲品,仲有細細支鹹柑桔,又幾清熱 火鍋料有好多款你揀  刺身上先 蝦同甜蝦都ok黎到今晚重點既海鮮船啦 送黎之前無諗過有咁多款海鮮 蜆 花甲 蠔好大隻 鮑魚 帶子 珊瑚蚌 龍蝦半隻~ 全部海鮮都好新鮮 蜆 花甲都好大隻 火鍋料推介墨魚鬚 非常爽口!! 埋單$546 兩個人 其實如果覺得貴 可以刺身放題同海鮮船二揀一 不過個人推介海鮮船$59 係值得既

湯底揀咗鰹魚同四川麻辣

刺身任叫種類唔算多 但經常食開個d 都有

火鍋料有好多款你揀

刺身上先 蝦同甜蝦都ok

火鍋料推介墨魚鬚 非常爽口!!

2017-06-06