2017-11-10 665 浏览
天氣開始轉涼係食雞煲嘅季節😻於是琴晚去完Ocean Park就直接搭小巴落旺角食雞煲暖暖身啦🙆🏻-去左人稱劣食之塔兆萬食壹火鍋,野食方面 先講個煲方面 我哋叫咗bb辣 仲特別request左再少辣d 但黎到一致認為唔係BB辣咁簡單 好麻🔥食到成個嘴都痺曬但食得好過引😂😂😂配料方面同一般打邊爐配料差不多 基本上都有齊有d 平時少見嘅配料都有 e.g. 小籠包😂、小丸子雪花肥牛肉質唔錯 唔un😻😻--環境方面個人覺得有啲迫 同地下有點而污糟 D 碗碟成日無人收🤷🏿‍♀️-價錢我覺得係抵嘅 任食黎講做到呢個價錢真心平我地$10點後入座$139 (公眾假期及六日加一收費)4人前 埋單每人$153
天氣開始轉涼係食雞煲嘅季節😻
仲特別request左再少辣d
但黎到一致認為唔係BB辣咁簡單 好麻🔥
食到成個嘴都痺曬但食得好過引😂😂😂
配料方面同一般打邊爐配料差不多 基本上都有齊
有d 平時少見嘅配料都有 e.g. 小籠包😂、小丸子
雪花肥牛肉質唔錯 唔un😻😻
環境方面個人覺得有啲迫 同地下有點而污糟
D 碗碟成日無人收🤷🏿‍♀️
價錢我覺得係抵嘅 任食黎講做到呢個價錢真心平
我地$10點後入座$139 (公眾假期及六日加一收費)
4人前 埋單每人$153
2017-11-06 631 浏览
終於時間夾到,可以試蒸海鮮$169+$38(蒸海鮮),另外加一主要按依張ORDER紙,食物上既種類算多,但當中有伏有小籠包,日本章魚燒,你會估唔到佢係真係放落去打邊爐我仲估係熟食朋友同我講真心伏,奇奇怪怪叫左鴛鴦湯底,沙爹同豚骨湯底沙爹味濃,不過火鍋太重口味唔好食相反豚骨湯底,我地比較中意加$38蒸海鮮(每人),有蟹,扇貝,蝦,魚,蠔...我覺得幾值~不過無任食蒸籠有兩層~成個枱都係食物,好多野食呀!豬肉幾款都幾好食牛就一般,牛展好食是日海鮮,蜆...每個人250蚊唔洗,算係甘~最抵食係海鮮,因為我食得唔多.好快就K.O.
終於時間夾到,可以試蒸海鮮

$169+$38(蒸海鮮),另外加一

主要按依張ORDER紙,食物上既種類算多,但當中有伏
有小籠包,日本章魚燒,你會估唔到佢係真係放落去打邊爐
我仲估係熟食
朋友同我講真心伏,奇奇怪怪

叫左鴛鴦湯底,沙爹同豚骨湯底
沙爹味濃,不過火鍋太重口味唔好食
相反豚骨湯底,我地比較中意

加$38蒸海鮮(每人),有蟹,扇貝,蝦,魚,蠔...
我覺得幾值~
不過無任食

蒸籠有兩層~

成個枱都係食物,好多野食呀!
豬肉幾款都幾好食
牛就一般,牛展好食
是日海鮮,蜆...

每個人250蚊唔洗,算係甘~
最抵食係海鮮,因為我食得唔多.好快就K.O.
去旺角行街之後都習慣係旺角解決埋晚飯,行街行得耐自然就會好肚餓,所以決定今晚食飽啲,於是就去左兆萬「壹火鍋」打邊爐。「壹火鍋」係第一次光臨,個人覺得服務都幾周到,期間有問必答又會好爽手咁幫你加水或者收碗碟;而地方雖然唔算好大,但每個坐位都好寬闊,坐得幾舒服。一開始選擇湯底,侍應就為我地介紹最近新出既鍋,芝士雞鍋同咸酸菜龍躉鍋,不過我地比較想食重慶辣雞煲,問侍應BB辣係咪真,佢答煮耐咗啲麻會出哂泥,於是就柯打BB辣。有留意開我openrice都知我怕食辣,所以BB辣對我而言真係最Good fit,個人覺得麻同辣岩岩好,啲雞入味程度都令我非常開胃,食唔停口,啲雞肉都算嫩,所以值得一試!由於我地係刺身海鮮放題,當然要柯打刺身啦!兩個人食,所以少少地叫左一轉!刺身款式正常,除左甜蝦同三文魚,其他每款都試左少少,質素唔差,可惜我地仲有好多野要食,唔想浪費所以無安哥。期間上咗一隻超大嘅海鮮船!眼下有龍蝦、鮑魚、桂花蚌、帶子、聖子等等。個人覺得份量真超多,未叫其他丸類、麵類都覺得已經非常足夠吃飽。鮑魚十分新鮮,係旁邊仲郁郁下咁,二話不說馬上就焯熟佢泥試,結果真係有驚喜,先唔講新鮮,覺得隻鮑魚有佢獨特

期間上咗一隻超大嘅海鮮船!眼下有龍蝦、鮑魚、桂花蚌、帶子、聖子等等。個人覺得份量真超多,未叫其他丸類、麵類都覺得已經非常足夠吃飽。鮑魚十分新鮮,係旁邊仲郁郁下咁,二話不說馬上就焯熟佢泥試,結果真係有驚喜,先唔講新鮮,覺得隻鮑魚有佢獨特嘅味道(似黑松露味),雖然被男友笑,但我地都食得出係外國貨翻睇番張單,都要18蚊隻咖。

除咗海鮮我哋都有一邊食雪花牛,肉同脂肪都幾均衡,一碟都幾多,我就食幾片都夠,之後忍唔住叫番少少蔬菜同丸。因為食唔得多嘅關係都係著略寫咗1咁多,已經好足夠了,惜食吖嘛!

個人食到最後較為深刻都係開始時候嘅雞煲同接住食嘅海鮮;而丸類可以朋友多先好柯打,因為少人未必食得哂。

最後最後,當然要食番一個雪糕作結,咁就啱啱好喇!特別一提,個人覺得呢到甜品同飲品都幾多選擇,深得我心啊!飲品我就一向都飲冰紅茶,無可樂咁濟;另外一提,呢到有樽支裝嘅菊花蜜,清清地都幾好飲咖!
2017-11-04 384 浏览
由5:30開始食,3個人食足兩個鐘。食材新鮮而且份量足,叫左個醉雞湯底,打開蓋有好香的藥材味好多料,先試左碟雞,雞肉好滑。花膠必食,夠大件,煮完都仲彈牙。加少少錢食埋刺身,都夠新鮮,啤酒汽水任飲,埋單$197/位呢個價錢唔錯了
2017-11-03
  • 花膠
  • 刺身
  • 湯底
2K
2017-11-03 579 浏览
今天晚上又在旺角,老婆最愛吃火鍋,她記得之前食過壹火鍋,她好喜歡只海鮮船,我就訂了位六點半,我們六點二十分到了,一出電梯已經見到要等位,好彩訂咗位,可以直入。我們揀了+$30刺身,另外+$59升級海鮮船。另外要麻辣/芫茜鴛鴦湯底打邊爐。刺身雖然選擇唔算多,不過都算新鮮,都係好食。😋😋😋海鮮拼盤成只船咁,內有半只龍蝦、帶子、大蝦、生蠔、珊瑚蚌、鮑魚、龍躉片、蟶子、貴妃蚌,所有海鮮都好新鮮👍👍👍,我覺得每位加$59係好低。火鍋配料我們點墨魚滑、鮮蝦滑、札肉、黑毛豬腩肉、白鱔、海中蝦、雪花肥牛、脆肉魚腩,我覺得白鱔、鮮蝦滑、海中蝦、肥牛好好味。醬料有十幾種,而我最喜歡都是柚子醋,因為點它可以吃多些。而飲品有十幾款,不過有種碧螺春的飲品,味道就唔係幾啱我飲。來這裡吃東西,記得訂位,因為我們走時,已經有很多人等位。

麻辣/芫茜鴛鴦湯

刺身雖然選擇唔算多,不過都算新鮮,都係好食。😋😋😋

海鮮盤
龍蝦
海中蝦

蟶子

火鍋配料

墨魚滑、鮮蝦滑
雪花肥牛

醬料有十幾種,而我最喜歡都是柚子醋,因為點它可以吃多些。
火鍋醬汁

而飲品有十幾款,不過有種碧螺春的飲品,味道就唔係幾啱我飲。
飲品

來這裡吃東西,記得訂位,因為我們走時,已經有很多人等位。
麻辣/芫茜鴛鴦湯
火鍋配料
墨魚滑、鮮蝦滑
雪花肥牛
2017-10-31 455 浏览
諗住同朋友黎火鍋店烚下烚下,其中一個朋友提議去旺角兆萬,因為選擇更多。最後見壹火鍋有刺身、海鮮、啤酒就上去揾位。價錢方面刺身海鮮放題係晚飯黃金時間$179,仲有任飲啤酒,有酒便是「良」。之後當然係係點刺身啦!提供的款式都幾多!刺身新鮮,唔洗驚食完肚痛。食品都有好多選擇,唔洗驚大家無野岩食。其中我比較欣賞的係三文魚骨腩,味道真係唔錯,差不多成碟都比我啪晒!仲有炸魚皮,脆而不油,唔錯!蔬菜非常翠綠且種類頗多大家仲可以加$59要隻海鮮船... $59你自己都買唔到咁多海鮮。到了到了!個海鮮船好豐富!其中比較欣賞的係蠔同帶子!以這個價錢食到一個比較高質素之任食火鍋刺身放題,其實已經很難得,比起出面大型之日式放題,呢到係食兩個鐘唔係90分鐘,性價比高,咁你識揀啦!
諗住同朋友黎火鍋店烚下烚下,其中一個朋友提議去旺角兆萬,因為選擇更多。最後見壹火鍋刺身、海鮮、啤酒就上去揾位。

之後當然係係點刺身啦!提供的款式都幾多!

刺身新鮮,唔洗驚食完肚痛。

食品都有好多選擇,唔洗驚大家無野岩食。

仲有炸魚皮,脆而不油,唔錯!

蔬菜非常翠綠且種類頗多

到了到了!個海鮮船好豐富!

其中比較欣賞的係蠔同帶子!

2017-10-30 997 浏览
旺角出名多放題同火鍋,不過唔係間間都夠新鮮乾淨又抵食,好多餐廳都會將價就價入大量的貨,令到有時食物放得耐,送到客人枱上就唔太新鮮。我腸胃一食到唔新鮮的野,就會即唔舒服,所以我一向都好小心選擇。今次同朋友仔一齊去旺角位於兆萬的壹火鍋食刺身海鮮火鍋放題。入座後,大家可以拎枱面的醬汁碟出去自製混醬。第一輪當然要叫返盤刺身做前菜先啦,見到每款海鮮每款都幾新鮮,款式仲唔少tim!大家仲可以好似我地咁加$59要份海鮮船!呢個價錢真係幾抵食,入面包括龍蝦、鮑魚、蠔、扇貝、大蝦、蜆、蚌、帶子。每款都大大舊又肥美。帶子好嫩,再加埋蟹子增加口感。海鮮船的鮑魚都幾大隻,企埋係粟米側邊都無得輸。另外,我幾欣賞餐廳的鮮滑牛肉同到鮮雞片,兩款肉都好嫩口,食落口真係有滑滑的感覺。餐廳的肥牛唔會好肥,食完都唔會有罪惡感(哈哈)另外呢個九菜水晶餃,呢款餃的皮黎做餃子幾好食。食咁夠肉當然要食返d茶平衡下。所有菜都好綠好新鮮,粟米好甜,好快比我同兩位朋清晒。平價火鍋真係好多,但有幾多係又抵食又夠新鮮,呢間係OK的!
旺角出名多放題火鍋,不過唔係間間都夠新鮮乾淨又抵食,好多餐廳都會將價就價入大量的貨,令到有時食物放得耐,送到客人枱上就唔太新鮮。我腸胃一食到唔新鮮的野,就會即唔舒服,所以我一向都好小心選擇。今次同朋友仔一齊去旺角位於兆萬的壹火鍋刺身海鮮火鍋放題

入座後,大家可以拎枱面的醬汁碟出去自製混醬。

帶子好嫩,再加埋蟹子增加口感。

海鮮船的鮑魚都幾大隻,企埋係粟米側邊都無得輸。

餐廳的肥牛唔會好肥,食完都唔會有罪惡感(哈哈)

另外呢個九菜水晶餃,呢款餃的皮黎做餃子幾好食。

平價火鍋真係好多,但有幾多係又抵食又夠新鮮,呢間係OK的!
2017-10-28 11086 浏览
唔知道由幾時開始, 壹火鍋已經成為咗我同同事宵夜嘅聚腳地 ,所以今晚亦都唔例外 ,同同事收工後呢呢度大吃一番入門口第一件事 當然係飲番罐啤酒消消炎熱嘅天氣, 呢度好在有我平時飲開嘅 青島啤酒。成班男士嚟得呢度, 當然係乜嘢都要試下, 我哋除咗簡任食火鍋之外,我哋仲添加咗刺身飲食同埋一隻海鮮船, 實行要食到飽飽!未食火鍋之前 ,先黎一個刺身拼盤,有我最鍾意食嘅榮螺同埋甜蝦刺身,甜蝦鮮甜啱晒我而呢度嘅醬料選擇係我見過咁多間舖算係最多, 有好多出面唔會見到嘅特色醬料,而佢嘅醬料碟分為三格, 可以試三種唔同嘅口味!黎到今晚嘅主打就係呢隻海鮮船, 海鮮選擇可以話係多羅羅,分別有鮑魚 ,龍蝦 ,帶子 ,魚片 , 珊瑚蚌, 長腳蟹, 大老虎蝦 同埋大蜆! 絕對係非常之豐盛! 最重要嘅係非常新鮮!最愛食蝦嘅我當然第一時間滾一滾大蝦, 熟左嘅大蝦依然保持巨形嘅身軀, 勉強先可以完全放曬入口, 勁新鮮唔會黐殼,正都無朋友, 而其他海鮮全部都好出息特別係巨型嘅蠔!雖然呢度係任食火鍋 但係牛肉一啲都唔輸蝕 ,牛肉嘅油花分明有牛味, 滾一滾就食得而呢度嘅手打蝦滑同埋墨魚滑都係非常出色, 我哋幾個人唔住encor

青島啤酒。

而呢度嘅手打蝦滑同埋墨魚滑都係非常出色, 我哋幾個人唔住encore咗幾次, 入口彈牙!

最後幾個大男人完全食飽飽, 所以呢度已經成為我地宵夜嘅聚腳地首選!
2017-10-25
宵夜
2017-10-27 501 浏览
今晚探望奶奶,自然又係旺角食飯,而天氣開始轉涼,又係打邊爐的時候了😋😋😋😋,諗起上次壹火鍋的海鮮船,當然揀返呢間啦,上到門口已經有人等位,好彩我們有訂位習慣,所以可以直入。我們6:30前到來,收費$149,我們升級任食刺身$30,另外海鮮船$59。首先點了些刺身,雖然刺身唔算太凸出,不過都好鮮甜,作為頭盤真的不錯。吃完刺身要了個麻辣拼香茜豬骨湯底,麻辣唔係正宗四川麻辣,不過味道都幾辣,而香茜湯底好多香茜,最啱用來烹調海鮮。期待已久的海鮮船出現,質素一點都沒有改變,仲係咁新鮮,係一定要升級呀👍👍👍。叫了些新的火鍋配料,如黑毛豬五花腩、越南札肉、海白鱔,之後再加些牛肉、蝦、響玲、萵筍、蕃茄、脆肉鯇魚骨腩,我最喜歡牛肉、蝦、響玲、白鱔😋😋😋用餐差不多兩個鐘,已經飽到不得了,下次有機會再來吃多幾次。

鴛鴦湯底

牛肉

用餐差不多兩個鐘,已經飽到不得了,下次有機會再來吃多幾次。
蔬菜

鴛鴦湯底
牛肉
蔬菜
2017-10-12 11032 浏览
今次去了位於兆萬中心的壹火鍋,因為朋友介紹,說有刺身任食,所以去一試。我們約7點去到已經坐了半滿,之後更全場滿餐廳滿座,門口大排長龍。不同時段有不同收費,最貴既當然係6:30-9:00。有純打邊爐$159,亦可以加$30刺身任食及$59食埋個海鮮船,共$273/位食兩個鐘。自助飲品,有青島、茶等。打邊爐當然係飲啤酒啦。刺身款都有十款,基本的三文魚、甜蝦等都齊備。刺身點幾多片出幾多片,不用浪費。味道方面,不要要求高級日本料理的質素,但絕對比明X、爭X好食,至少三文魚唔會係成舊橙色,味道都幾鮮甜,任食質素算不錯。在食刺身時,我們點了的重慶麻辣芝士雞煲終於上枱啦,要煲熟先食得,表面舖滿芝士,一路滾個陣麻辣味飄哂出尼。原來芝士同麻辣都幾夾,麻辣味香濃,辣度十足,雞肉軟滑,不會過鞋,不過實在後太濃味,都幾咸下。食完雞煲加水打邊爐,先解決左海鮮,有九款海鮮,每樣一件,基本上所有平時食到既海鮮都會係隻船度出現,海鮮新鮮鮮甜,而且唔腥,最好味既就蝦、龍蝦及珊瑚蚌,肉質爽口彈牙,其他的都不錯。其他任食配料,裏面都有蝦。其實食完隻海鮮船都幾飽,所以只點了少量食物,免得浪費。墨魚滑及蝦滑兩者都很腍,個人比較

自助飲品,有青島、茶等。

打邊爐當然係飲啤酒啦。
青島

刺身款都有十款,基本的三文魚、甜蝦等都齊備。

海鮮船

其他任食配料,裏面都有蝦。

其實食完隻海鮮船都幾飽,所以只點了少量食物,免得浪費。墨魚滑及蝦滑兩者都很腍,個人比較喜歡墨魚滑,比較彈牙。
墨魚滑及蝦滑

肥牛肉色澤鮮紅,切得很薄,碌了廿秒就可以食,肉質很腍,油脂分怖均勻,而且不油膩。
肥牛肉

蝦不夠海鮮船的新鮮,都係一分錢一分貨,但任食來說算是不錯,蝦肉都彈牙。

最後還有任食雪糕,食埋杯雪糕已經飽到上心口。
雪糕

總結,食物款式很多,樣樣都有齊,去食一餐都可以食哂幾間唔同餐廳有既野。不過限時兩個鐘,食得都比較急,因為夠鐘就係要即刻交枱,外面排哂長龍等你。
青島
墨魚滑及蝦滑
肥牛肉
雪糕
2017-10-10 7448 浏览
兆萬中心聚集了多國餐廳,尤其是日本菜及韓國菜,有好幾間,今次去了位於16樓的壹火鍋。約七點到達,餐廳已有大半滿座。因為是限時的,所以我們入座後店員即時介紹餐廳的收費,我們選擇了刺身火鍋,任食兩小時$189/位,另外再加了海鮮船$59/位,需加一收費,人頭$273。我們選擇了重慶麻辣芝士雞煲,食完雞煲再打邊爐。其實兩個鐘都幾急下,所以即刻點了刺身,才出去揀飲品。飲品款式多,有甜、無糖及啤酒,全部都是任飲。有廿款醬料,任取任溝,不過放在主要通道,以至出入口比較狹窄。刺身先上,寫幾多出幾多,刺身約有十多款,三文魚、油甘魚、希靈頓是必點項目,刺身新鮮,顏色鮮艷有光澤,魚類油脂分怖均勻,尤其是三文魚,雖不算肥美但有油脂甘香及鮮甜,任食有此等質素確有驚喜。重慶麻辣芝士雞煲出場了,煮了約十分鐘就食得,有濃郁的麻辣香味,但因為點了BB辣,所以辣度在可接受範圍。雞煲有大量的芝士及洋葱,令香味更濃,雞肉肉質嫩滑,有麻辣香味,而且咸味幾重。食完雞煲換了個清湯打邊爐,先來食海鮮船。海鮮船份量十足,有九款海鮮,包括鮑魚、龍蝦,中蝦、珊瑚蚌、刀貝、生蠔,魚件、蟶子及帶子。海鮮新鮮,味道鮮甜,其中中蝦及龍蝦肉質彈牙

我們選擇了重慶麻辣芝士雞煲,食完雞煲再打邊爐。

重慶麻辣芝士雞煲

食完雞煲換了個清湯打邊爐,先來食海鮮船。
清湯

海鮮船份量十足,有九款海鮮,包括鮑魚、龍蝦,中蝦、珊瑚蚌、刀貝、生蠔,魚件、蟶子及帶子。海鮮新鮮,味道鮮甜,其中中蝦及龍蝦肉質彈牙,魚件結實有鮮味,鮑魚又腍又彈牙,而蟶子有沙,其他海鮮都不錯。
海鮮船

其實食到這一刻都已經飽飽地,所以只點了少許任食配料,免得浪費。

豚肉片切得很薄,肉質很腍,一放落去一陣就已經熟透。
豚肉片

手打牛丸很彈牙,牛肉味不算太濃。
手打牛丸

最後食個甜品做結尾,外面有個任食雪糕櫃,有多款不同味道的雀巢雪糕。

竟然有綠茶雪米滋。
綠茶糯米滋

總括而言,食物款式甚多,基本上食完刺身雞煲及海鮮都已經大半飽,叫多兩三樣配料或蔬菜已經足夠有餘。服務方面,店員自動自覺加湯換碟,落單快上菜都很快,基本上落單後五分鐘已經陸續送上,兩小時雖有點緊迫,卻足以吃飽。
2017-10-09
清湯
豚肉片
手打牛丸
綠茶糯米滋
2017-10-10 566 浏览
我已經唔知第幾次黎食了,今次請同事食飯,想揀一間平靚正既放題,之後決定揀呢間黎食。$26xx 埋單10個人基本火鍋料唔特別介紹啦,相信其他食評會見到。想特別推薦係加$5x蚊 海鮮料,真係好新鮮好正,個個同事食左都話正同鮮味。另外,任點任食點菜紙既肥牛好好味,雖然有少少薄但好有牛味,同埋 牛展都好正。完!

$26xx 埋單10個人

基本火鍋料唔特別介紹啦,相信其他食評會見到。

完!

2017-10-09
  • 海鮮船
  • 肥牛
2017-10-09 665 浏览
約了一大班朋友見面,選擇往往係雞煲 火鍋 或者 日式放題💁🏻💁🏻💁🏻💁🏻最後我地投票通過,決定黎旺角食打邊爐。呢間我地上次都黎過,價錢相宜,選擇亦多。我地真係好肚餓,一坐低即刻點菜。點做沙爹湯底通昆布,味精味好重而且好咸。基本上無點過碗醬料食。😛我地眼闊肚窄,每樣都想試下。由於太餓關係,配料一到,立馬掃晒落鍋到🙈🙈芝士丸同蟹柳必叫嘻嘻 🤓仲有個係wasabi丸 我唔敢試 怕大伏😆肥牛當然必叫,點左3/4次,都有牛展牛舌等等。甜品有雪米磁🤤🤤🤤 芋頭最好食😛
最後我地投票通過,決定黎旺角食打邊爐。
呢間我地上次都黎過,價錢相宜,選擇亦多。
2017-10-07 775 浏览
朋友仔生日, 一行4人最好就係去烚下烚下. 旺角實在太多火鍋店啦, 都唔知入邊間好. 最後就入左哩間而且種類比平時食開的任食火鍋多, 價錢唔貴, 可以去試下. 第一時間緊係點野食啦! 我哋揀咗四川麻辣湯底同沖繩昆布湯底.另外我哋叫咗隻海鮮船, 唔係講笑, 勁多海鮮, 而且好多種類! 飽魚, 扇貝, 蟶子, 生蠔等等, 真係諗得出嘅都有, 而且佢用嘅料新鮮, 真係超好味. 而佢哋嘅刺身都係一絕. 雖然就唔係話好大件, 但都係鮮嘅~放題嚟講算抵食, 湯底亦都唔錯. 服務員態度都OK, 做嘢好快手

我哋揀咗四川麻辣湯底同沖繩昆布湯底.

2017-09-06
2017-10-05 496 浏览
坊間有好多任食火鍋,啲材料來來去去都係腸仔、牛肉、菜等等,雖然我地一班朋友無論冬天夏天都鍾意打邊爐,但食黎食去都係果d食材,真係有d悶!朋友就搵到呢間火鍋店,話佢有好多海鮮,而且價錢唔貴,所以我哋今次就嚟咗旺角兆萬中心試一試,果然有驚喜!淨係睇到張相已經見到有好多唔同種類海鮮,連鮑魚都每人兩隻,雖然未算非常新鮮,但係以咁嘅價錢來講,絕對食得過!其實淨係食咗呢盆海鮮,我哋個肚已經飽左一半,之後嗰啲食物都系咁二食兩啖就算,性價比其奇!除咗拼盤刺身,仲有刺身,又係大大盤乜都有啲,淨係食刺身同海鮮已經抵番數啦,以後打邊爐又多個落腳點了

2017-09-06